Maukkain liha syntyy valmistamalla se

Maukkain liha valmistuu


  • Äänestäjiä yhteensä
    39

Ria

Jäässä
Liittynyt
17.10.2001
Viestit
3230
Polli?

Kyllä, maukkain liha syntyy valmistamalla se, ihan raakana en söis. :yuck:
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Grillaamalla puoliraa'aksi. :ahem:
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Vähän ny kaksijakoinen judanssi tämä. Kyllä keskimäärin ravintolasta paras lihaRUOKA irtoaa ottamalla paistettu piffi.
Itse jos kotona alkaa tekemään, niin grillillä se parhaaksi valmistuu.
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Rosvopaisti on tosiaan hyvää. Vastanee tuota tuhkaan kaivamalla..vai mitä?

Liekitetty on kanssa hyvvee..

Ja mediumina, kiitos. ;)
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Rosvopaisti on tosiaan hyvää. Vastanee tuota tuhkaan kaivamalla..vai mitä?
Rosvopaistin syöminen on ToDo-listalla.
Nykypäivänä rosvopaisti on ihan kusetusta. Kattilassa tekevät, töissä kokilta kysäisin, kun sanoi ryhtyvänsä rosvopaistia vääntämään, että missä sun lapio on. Eivät kuulemma enää tee noin. Jotain höpötti, että afvaltoiduin pihan kaivaminen on hankalaa. Ihme selittelyä.

Saman kokin tekemänä on tosin maistettu paras liharuoka. Marmoroitu naudan pihvi hiukan mediumista raakaan päin (en nyt muista oliko se plussaa vai miinusta).
 
Ylös