Turku 18.8.17

  • Viestiketjun aloittaja jps
  • Aloituspäivämäärä

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24234
Sijainti
lappeen Ranta
Ennen kuin sen kummempia verkkovalvontalakihässäköitä ruvetaan hätiköimään, viranomaisten täytyis ainakin saada viestinsä hiukan selkeämpään kuosiin kuin mitä tässä olevat pätkät edustaa:
 

Örfil

Guest
Sopisiko tähän toikkiin, kun tässä tätä maahanmuutokriittistäkin kommenttia on ollut. Eli jos jollekin ei ole tullut selväksi, mitkä tahot käyttävät tätä maahanmuuttokriittistä sekä maahanmuuttajia, rasismia ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia vastustavia ihmisiä hyväkseen niin tässä vinkki:

https://yle.fi/uutiset/3-9819753

Facebook-yhtiö kertoo paljastaneensa todennäköisesti Venäjältä rahoitetun kampanjan, joka lähetti tuhansia mainoksia sosiaaliseen mediaan Yhdysvaltojen presidentinvaalien aikaan.

Facebookin mukaan siltä ostettiin 100 000 dollarilla yhteensä noin 3 000 mainosta kahden vuoden aikana. Kampanja loppui tämän vuoden toukokuussa.

Mainoksilla ei tuettu tai vastustettu yksittäisiä puolueita tai ehdokkaita. Sen sijaan mainokset ja Facebook-tilit levittivät hyvin ristiriitaisia väitteitä, jotka koskivat maahanmuuttajia, rasismia ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia.

Facebook kertoo, että se on sulkenut tapauksen johdosta 470 tiliä, koska ne levittivät väärää informaatiota tai muuten rikkoivat Facebookin sääntöjä.

Yhtiö sanoo uskovansa - vaikkakaan ei voi aukottomasti todistaa - että kampanjan takana oli Pietarissa toimiva ryhmittymä, josta käytetään nimeä Internet Research Agency. Ryhmä tunnetaan siitä, että se levittää sosiaaliseen mediaan Kremliä tukevaa materiaalia, kertoo BBC (siirryt toiseen palveluun).
Epäsuoran mielipidevaikuttamisen taktiikalla kohti älytöntä ja vähän ylikin.
 

Kenda

Well-known member
Liittynyt
11.10.2015
Viestit
2712
Sijainti
Penkalla
Ihan fiksu päätös.

Turun puukottajaan kohdistuneiden pahoinpitelyiden tutkinta päättyy

Turun elokuisen terrori-iskun epäiltyyn tekijään kohdistuneiden pahoinpitelyiden esitutkinta on päätetty lopettaa.

Sivullisten epäiltiin lyöneen tai potkineen puukottajaa, vaikka poliisi oli jo saanut tämän hallintaansa. Esitutkinnassa haluttiin selvittää, olivatko kyseessä pahoinpitelyrikokset.

Kihlakunnansyyttäjä Hannu Koistinen Oulun syyttäjänvirastosta ja ylitarkastaja Sampsa Hakala valtakunnansyyttäjänvirastosta ovat tutkinnanjohtajan esityksestä päättäneet, että esitutkinta asiassa lopetetaan rikosten vähäisyyden perusteella.

Päätökset koskevat kahta henkilöä.

Syyttäjät arvioivat, että vaikka esitutkinta suoritettaisiin loppuun, asiassa tehtäisiin harkinnanvarainen syyttämättäjättämispäätös rikosten vähäisyyden perusteella.

Epäillyistä rikoksista ei olisi odotettavissa ankarampaa rangaistusta kuin sakkorangaistuksia ja tekoja on pidettävä kokonaisuutena arvostellen vähäisenä. Myöskään tärkeä yleinen tai yksityinen etu ei vaadi esitutkinnan toimittamista.
http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/3747981/Turun+puukottajaan+kohdistuneiden+pahoinpitelyiden+tutkinta+paattyy
 
Ylös