Sitä lihaa mä en oo maistanutkaan, joten tiiä sen maukkaudesta.Maukkain liha laitetaan piiloon.
Mites toi liukkain maha?:doubtful:Maukkain liha laitetaan piiloon.
Niin, siis mitä pollista? Sehän oli jo tässä kun sä vasta pollasit.Polli?
What happens in Bouvet, stays in Bouvet!Sitä lihaa mä en oo maistanutkaan, joten tiiä sen maukkaudesta.
Niin aina.HIDAS!
Se syntyy, kun se maukkain liha otetaan piilosta hetkellä.Mites toi liukkain maha?:doubtful:
Ai sä olet maistanut?Maukkain liha laitetaan piiloon.
On aika lailla kiinni raaka-aineesta, Medium linnuissa, kalassa possussa ei ole lainkaan mainiota.Ja mediumina, kiitos.
Sama. Tosin tukkutoimittajana olen toiminut.Sitä lihaa mä en oo maistanutkaan, joten tiiä sen maukkaudesta.
...ammattilaisen toimesta!Maukkain liha syntyy valmistamalla se....
Rosvopaisti on tosiaan hyvää. Vastanee tuota tuhkaan kaivamalla..vai mitä?
Nykypäivänä rosvopaisti on ihan kusetusta. Kattilassa tekevät, töissä kokilta kysäisin, kun sanoi ryhtyvänsä rosvopaistia vääntämään, että missä sun lapio on. Eivät kuulemma enää tee noin. Jotain höpötti, että afvaltoiduin pihan kaivaminen on hankalaa. Ihme selittelyä.Rosvopaistin syöminen on ToDo-listalla.