Niin ja jos lapsiperheitä kiinnostaa Disneyland-reissu niin siitä tällä viikolla lisätietoja.Tämä on siis ns. Pariisi-viikko, julkaisemme päivittäin seuraavan osan, joten huomenna seuraavan päivän tapahtumat.
No ainakin .....Onks kellään tietoa mitä 72 + ukkeli harrastaa?:doubtful:
Kuulin just Turenkimiitissä, että jotain sarjafilmiharrastetta on kierrossa. Olisko ollu Columboon tms. liittyvää. Ihan tarkkaan en muista, mutta jossain poplaritakkimuseossa ovat kuulemma käyneet ja opetelleet miimikoimaan hajamielistä käytöstä harrastelijateatterissa.Onks kellään tietoa mitä 72 + ukkeli harrastaa?:doubtful:
Hitsi! Paljastuttiin........Kuulin just Turenkimiitissä, että jotain sarjafilmiharrastetta on kierrossa. Olisko ollu Columboon tms. liittyvää. Ihan tarkkaan en muista, mutta jossain poplaritakkimuseossa ovat kuulemma käyneet ja opetelleet miimikoimaan hajamielistä käytöstä harrastelijateatterissa.
Lokakuulle tehty matkasuunnitelmat Töölön sikarikauppaan. :thumbup:
Tämä on yksi omista suosikeistani: DISNEYLAND PARISJos historia kiinnostaa ja vanhat linnat (Bond-pahiksen linna),
niistä voi lukea täältä.
Ei. Meidän sivuilla ei kerätä tuottoja, eikä meillä ole myyntitoimintaa, eikä olla saatuKeikahtaako Bond-blogi nyt kun on keisari Augustus tavaramiljuunat määrännyt verolle pantavaksi!
No mutta..... KIITOS!Ai. Luulin ammattilaistoiminnaksi.
SveitsinleikeLähdemme Sveitsiin
Teimme aterian tulevan matkan kunniaksi.
Olettaen, että naudalla tarkoitetaan vasikanlihaa, on tuo kyllä nimeltään cordon bleu eikä mikään sveitsinleike :doubtful:Sveitsinleike
1 cm paksuinen naudan ulkofilepihvi viipale palvikinkkua viipale emmentaljuustoa suolaa mustapippuria 1-1½ rkl vehnäjauhoja leivittämiseen ½ munaa 3 rkl korppujauhoja luraus rypsiöljyä 2 rkl voita Nuihi pihvi hyvin ohueksi (3 mm) muovikelmun välissä, jolloin se ei hajoa yhtä helposti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta päälle savukinkkuviipale ja viipale emmental-juustoa. Taita pihvin toinen puoli toisen päälle. Kääntele pihvi vehnäjauhoissa ja karista irtonainen jauho pois. Kasta leike vatkattuun munaan ja anna liian munan valua pois pinnalta. Kääntele leike korppujauhossa ja karista irtonainen korppujauho pois. Anna leivityksen kuivahtaa hetki. Kuumenna voi-öljyseos pannulla. Paista leikettä miedolla lämmöllä minuuttia kummallakin puolella kunnes leike on sopivasti ruskistunut. Lämpöä pitää olla riittävästi, jotta liha kypsyy, mutta sitä ei saa olla liikaa, jotta leivitys ei pala. Lisäksi leivityksestä pitää tulla mukavan rapea.
Eikö sveitsinleike = cordon bleu?Olettaen, että naudalla tarkoitetaan vasikanlihaa, on tuo kyllä nimeltään cordon bleu eikä mikään sveitsinleike :doubtful:
Kyllä sitä myydään täällä Suomessa Sveitsinleikkeenä ihan ravintoloita myöden. Toki myös cordonina.Olettaen, että naudalla tarkoitetaan vasikanlihaa, on tuo kyllä nimeltään cordon bleu eikä mikään sveitsinleike :doubtful: