Antsa Rieppo
Well-known member
Gnagei ja makaroonia.
Duunaatko Joni risoton yleensä valko- vai punaviiniin?Risottoa.
Vai käytätkö kuivaa siideriä?Duunaatko Joni risoton yleensä valko- vai punaviiniin?
Kaipa tuon voi lonkerollakin kokata.Vai käytätkö kuivaa siideriä?
En tätä kiistä.Eikun oikeasti siihen käy myös kuiva siideri.
Sittenhän taitaa bäst före -päivämäärät olla jo aikapöiviä sitten ummessa! HAHAHA TAJUSIKSÄ? Risotto tehty 80-lukuun! Sehän on jo kolmekymppistä risottoa eli perfect age risotto!!Mä teen kasariin.
Ei se ymmärrä. Joni ei oo risottoo koskaan syöny, koska ne kuvat "risotosta". Jos riisin sekaan sekottaa jotai, niin ei tee siitä risottoo.Duunaatko Joni risoton yleensä valko- vai punaviiniin?
Identiteetti varas esittää fiksumpaa. Äläs yritä. Enköhän mä tiedä nyt ihan oikean aidon risoton mut voi sitä silti sellaseksi sanoa ilman että vetää herneitä nenään. Kyllä siinä ihan riisiä, jauhelihaa ja kasviksia on mitä kuuluukin.. Joten ei menny läpi sori nyt mustakiikari.Ei se ymmärrä. Joni ei oo risottoo koskaan syöny, koska ne kuvat "risotosta". Jos riisin sekaan sekottaa jotai, niin ei tee siitä risottoo.
Kyllä viittasin ja kyllä sun nickin alla oleva teksti quotee juuri kyseistä henkilöä myös. Joten mikä lukihairiö?Lukihäiriökin vielä. Jos Mustakarin Erkkiin viittaat?
On sulla sitten reseptit mielenkiintoiset. En oo missään jauhelihaa siihen laitettavan kuullut.
Selvä tehdään niin kera posettaen ravintolan henkilökunnan.Joni, mee joskus hyvään italialaiseen ravintolaan (ei pizzeria) ja tilaa siellä risotto. Mut älä jauheliha. Jätä vaikka dokaamatta joskus ja mee hyvin syömään oikeaan ravintolaan, niin pääset kunnon ruoan makuun.