Ulkomaan rallit 2020

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
14538
Sijainti
Tampereen lenkki
On kyllä käsittämätön tapa katsella puhelimen näytön läpi hienoja kokemuksia kuten ohiajavia ralliautoja tai rokkikonsertteja. Kuinka usein niitä videoita sitten katsoo jälkeenpäin tai näyttää kenellekään? Parempilaatuista vastaavaa löytyy kuitenkin varmasti YouTubesta.
 

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11178
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Saksassa lauantaina ajettu Rallye Zorn on ollut melkoinen mutarämpiminen (esim. https://www.youtube.com/watch?v=mJbS0HpSrI0 ja muutama muukin video). Mielenkiintoista että mukana on ollut suomalainen "Jorma Kovanen", joka ei siis voi olla sama persoona kuin ko. taiteilijanimellä aikanaan SM-voittojakin ottanut.
Kartturinsa viime viikonloppuna on ennenkin ollut suomalaiskyydissä, kuski tuolloin oli Saksasta käytettyjä autoja tuonut yrittäjä....
Ja niin, sijalle 52. päätyi jäykkäjortikka file:///C:/Users/maris/Downloads/Gesamt%20(1).pdf
 

Fiesta

Ralliperuna
Liittynyt
1.7.2011
Viestit
1394
Sijainti
Porvoo
Virossa suunnitellaan kesälle kisaa, joka voisi kiinnostaa WRC-talleja. Päivämäärät on mielenkiintoiset, joko viikko ennen Jyskälää tai sitten sen tilalla.
Päivämäärät oli pari viikkoa ennen Jyväskylää tai Jyväskylän aikaan (eli tilalla)
The event is scheduled for July 24/25 with a back-up date planned for August 7/8
Ovatkohan saaneet nyt jotenkin soppansa kuntoon? Vai onko tuolla vielä vääntö niistä huimista summista miksi tuo jo kai kertaalleen peruttiin? Vai onko tämä joku eri version Rally Estoniasta? :rolleyes:
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
14538
Sijainti
Tampereen lenkki
Hyvä tarkennus toi ajankohta.

Nyt järjestäjänä on Estonian Autosport Union eli paikallinen AKK, joka yritti nyhtää Rally Estonian järjestäjiltä tolkuttomia maksuja, minkä vuoksi ralli jo kuopattiin kerran.
 

Sörsselsön

Kui hianoo se sit on?
Liittynyt
28.10.2013
Viestit
4961
Sijainti
Parc Fermé

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11178
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck

Sörsselsön

Kui hianoo se sit on?
Liittynyt
28.10.2013
Viestit
4961
Sijainti
Parc Fermé
Maailman yksioikoisuuden takana on useita erilaisia tarinoita. Jotkut suomalaiset ovat luoneet (ralli)uransakin toisaalla: https://www.ewrc-results.com/profile/21974-eric-grochowski/
Liekköhän kartturi Junnilallakin jotain suomalaisia sukujuuria?

Tästä saisi oman aiheensakin näille "ei-niin-tunnetuille" suomalaisille kisakuskeille... Hattu kyllä nousee näille vähän hiljaisemmillekin uranuurtajille jotka ei välttämättä ole nopeimpia tai muuten parasta a-ryhmää, mutta silti jaksavat kisata, jos ei kotimaassa niin sitten ulkomailla. (ekana tästä tulee mieleen muuan De Sanctis joka osallistui pari hassua kertaa Jyväskylän mm-ralleihin)

Nyt kun viesti meni vähän offtopicin puolelle, niin yksi nimi mikä itseä on ihmetyttänyt, on v. 2003 Neste Rallyn silloisen N-ryhmän 2. sijan ottanut Teemu Laatunen. Sijoitus on suht korkea kun ottaa huomioon että lähinnä sm-kisoja kiertänyt ennen tuota, ja tuon jälkeen. Mutta kuitenkin. Taakse jäi kuitenkin sellaisiakin kuskeja kuin Dani Solá, Gigi Galli, Jukka Ketomäki, Jan Kopecky ja ed mainittu suurlupaus, joilla on vähän enemmän WRC-kokemusta ollut tuon jälkeenkin?
 
Ylös