Tais olla molemmille osapuolille (SAK ja Halonen) haittaa tosta 'kaapista tulosta'.Olga sanoi:Tuolla kannalla oli vaalien alla moni muukin.
Tais olla molemmille osapuolille (SAK ja Halonen) haittaa tosta 'kaapista tulosta'.Olga sanoi:Tuolla kannalla oli vaalien alla moni muukin.
Tässä on Tarjan vastaus köyhille ja muille UPM:n hmmm.... työntekijöilleMoe Szyslak sanoi:Olipa YLLÄTTÄVÄ statistiikka.
Köyhät ei äänestäkään pankkiiri-Salea.![]()
Tai mitä järkeä on ollut 811 viimeisimmässä postauksessa mn:ltäpatriot sanoi:mn97 viestien sisällöstä ei nyt ota selkoa? Mitä järkeä tässä viimeisimmässä oikein on?
Tähän olisi kieltämättä mukava kuulla muutama vastaus. Vasta-argumentointi taitaa kuitenkin kutistua jossitteluun siitä, kuinka huonosti meillä menisi jos sosialistit eivät olisi tehneet tätäkään vähää. Tai hypoteettiseen marinaan siitä, kuinka paljon huonommin nyt menisi, jos oikeistolaisempi politiikka olisi ollut vallalla.Barco:[ sanoi:Tänään on uutisoitu pienellä, että Halosen suosio on laskenut vaalia edeltävistä lukemista monta kymmentä prosenttia. Kuten jo vaalien aikaan sanoin, mulle :ahem: :thumbup: , ei Halonen häviä: ehdokas joka kerää kaikki erinäisten punanuttujen äänet, vetoaa naisiin ikäryhmissä 30-70 ja yleensäkin kaikkiin telaketjufemakkoihin, ei tässä maassa vaaleja häviä. Yritys kyllä hyvä kymmenen silti, käsittämättömän tiukalle se meni. Sanoin myös että vaalien jälkeinen aika on todellinen koetin Haloselle ja yleensäkin koko demariaatteelle.
Demareilla menee juuri nyt loistavasti: suosio on tasaisen korkea, eikä sitä näytä hetkauttavan uskomattoman epäsuosittu puoluejohtajakaan. Toisaalta keskusta kärsii jonkinlaisesta identiteettikriisistä ja kokoomus ei löydä uskottavia poliitikkoja riveihinsä kovasta etsinnästä huolimatta. Uutiset jauhavat juttua optiomiljonääreistä ja joukkoirtisanomisista, jotka ajavat taatusti lisää kannattajia demarileiriin. Pelolla kansaa hallitaan... Toisaalta myös yhteiskuntarakenne muuttuu siten, että entistä suurempi osa ihmisistä on ulkona työelämästä. Eiväthän duunarit ole enää pitkään aikaan olleet tärkein sosialisteja tukeva voima, vaan sitä ovat erinäiset pitkäaikaistyöttömät, ikuisuusopiskelijat, pitkäaikaissairaat ja muut sosiaalitukea nauttivat.
Sen sijaan toiminnallisella puolella demarit ovat ajautuneet ongelmiin ja Halonen on tämän ongelmallisuuden symboli. Punanutut äänestävät demareita koska haluavat ylläpitää hyvinvointiyhteiskunnan: ilmaiset palvelut ja pienet tuloerot. Halonen on ehdottomasti sanonut kannattavansa ja ajavansa näitä asioita, mutta jokainen itseään kunnioittava ihminen varmasti pystyy itselleen myöntämään, ettei hän ole pistänyt tikkuakaan ristiin näiden asioiden ajamiseksi. Eikä hän pistänyt niitä ristiin myöskään 6 ensimmäisen vuoden aikana, vaan piehtaroi "hyvin tehdyllä työllä", vaikka Suomessa ei viimeisen 30 vuoden aikana ole ajettu kertaakaan niin oikeistolaista politiikkaa kuin viime vuosina.
Se mitä minä kysyn on, että kauanko se riittää kannattajille? Onko tosiaan niin, että keskiverto äänestäjälle riittää vain oikeat mielipiteet. Demarit ovat olleet päähallituspuolue oikeasti kohta jo 12 vuotta, eikä muka oikeistolaisemman kokoomuksen putoaminen kelkasta kuin vain kiihdyttänyt tuloerojen kasvua ja lisännyt julkisen sektorin toimintavaikeuksia. Vaalivoitto eduskuntavaaleissa on käytännössä jo selviö, mutta miten sitä aiotaan käyttää? Jossain vaiheessa kannattajille on ruettava antamaan käytännöllisiä tekojakin.
