MM Rally Estonia 4.-6.9.2020

Liittynyt
23.3.2008
Viestit
9
Jonotussirkus oli ainakin ehtaa Neuvostoliittoa: koneisto arpoi satunnaisia numeroita, jotka eivät voineet teoriassakaan johtaa mihinkään.
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
1691
Sijainti
JKL

Aika huonoon saumaan nämä uutiset.
E: Jos Viron ralli johonkin kaatuu niin luulen että vakuutuksiin. Sinne pitää viedä pelkästään töihin aika monta ulkomaalaista ja kaikilla pitää olla vakuutus. Jos vakuutusyhtiö ei sellaista myönnä tai hinta nousee kohtuuttomaksi, niin nehän ei sinne mene.
 
Viimeksi muokattu:

JuuZa

Kulttuurispesialisti
Liittynyt
22.4.2006
Viestit
840
Sopivasti näyttäis Covidin "kakkosaalto" alkavan ihan just. Tartossa oli joku daiju käyny joraamassa useassa baarissa kipeänä. Sama Suomessa; tartunnat nousee. Kyllä nyt jos FIA haluaa, että rallissa jaetaan maailmanmestaruus vuonna 2020, niin katsojia ei saisi päästää paikan päälle. Miten alunalkaen on edes ajateltu että WRC olisi jotenkin immuuni tälle ongelmalle. Formuloissa ja muuallahan vedetään tyhjille katsomoille. FIAn tai valtion pitäisi mielestäni reagoida äkkiä.
 

Tume88

Well-known member
Liittynyt
18.1.2019
Viestit
51
Viron MM-rallin järjestäjäthän ilmoittivat että jos ei koronan vuoksi katsojia voida pätkille päästää niin järjestäjä on varautunut siihen että kisa ajetaan tyhjille katsomoille, tuossa tapauksessa tulee kisasta aika rankasti tappiota, mutta ilmeisesti siihenkin on varauduttu.

Isommaksi ongelmaksi muodostuu se millä yleisö saadaan pidettyä poissa reitiltä, myös kilpailijoiden ja tiimien liikkuminen muodostaa vielä monta mutkaa matkaan, onko muuten Rally Estonian osaanottolistaa vielä julkaistu?
 

uuci

Well-known member
Liittynyt
13.5.2010
Viestit
3374
Suljettu rata-alue on helppo pitää katsojista tyhjänä, mutta metsää on vaikea pitää tyhjänä. Tosin en tiedä, miten Virossa on jokamiehenoikeudet.
 

JuuZa

Kulttuurispesialisti
Liittynyt
22.4.2006
Viestit
840
Veikkaan että laittavat varusmiehiä vahtimaan ettei pätkille hiivitä. Kurkkusalaattikuosi monesti havahduttaa ihmisiä.

Jokamiehenoikeudet on rajallisemmat kuin meillä, mm. maanomistaja voi kieltää mailleen menon + jokamiehenoikeudet jos on pystyttänyt kyltin ja rajannut alueen. Omistajan luvalla saa myös ”kyltitetyillä” mailla olla ja kerätä metsän antimia, telttailla yms.
 

Reinweib

Well-known member
Liittynyt
28.3.2013
Viestit
254
Sijainti
Piilosa
Kuitenkin käy niin et syyskuun alussa Viron metsissä on huomattavan iso määrä Tänak-paitaisia marjastajia ja suppilovahveron kerääjiä.
Kuulostaa kovin tutulta jos Viron ja Tänäkin tilalle vaihtaa Suomen ja JML:än.

https://www.rallit.fi/viron-mm-rallin-jarjestajat-valmiita-koviin-koronatoimiin-tietenkin-meilla-on-b-suunnitelma/

Pidetään peukkuja. Eilen näytti tulleen spostiin maksuvahvistus Shell Helix Rally Estonialta. 17.8 alkaa rallipassien postitus.
 
Ylös