nimetön

• Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja abc
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

abc

DNF
Eikö noille nimettöminä kirjoitetuille viesteille vois tehdä jotain?

Nopeahuoli:
Kyllä! Niille voi nauraa.
hohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohoh ohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehe hehihihihahahahhohohohehehehihihihahahah

Miksi turhaan jättää hyvää ideaa puolitiehen. Laitetaan samantien oikea nimi pakolliseksi.

Miksi? Olen profiloitunut täällä Nopeahuoleksi ja pelkään pahoin, että menetän ainaski puolet kredibiliteetistäni, jos astuisin sisään oikealla nimelläni: Kaapo Tejäs.

Oikeasti NopeaHuolen nimi on Ermei Lerssi. Välillä hän vaan skitsopäissään käyttelee tekaistuja nimiä kuten Oiva Pimppendahl ja Kaapo Tejäs ja ties mitä.

Mutta olisipa kiva nähdä Noppiksen kuva.

<naurava kulkuri> sanoi:
hohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohoh ohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehehehihihihahahahhohohohehe hehihihihahahahhohohohehehehihihihahahah

Ai valtava vieköön!

Status
Ei avoinna uusille viesteille.