Lancer
Realisti
Täydennän sen verran että juuri alla olevista on kyse. :thumbup:Muigu ehrottomasti.
savustetut muikut.
Täydennän sen verran että juuri alla olevista on kyse. :thumbup:Muigu ehrottomasti.
savustetut muikut.
Muikut olis varmaan ihan hyviä jos ei niitä tarvis syödä ruotoineen kaikkineen. En nyt niin paljon kaloja nauti ettäkö välttämättä tietäisin mikä mielestäni on parasta. Hyvin paistettu kala on aina hyvää. Savugraavilohi on hyvää. Tönkkösuolattu silli pahaa sellaisenaan. Pallas - onko sellaista kalaa?Kuopiossa kannattaa käydä syömässä Ravintola Sammossa talon tapaan paistettuja pikkumuikkuja kera muusin. Ehkäpä Suomen parhaita.:thumbup:
Allekirjoittaneen ennakkoluulot sushia ja sashimia kohtaan karisivat taannoin Lontoossa kun käytiin japanialaisessa. Hyvää oli. Toisinaan jopa harmittelee itsellens' kun täällä ei oikein ole noita japanialaisia ravintoloita.Erinäiset kalat sashimissa ja sushissa ovat parhaita.
mutta kyllä se kaikkein paras ja ehdoton ykkönen on lapin tunturipurosta saatu rautu eli nieriä, ja nuotiolla paistettuna tai savustettuna. Sitä parempaa kalaa en ole viel syönyt.
KadeEteenkin viikon jälkeen tunturissa kun on vaeltanut ja ei oo kalaa tullut niin on joutunut eleleen pussikeitoilla yms. muonilla niin trangialla voissa paistettu nieriä tai tammukka on vähän helvetin hyvää. Nimimerkki kokemusta on![]()
Milläs kastikkeella tarjotaan :frank:Tonnikala krapulassa:alppu:
Aikoinaan serkkuni syötyään 7 lautasellista hernekeittoa, yhtäkkiä huomasi ettei tykkääkään hernekeitosta,Olen syönyt perinnekeittoa 3 isoa syvälautasellista, nam nam! On nyt pakko tehdä taas perinnelohikeittoa himon tyydyttämiseksi.