Matkakuume!

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Kovin oli Tukholman portsarit tarkkoja asiakkaiden kunnosta. Samassa kunnossa kun Suomessa lyödään lärvilautanen nenän eteen, Ruotsissa ei edes päässyt ravintolaan. Yhdestä heittivät uloskin kesken rokkikeikan kun yksi seureesta oli kuulemma humalassa. Ei kai siinä.
Avicin muistotilaisuudessa oli tunkua.
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Nykyisin tuntuu kyllä olevan jatkuva matkakuume päällä, ja huomaa koko ajan katselevansa lentolippujen hintoja eri kohteisiin. Ehkä se on sitä että kun on jatkuva kiire ja arki on niin hektistä niin tuntuu että pääsee siitä oravanpyörästä kunnolla irti vain kun lähtee jonnekin kauemmas. Ja sitten toisaalta nämä Suomen säät on menneet niin ankeaksi ja vastenmieliseksi että senkin takia haluaisi päästä välillä jonnekin jossa olisi edes teoriassa mahdollista nähdä joskus aurinko.

Alkuvuodesta tuli käytyä jokunen viikko Uudessa Seelannissa ja nyt on syksylle varattuna liput ensin Kööpenhaminaan ja sitten vielä viikoksi Lontooseen. Keväällä ja kesällä sitten vähän kotimaan matkailua viikonloppureissujen muodossa. Ensi vuoden talvilomalle on jo kohde mietinnässä, onko hyviä vinkkejä paikasta joka ei olisi mahdottoman kaukana mutta jossa olisi sen verran lämmintä että ilman talvitakkia ainakin pärjäisi? Joutuu varmaan tyytymään max. viikon reissuun niin kaukomaat on pois suljettuja tällä kertaa. Mistään puhtaista rantalomakohteista en välttämättä hirveästi innostu vaan mieluummin sellaista jossa pääsee vähän kiertelemään ja katselemaan mielenkiintoisia nähtävyyksiä, historiaa, luontokohteita jne.
Malta
 

Dino246

Well-known member
Liittynyt
18.6.2009
Viestit
2332
Maltalla käytiin viime keväänä, ja tykkäsin kyllä paikasta suurelta osin - erityisesti Gozosta. Kuuluisa sininen ikkunakin päästiin näkemään muutamaa päivää ennen romahdusta :thumbup:
 

IntriguingMan

Matinkylän Mimmo Schiattarella
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
3486
Sijainti
Salo
Siinä vaiheessa kun valtaosa vapaa-ajasta alkaa mennä lumitöiden tekemiseen kaikissa mahdollisissa muodoissa, kuten tänä talvena ihan valehtelematta on mennyt, niin minua alkaa harmittaa. Enkä kyllä muutenkaan ole oikein talvi-ihminen ja tykkään auringosta ja lämpimästä, joten ei tämä Suomen ilmasto oikein iske.
Yksi syy miksi vihaan talvea on lumi, siinä muodossa kuin se Etelä-Suomessa tulee. Ei puhettakaan sellaisesta joulukorttien tai Jaska Jokus-piirrettyjen valkoisesta hangesta. Yleensä se siinä marras-joulukuussa on kaupunkialueella sellaista ruskeaa röntsää. Tammikuussa sitten alkaa se sulamis/jäätymiskierre.
 

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Lontoon reissu varattu... Nyt pitäisi keksiä tekemistä.
 

Sörsselsön

Kui hianoo se sit on?
Liittynyt
28.10.2013
Viestit
4198
Sijainti
Parc Fermé
Ihan vaan Ruåttin puolelle seuraava reissu kesällä. Turusta yli, suur-Tukholman alueella vähän pööpöilyä ja sitte autolla rannikkoa myöten ylös. Sundsvallissa ja Skellefteåssa stopit ja yöpymiset, ja mitä sieltä nyt löytyy kiintoisaa ihmeteltävää. Haaparannasta takasin kotomaahan ja savusaunan lämmitykseen. Siellä pitäiskin siihen aikaan olla kesän ensimmäiset pääskyn penskat karjaladon ovella kurkkimassa suurta maailmaa. Ainakin viikko laiskotellaan siellä kaukana kaikesta, saunotaan ja seurustellaan pääskyjen kanssa - porojenkin jos päättävät tulla moikkaamaan.

Paluu etelään sovelletaan sitten vauhdista, kiire ei ole.
Ihan mielenkiinnosta, paljonko mahtaa tulla reissulle hintaa? (pistä vaikka privana).

T. Pohjois-Ruåttia joskus itekin haaveillut reissukohteeksi
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Kohta tarttis alkaa tekeen lähtöä.

Itäinen Välimeri kutsuu.
 
Ylös