WRC-kausi 2020

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3177
Sijainti
JKL
Ilmeisesti lauantaina ajavat ihan "oikeita" pätkiä siinä ympäristön teillä mutta pe ja su sitten siinä rata-alueella...
 

teppoil

Moro vaan
Liittynyt
9.12.2008
Viestit
2585
En tiedä itsekään oikein vielä, että mitä ajatella Monzan rallista. No, ehkä siitä ihan hyvä tulee, kunhan ei pelkkää paalien kiertelyä ole.

MotoGP-kausi taitaa loppua marraskuussa, olisi hyvä tilaisuus tarjota WRC-autoa muun italialaiselle, joka tuossa kisassa on ihan hyvää vauhtiakin aikaisempina vuosina päästellyt. :)
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3166
Sijainti
Lahti
Mä en ole kovin innoissani. Siitä olen, että ajetaan, mutta muutaman kerran on puutostilassa tullut seurattua Monzan ralli-showta, eikä isosti riehaannuttanut. Vaan eipä sitä vielä tiedä. Kisan luonne saattaa muuttua merkittävästi ärhäkämmäksi!
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
14526
Sijainti
Tampereen lenkki
WRC3:ssa ilmeisesti saakin ajaa nyt lyhennetyn kauden myötä vain 5 kisaa ja 4 parasta lasketaan. Huttunen on ajanut vasta kolme, niistä siis kaksi voittoa ja yksi kakkossija. Pahimmat kilpailijat Marco Bulacia Wilkinson, Kajetan Kajetanowic ja Oliver Solberg ovat taas ajaneet jo neljä kisaa. Bulacian huonoin sijoitus taas on neljäs, joten sitä paremmin pitäisi sijoittua kauden viimeisessä kisassaan (ilmeisesti Monza). Jos taas Huttunen ajaa Ypresissä tai Monzassa podiumille, on jo varmaa ettei Bulacia voi voittaa mestaruutta. Kajtolla ja Oliverilla on taas keskeytys alla, eli voivat loppukaudesta ajaa yhden kisan ja kasvattaa sillä pistetiliä. Oliver ei oikeastaan voi enää edes voittaa mestaruutta, parhaimillaan vain päästä Huttusen kanssa tasoihin.

Screen Shot 2020-10-15 at 12.29.10.png
 

sasha

Well-known member
Liittynyt
17.5.2019
Viestit
220
Joo. Siis ihme olis, että sinne vietäs koko karavaani.
Monza on järkevämpi, kun on suljetummalla alueella,
 

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
14526
Sijainti
Tampereen lenkki
Ja tässä tilasto valmistajien pisteistä. Evans toi niitä eniten. Rovanperä oli usein kolmanneksi paras Toyota eikä täten tuonut juurikaan pisteitä. Toisaalta esim Meksikossa Neuville sai 8 pistettä, vaikka ajoi superrallissa (ja samalla Rovanperä ajoi koko rallin maaliin, muttei saanut valmsitajien pisteitä). Sordo taas sai enemmän valmistajien pisteitä kuin Rovanperä pelkästään Italian kisojen perusteella.

 
  • Like
Reaktiot: DC
Ylös