Örfil
Guest
Kohta, ihan kohta korma paneeria.
Liekö nakpaat ilpoksi?Aiotko tehdä nakkiveneen?
Suosittelen nokosia. Bakun formulaa tullee viikonlopulla ihan riittävästi vielä.Kaesan kotileipomon rönttösiä. Parhaita ikinä. :thumbup:
Nyt ei sitten tiedä, miten jatkaisi, kun vaihtoehtoina on f1-harjoitukset Bakussa, jalkapalloa Italia-Ruotsi ja nokoset.
Hangossa sillä oli useammat. Oliskohan olleet Jjusbanin ja Howdyn?Jos puhutaan Albertin housuista, niin tokkopa kuunaan.
Moni varhaisperunoita syöneet ovat jo kuolleet. Vaarallisiahan nuo. Alkoi muuten tehdä mieli varhaisperunaa.
Niin. Joskus kun nuorempi olin, niin lehdissä ja varmaan telkkarissakin asian tiimoilta kerrottiin, että peruna varastoi C-, ja muutkin vitamiininsa juurikin kuorenalaiseen pintakerrokseen, ja että ei perunoita pitäisi kuoria lain', vaan pestä vaan multa poies mahdollisimman hyvin. Ja sitten ääntä kohti.Moni varhaisperunoita syöneet ovat jo kuolleet. Vaarallisiahan nuo. Alkoi muuten tehdä mieli varhaisperunaa.
Itsehän teen talvella rosamundasta lohkopotut. Pesu/harjaus. Oliiviöljy, suola, pippuri ja rosmariini. Syödään kuorineen. Kypsennyksen jälkeen tietty.Itsekin lienen hengissä, vaikka olen penskasta pitäen tykännyt syödä perunaa raakana. Toki mieluusti kuorittuna, paitsi tietenkin varhaisperunat.