Luetteko blogeja?

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Tämä on siis ns. Pariisi-viikko, julkaisemme päivittäin seuraavan osan, joten huomenna seuraavan päivän tapahtumat.

:)
Niin ja jos lapsiperheitä kiinnostaa Disneyland-reissu niin siitä tällä viikolla lisätietoja.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Onks kellään tietoa mitä 72 + ukkeli harrastaa?:doubtful:
Kuulin just Turenkimiitissä, että jotain sarjafilmiharrastetta on kierrossa. Olisko ollu Columboon tms. liittyvää. Ihan tarkkaan en muista, mutta jossain poplaritakkimuseossa ovat kuulemma käyneet ja opetelleet miimikoimaan hajamielistä käytöstä harrastelijateatterissa.
Lokakuulle tehty matkasuunnitelmat Töölön sikarikauppaan. :thumbup:
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Kuulin just Turenkimiitissä, että jotain sarjafilmiharrastetta on kierrossa. Olisko ollu Columboon tms. liittyvää. Ihan tarkkaan en muista, mutta jossain poplaritakkimuseossa ovat kuulemma käyneet ja opetelleet miimikoimaan hajamielistä käytöstä harrastelijateatterissa.
Lokakuulle tehty matkasuunnitelmat Töölön sikarikauppaan. :thumbup:
Hitsi! Paljastuttiin........ :D

Tosin tänään on jutut Eiffelistä ja Louvresta.
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Jos historia kiinnostaa ja vanhat linnat (Bond-pahiksen linna),
niistä voi lukea täältä.
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Keikahtaako Bond-blogi nyt kun on keisari Augustus tavaramiljuunat määrännyt verolle pantavaksi!
Ei. Meidän sivuilla ei kerätä tuottoja, eikä meillä ole myyntitoimintaa, eikä olla saatu
tavaralahjoituksia. Ollaan perehdytty verotusasioihin ja blogipykälään siltä varalta jos
tilanne joskus muuttuisi. Lisäksi tämä on harrastuspohjaista. :)


Tämän päivän jutussa mm. Riemukaari, Pompidou Centre, Moulin Rouge ja Jim Morrisonin hauta.
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Pariisin 007-matkakertomuksen päätösosa: Château de Chantilly.
Kävimme Bond-pahis Max Zorinin linnassa, sekä vierailimme läheisellä huoltoasemalla, josta
on kuvattu autopesulakohtaus, jossa Bondin apuri Tibbet saa surmansa.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Lähdemme Sveitsiin
Teimme aterian tulevan matkan kunniaksi. :)
Sveitsinleike
1 cm paksuinen naudan ulkofilepihvi viipale palvikinkkua viipale emmentaljuustoa suolaa mustapippuria 1-1½ rkl vehnäjauhoja leivittämiseen ½ munaa 3 rkl korppujauhoja luraus rypsiöljyä 2 rkl voita Nuihi pihvi hyvin ohueksi (3 mm) muovikelmun välissä, jolloin se ei hajoa yhtä helposti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta päälle savukinkkuviipale ja viipale emmental-juustoa. Taita pihvin toinen puoli toisen päälle. Kääntele pihvi vehnäjauhoissa ja karista irtonainen jauho pois. Kasta leike vatkattuun munaan ja anna liian munan valua pois pinnalta. Kääntele leike korppujauhossa ja karista irtonainen korppujauho pois. Anna leivityksen kuivahtaa hetki. Kuumenna voi-öljyseos pannulla. Paista leikettä miedolla lämmöllä minuuttia kummallakin puolella kunnes leike on sopivasti ruskistunut. Lämpöä pitää olla riittävästi, jotta liha kypsyy, mutta sitä ei saa olla liikaa, jotta leivitys ei pala. Lisäksi leivityksestä pitää tulla mukavan rapea.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Sveitsinleike
1 cm paksuinen naudan ulkofilepihvi viipale palvikinkkua viipale emmentaljuustoa suolaa mustapippuria 1-1½ rkl vehnäjauhoja leivittämiseen ½ munaa 3 rkl korppujauhoja luraus rypsiöljyä 2 rkl voita Nuihi pihvi hyvin ohueksi (3 mm) muovikelmun välissä, jolloin se ei hajoa yhtä helposti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta päälle savukinkkuviipale ja viipale emmental-juustoa. Taita pihvin toinen puoli toisen päälle. Kääntele pihvi vehnäjauhoissa ja karista irtonainen jauho pois. Kasta leike vatkattuun munaan ja anna liian munan valua pois pinnalta. Kääntele leike korppujauhossa ja karista irtonainen korppujauho pois. Anna leivityksen kuivahtaa hetki. Kuumenna voi-öljyseos pannulla. Paista leikettä miedolla lämmöllä minuuttia kummallakin puolella kunnes leike on sopivasti ruskistunut. Lämpöä pitää olla riittävästi, jotta liha kypsyy, mutta sitä ei saa olla liikaa, jotta leivitys ei pala. Lisäksi leivityksestä pitää tulla mukavan rapea.
Olettaen, että naudalla tarkoitetaan vasikanlihaa, on tuo kyllä nimeltään cordon bleu eikä mikään sveitsinleike :doubtful:
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Työkaveri oli taannoin mielenhäiriössä lähtenyt pomon kanssa laskettelureissulle Lappiin ja heti ensimmäisenä iltana pomo oli väkipakolla raahannut alaisensa niin kalliin fondue-aterian ääreen, että oli loppuviikon budjetti imetty kuiviin samointein. Siinäpähän maleksi sitten.
 
Ylös