Sekalaista ralliaiheista jutustelua

Jone77

Well-known member
Liittynyt
22.1.2022
Viestit
197
Löytyykös forumilta henkilöä tai henkilöitä, joka olisi työskennellyt kokoaikaisesti rallin parissa (palkkatöissä)?
 

nese

Well-known member
Liittynyt
3.9.2011
Viestit
995
Jos taskussa polttelee sata tonnia ylimääräistä, niin Lievestuoreella olisi kaupan tuore maailmanmestariauto. Vaikuttaa sen verran kilpailukykyiseltä, ettei välttämättä tarvitse laittaa edes nitroa tankkiin:

https://rallycarsforsale.net/ads/ford-fiesta-rally-3-4/?fbclid=IwAR24MyX1BhkQZgNrFeIuXKf2MIYp4wIJAfoht9jcK7xSDUxmsdfaS_gTblY
Asiaan liittyen tulee mieleen kysymys. Onkohan Rautio Motorsportilla laisinkaan omaa henkilökuntaa ja mikä koko kuvio käytännössä on? Auto on myynnissä Printsportin toimesta, joten onko edes Raution auto vai onko ollut pidempiaikaisella vuokralla Printsportilta? Jossain Youtube videolla Korhosen kisainssinä toimi henkilö, joka on ilmeisesti RTE motorsportin palkkalistoilla. Ylläpitääkö Printsport kenties autoja ja kisoihin kaikki henkilökunta tulee freelancereina/muilta tiimeiltä vuokrattuina?
 

Pynski

Well-known member
Liittynyt
25.9.2021
Viestit
366
No tarkennetaan ainakin siltä osin, että aiemmin Korhosen kisainssinä toiminut henkilö oli sillä hetkellä osana Raution henkilökuntaa, ja sen jälkeen on vaihtanut RTE:lle. Ja käsitykseni mukaan ainakin jossain määrin edelleenkin on mekaanikkoja ja muuta tiimin väkeä ihan suoraan Raution palkkalistoilla.
 

nordic man

Well-known member
Liittynyt
9.5.2009
Viestit
3328
Onkos muuten mitään kuulunut mahdollisista Rovanperän mestaruusjuhlista? Eikös ne viime vuonna olleet joulukuun puolella?
 
Ylös