The oldest story in the world: lousy product - great salesdepartment
Tuskinpa kuullaan järkevää vasta-argumentointia.Törni sanoi:Tähän olisi kieltämättä mukava kuulla muutama vastaus. Vasta-argumentointi taitaa kuitenkin kutistua jossitteluun siitä, kuinka huonosti meillä menisi jos sosialistit eivät olisi tehneet tätäkään vähää. Tai hypoteettiseen marinaan siitä, kuinka paljon huonommin nyt menisi, jos oikeistolaisempi politiikka olisi ollut vallalla.
Mihinköhän viestiin tällä koitettiin vastataMoe Szyslak sanoi:Sama vika, jarna-ansa havaittu.
Toki moni vähän huonommin koulussa pärjäävä (lue: tyhmempi) olisi hyvillään jos pääsisi rahalla sisään yliopistoon.
Porvareitahan kaikkien palvelujen maksullisuus hyödyttäisi. Miksi siis keskivertoköyhä haluaisi palvelut maksulliseksi, jotta itse jäisi niiden ulottumattomiin?
Sitten kehtaat vielä arvostella ihmisiä siitä. :nope:
Sen vielä pystyy heinäntekojärjellä ymmärtämään, että köyhä kärsii palveluiden hinnasta, mutta millä ihmeen logiikalla porvari hyötyy siitä? Sillä, että saadaan jonot pois terveyskeskuksista vai?Moe Szyslak sanoi:Porvareitahan kaikkien palvelujen maksullisuus hyödyttäisi. Miksi siis keskivertoköyhä haluaisi palvelut maksulliseksi, jotta itse jäisi niiden ulottumattomiin?
Lopetin lukemisen tähän show stopperiin, olikos tuossa asiaakin?Barco:[ sanoi:Kuten jo vaalien aikaan sanoin, mulle :ahem: :thumbup:
Näinhän se on. :ahem:Barco:[ sanoi:"En tiedä mihin tämä nyt liittyy, mutta eivätköhän valmennuskurssit ole tehneet tästä jo arkipäivää. Meidän alalla saa hintaan 5 000 € lähemmäs vuoden kestäviä kursseja, jotka takaavat pääsysi haluamaasi yliopistoon. Jos et pääse, niin ensi vuonna sama on ilmaista. Tonnin maksavat muutaman kuukauden kurssit ovatkin sitten jo hyvin tavallisia.
Karu osoitus siitä että rikkaat saavat aina mahdollisuuksia mitä muilla ei ole. Joka ikinen yhteiskunta tässä maailmassa on aina ollut sellainen. Minusta ei ole oleellista yrittää muuttaa tätä asiaa, koska se ei kuitenkaan onnistu. Tärkeämpää on tarjota mahdollisuus saavuttaa samat asiat myös ilman paksua lompakkoa.
Parilla tonnilla saa kurssin, jolla quottaus onnistuu. Jos ei onnistu, niin seuraavalla kerralla hyperlinkin painamisharjoittelu on ilmaistaMoe Szyslak sanoi:Näinhän se on. :ahem:
Eivät ole siellä yliopistossa opettaneet miten quotataan toisen tekstiä? :doubtful:![]()
Eipä niin, mutta siinä vaiheessa kun raha ratkaisee onko varaa maksaa lukukausimaksuja, niin ollaan hakoteillä.Törni sanoi:Parilla tonnilla saa kurssin, jolla quottaus onnistuu. Jos ei onnistu, niin seuraavalla kerralla hyperlinkin painamisharjoittelu on ilmaista![]()
Tällaiset kurssit todellakin ovat arkipäivää. Keskeistä lienee se, että ne eivät estä rahottomampia lahjakkuuksia yrittämästä. Samalla viivalla pääsykoekirjat hankkinut opiskelijan alku ei kuitenkaan ole sellaisen pyrkijän kanssa, jota prepataan ammattimaisesti vuosi. Ei tätä kuitenkaan kovin merkittävänä epätasa-arvoistavana tekijänä voi vielä Suomessa pitää.
No eihän niiden hyväosaisten tarvitse mitään kouluja käydä. Valtionvarainministerimme Heinäluoma kirjoitti itsensä ylioppilaaksi 30-vuotiaana iltalukiossa ja Harkimon koulutus on peruskoulu.Moe Szyslak sanoi:Eipä niin, mutta siinä vaiheessa kun raha ratkaisee onko varaa maksaa lukukausimaksuja, niin ollaan hakoteillä.