Tapahtumia & sattumuksia toreilla, myymälöissä, kaupoissa ja kauppakeskuksissa.

Zoe

Maagikko, noituja
Liittynyt
25.11.2002
Viestit
9925
Sijainti
Nollola
Pitihän tuo uutukainen Ratinan kauppakeskus käydä heti tuoreeltaan katsastamassa, kun oli muitakin asioita samoille huudeille. Eikä tosiaan tarvinnut yksinään pällistellä, vaan väkeä oli löytänyt paikalle sankoin joukoin.

Aika paljon samoja liikkeitä kuin viereisessä Koskikeskuksessa. Sen sijaan Espritin, H&M Homen, Aarikan ja Zaran myymälät toivotan kyllä lämpimästi tervetulleeksi Tampereelle.
 

Iso8

Viisuhullu
Liittynyt
23.7.2011
Viestit
5836
Sijainti
Tampere
^
Eilisilllasta asti jonotit tuota?
Ensimmäiset jonottajat (3 nuorta tyttöä) olivat paikalla klo 7 tänään. :D


Itsekkin pidin H&M Homesta kun kävin katsastamassa paikan, en ollut aiemmin nähnyt sellaista ja se näytti kivalta.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Albert ei varsinaisesti ole nuori tyttö, vaikka hänellä on mekko ja poninhäntä.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26621
Kävin tänään ottamassa haltuun Ratina-ostarin. Olihan siä jännää, kauppoi, kahviloi, liukuportaita, kaikkee. Suurin osa muistakin näytti vain harhailevan käytävillä. Naureskelin tuota Zoen mainitsemaa Aarikan myymälääkin. Pieni kioski jossa pari myyjää odotteli kenties päivän ensimmäistä asiakasta.

Onhan ne yllättävän paljon saaneet siihen väliin mahtumaan. Näytti siinä monelle muullekin aukenevan vasta hetken pälyilyn jälkeen että ne kaks rakennusta oli yhdistetty maanalitse.
 

Zoe

Maagikko, noituja
Liittynyt
25.11.2002
Viestit
9925
Sijainti
Nollola
Naureskelin tuota Zoen mainitsemaa Aarikan myymälääkin. Pieni kioski jossa pari myyjää odotteli kenties päivän ensimmäistä asiakasta.
Jep, Aarikka-kauppa tosiaan on pikkuruinen, mutta pääasia, että se ylipäätään on. Sen jälkeen, kun Keskustorin Aarikka sulki ovensa joskus viitisen vuotta sitten, on merkin tuotteita* pitänyt metsästää milloin mistäkin - välillä niitä on ollut pieni erä Sokoksessa, Stockalla tai Prismassa, mutta toisinaan on pitänyt turvautua nettikauppaan.

*) Keräilen siis Aarikan tonttukoristeita, mutta tykkään kyllä joistakin merkin koruistakin.
 
Ylös