Ralliaiheista kuunneltavaa/katseltavaa/luettavaa

Lupatarkastaja

Well-known member
Liittynyt
18.3.2009
Viestit
1853

Ojarumpu

Synkkä EI rallille
Liittynyt
23.4.2019
Viestit
709
No nyt!

Kuuntelin töissä tauolla paistinpannukeskustelun velloessa samassa kahvipöydällä, mainittiinko ensi vuoden SM1-luokan kiertämisestäkin jotain?
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3397
Sijainti
JKL
Karu aloitus Rally2:lla suoraan (tampereen kautta) Jyskälään...
 

tomppaze

Member
Liittynyt
30.4.2024
Viestit
8
Kokon twitterin mukaan podcastissa vieras ralliautoilun huipulta. Onkohan Halttunen vieraana??
 

cesar

Well-known member
Liittynyt
21.10.2009
Viestit
1182
Oli muuten todella mielenkiintoista tarinointia, vahva suositus. Ainoa erikoisuus oli täysin mielipuolinen Rally2-mehustelu, joka lähti EP:lta kyllä ihan laukalle.
Jaa, ihan asiaahan se puhui, vaikka vetikin osaanottajamäärät överiksi.
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5396
Sijainti
Suonionkatu 1 C
Jaa, ihan asiaahan se puhui, vaikka vetikin osaanottajamäärät överiksi.
Oli siinä mun mielestä aika värisuora sellaisia heittoja, jotka voi joko ampua alas tai vähintäänkin osoittaa epärealistisiksi. Siis juuri nämä "tyypilliset", että

- 50 pääluokan autoa viivalla (montaa pätkää ei tarvitsisi päivässä ajaa kun yhden televisiointi veisi sen n. kolme tuntia)
- kaikilla mahdollisuus ajaa podiumista (ne kilpailukykyisimmät autot olisi joka tapauksessa tehdastiimeillä)
- lisää tehtaita (automallit, joista Rally2-autot on tehty, eivät varsinaisesti ole tällä hetkellä autoalan kuuminta hottia)

jne.
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3397
Sijainti
JKL
Kyllä nuo Lapin mietinnät esim. Breenistä oikeastaan korostaa sitä samaa kuvaa mitä monissa maalihaastatteluissa näkyy. Raa'an rehellinen omista toimistaan ja kertoo peittelemättä omat tuntemukset. Mielestäni hienoin osuus tuossa haastattelussa ja kuvaa sitä vuoristorataa mitä EP joutui omassa päässään käymään. Varmasti moni muukin on ajatellut samoja asioita mutta ei ole uskaltaneet/halunneet julkisesti niitä avata. Nuo Rally2 ajatukset ovat taas ihan selkeästi kilpailijan näkemyksiä eikä niinkään ole ajatellut businesta ja tai miten tuollainen olisi realistisesti edes mahdollista. Väitän että kun tehdas teamit alkaisi täysillä panostaa Rally2 autoihin niin ne olisi yli sekka/km nopeampia kuin yksityisten laitteet... Se siitä kisasta ja busineksesta sitten. Mutta ymmärrettävä näkemys siinä suhteessa että kilpaijian luonne haluaa enemmän kilpailua.
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5396
Sijainti
Suonionkatu 1 C
Kyllä nuo Lapin mietinnät esim. Breenistä oikeastaan korostaa sitä samaa kuvaa mitä monissa maalihaastatteluissa näkyy. Raa'an rehellinen omista toimistaan ja kertoo peittelemättä omat tuntemukset. Mielestäni hienoin osuus tuossa haastattelussa ja kuvaa sitä vuoristorataa mitä EP joutui omassa päässään käymään. Varmasti moni muukin on ajatellut samoja asioita mutta ei ole uskaltaneet/halunneet julkisesti niitä avata.
Kyllä, tuo oli mielestäni hyvin kiteytetty. Ralliautoilu (toki moottoriurheilu monesti laajemminkin, kuten kamppailu-urheilu) vaatii sillä absoluuttisella huipputasolla ihmiseltä epäinhimillisiä ominaisuuksia ja epäinhimillisiä ratkaisuja hetkessä ja sellaiseen ympäristöön kovin huonosti osuu tällaiset Lapin mahtavasti jakamat julkiset, inhimilliset pohdinnat siitä, mikä nyt yleisesti ottaen on elämässä järkevää ja tärkeää. Mutta mielestäni EP:n jutuista välittyi myös se, että nämä asiat on käyty läpi, niiden kanssa on päästy sinuiksi, eikä niillä ole tällä hetkellä suoritukseen vaikuttavaa merkitystä.
 
Ylös