Johan se linkin nimikin kertoo että akkojen hommia .
Ja, meillä on yleensä alussa 250 astetta jonkin aikaa ennen alaspäin pudottelua, en pidä tuota siis niinku henkilökohtaisesti minään humpuukihommana :frank:
Viimeksi muokattu:
Johan se linkin nimikin kertoo että akkojen hommia .
Ei minulla ole yritystä, kirjanpito on liian vaivalloista. Kunhan vain oikaisin tuon iänikuisen harhakäsityksen. Kova lämpö parantaa makua pinnan ruskistuessa, mutta nesteitä pinnan kuumentaminen ei estä haihtumasta.Tan on pakko olla provo, sen verran huvittava yritys....
Siksipä kannattaakin aluksi pitää lämpö korkealla, jotta lihan pintakerros lämpenisi nopeammin. 125C uunissa tuo kestää melko pitkään, ja pöpöt ehtivät lisääntyä. Ne kuolevat lopulta, mutta lopputulos on parempi jos lihassa on 10000 tapettua pöpöä kuin jos siinä on 1000000000 tapettua pöpöä. Muutenhan pilaantuneen lihan saisi syömäkelpoiseksi yksinkertaisesti kuumentamalla sen.Ja noi popot kylla kuolee siina 100 asteessakin...
Sama täällä! :thumbup:Nyt on possu uunissa. :thumbup:
Ota Moe ihmeessä yks rauhottava tujakampi glögi. Nythän sun ei varmaan tartte ajaakaan enää tänäänKohta alkaa paistaminen!
Jahka kädet lakkaa tärisemästä.:thumbfh:
Just män. :thumbup:Sama täällä! :thumbup:
Oliko mielenkiintoista liikenteessa? :thumbfh:Jahka kädet lakkaa tärisemästä.:thumbfh:
Toi on mielenkiintoinen yhdistelma. :thumbup:O
..\
... H-0-P! -- U-U-N-I-I-N!
../
O
Mitä nyt vedin vissin Skeidan lunastukseen. Tai ainakin yli kymppitonnin korjaus siihen.Oliko mielenkiintoista liikenteessa? :thumbfh:
Juu, luulen ettei Belmis anna mulle sen Aurista.Ota Moe ihmeessä yks rauhottava tujakampi glögi. Nythän sun ei varmaan tartte ajaakaan enää tänään
Ei perkele. Mita kavi? :frown:Mitä nyt vedin vissin Skeidan lunastukseen. Tai ainakin yli kymppitonnin korjaus siihen.
http://www.f1-forum.fi/vb/showthread.php?t=22177&page=251:nope:Ei perkele. Mita kavi? :frown:
Kuumassa pidetään 15-20 minuuttia, ei enempää. Sama sitten llopun korputusvaiheessa, muuten miedolla lämmöllä. Optimihan olisi pitää se halutulla sisälämpötilalla niin kauan kun siihen yltää.Asensin kinkun uuniin n. 10 minuuttia sitten. Uunissa on aluks se parisen sataa astetta, jossain vaiheessa sit vähän vähentäis.