Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset vol. V

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Tiesittekö että pidän pääkallosalmiakeista?
Hyvä tavaton!
Luin koko kertomuksesi kertaalleen alusta loppuun. Kiitos asiapitoisesta sekä kiehtovasta kertomuksestanne ja aivotumakkeita vellovasta itsestäänselvyyksien kyseenalaistamisesta.
Huomasin kertomuksessanne mielettömän yhteensattuman reaalimaailman tapahtumiin, nimittäin myös tuolla netissä, tuolla noin,
on eräs henkilö joka pitelee pääkallosalmiakkeja lailla teidän.
Jos tämä on sattumaa, niin sitten on kaikki!
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Taidanpa syödä vähän pääkkiksiä. Nnnoin.

Tiesittekö että pidän pääkallosalmiakeista?
Itse en pidä pääkallosalmiakeista. :nope: Lähinnä niiden valmistustavan vuoksi.

Pääkallosalmiakkien tekoprosessi:

Pääkallosalmiakkimassassa muistettava riittävä rasva

Pääkallosalmiakkimassan voi tehdä melkein mistä aineksista tahansa. Siihen käyvät kaikki pääkallot ankasta nautaan. Sianpääkallot taitaa olla yleisin raaka-aine. Joulun alla valmistetaan paljon joulupääkallosalmiakkeja, joissa ei ole pääkalloja ollenkaan. Olipa täytteenä sitten minkälaiset pääkallot tahansa, niin rasvaa täytyy pääkallosalmiakkimassassa olla reilusti, vähintään neljännes. Rasvan vähyys johtaa liian kuivaan ja mauttomaan lopputulokseen. Pääkallosalmiakkimassa tehdään pääkalloista lihamyllyllä. Mitä useamman kerran massan jauhaa sitä hienompaa pääkallosalmiakki lopulta on. Massa vaivataan huolella ja siihen sekoitetaan halutut mausteet kuten salmiakkia.

Pursotus sarven tai suppilon avulla

Veivattavaan tai sähkökäyttöiseen lihamyllyyn saa lisävarusteena pääkallosalmiakkisarven, johon lehmän peräsuoli pujotetaan. Sarven voi rakentaa sopivan kokoisesta suppilostakin. Massa ajetaan suoleen tasaisena pötkönä, joka solmitaan halutunpituisiksi pötköiksi joko narulla tai sitomalla solmut suolesta tai vain pelkästään pötkö kierittämällä. Suolen voi täyttää myös suppilolla tai pursolla. Näihin ei suolta saa rypytettyä pitkää pätkää kerrallaan ja täyttö sormin tai apuvälineillä on hankalaa ja aikaa vievää. Ilmakuplat kannattaa puristella ajoittain pois. Kuplia ja halkeilua voi myös estää pistelemällä suoleen reikiä. Raa´an pääkallosalmiakki voidaan grillataan tai paistaa pannulla, mutta parhain lopputulos tulee hauduttamalla pääkallosalmiakit vesikattilassa ja kypsentämällä ne uunissa miedossa, noin +150...+180 C asteen lämpötilassa. Lopuksi pääkallosalmiakit leiktataan sopivan kokoisiksi paloiksi ja lehmän peräsuoli poistetaan. Parhaimmillaan pääkallosalmiakki on tuoreeltaan höyryävän kuumana.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Ou nou! Maailmani järkkyy! Nyt ei mikään ole enää ennallaan!
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26891
Kyllä urheilijaukot aina keksivät syitä toistensa kaulailulle. Ja se mitä joukkuelajipelaajien maalin jälkeen järjestämien ihmiskasojen keskellä tapahtuu onkin jo TOINEN TARINA.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös