Erilaiset munaruoatha ne vasta pikaruokia ovat. Munakokkeli tulee noin minuutissa kun pannu on lämmin. Lisäksi kannattaa tehdä paljon ruokaa kerralla. Valmistusaika ei juuri pitene ja ei tarvitse joka kerta olla tekemässä ruokaa. Lämmitys kattilalla tai pannulla riitää. Itse tein eilen lihakeiton: suikaloin 1,2 kiloa sisäpaistia, ruskistin ne ison kattilan pohjalla, lisäsin kolme pussia keittojuureksia, hieman väriä pintaan niihinkin, lisäsin 2 litraa vettä, suolaa, pippuria ja kolmea eri fondia. Siinä onkin lihakeittoa muutamaksi ateriaksi.
Vielä nopeammin ruoan saa useammaksi kerraksi kun vaihtaa lihan jauhelihaan. Ei tarvitse kuin ruskistaa ja lisätä kasvikset ja vesi. Sitten vähän suolaa, pippuria, chiliä, cayennea ja paprikaa. Nautitaan smetana/creme fraiche nokareen kera.