Oonko mä tosiaan mennyt joskus kirjoittamaan peesätä? Onnetonta.Täytyy peesätä jps:ää.
Ikävämpi homma. Mättääkö puremisvaiheesta vai nielaisemisrefleksistä?En osaa syödä.
No siinäpä just. Ei mene Ö-luokan lihat kurkusta alas.Ikävämpi homma. Mättääkö puremisvaiheesta vai nielaisemisrefleksistä?
Pitää pitää mielessä, jos sattuu vastaan tuolla Raaseporissa.Naa on ihan oikeasti sairaan hyvia:
http://www.westchark.fi/fin/documents/25.html
Billnasia olen syonyt moneen kertaan, ja viimeksi kokeilin Cajun makkaraa. Oli muuten tulisinta makkaraa ken olen syonyt... :thumbup::thumbup::thumbup:
Myos lammas- ja peuramakkara olivat hyvia...
Tavallisten ruokakauppojen makkaratarjonta on Oslossa heikonpuoleista. Onneksi lähettyviltä löytyy lihakauppa jonka makkaravalikoimassakaan ei ole suuremmin valittamista.Täytyy peesätä jps:ää. BTW, ulkomailla (esim. Italiassa ja Espanjassa) makkarat tehdään usein kaupan omalla lihatiskillä, liekö Suomessa vastaavanlaisia myymälöitä?