Tapahtumia & sattumuksia kaduilla ja maanteillä.

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Joku oli pysähtynyt tietyöosuuden valoihin 10m liian aikaisin eikä valot vauhtinit virheiksi. Pääsin pätemään.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
On alkanu nyppimään eräs pieni mutta vähäpätöinen seikka kaupunkiliikenteessä.

Kas, ajan kiertoliittymistä (lue: liikenneympyröistä) läpi mielelläni mahdollisimman juohevasti ja turhia pysähdyksiä vältellen. Jopa niin, että säädän vauhtini sopivaksi jo kaukaa muuhun liikenteeseen nähden jos ympyrään on vain avoimet näkymät. Pyrkimyksenä sujahtaa ympyrästä läpi juoheasti ja jarrupaloja kuumentamatta. Tätä pyrkimystä haittaa kuitenkin oleellisesti pari seikkaa.

1. Tyhjään ympyrään edelläni on liittymässä auto, joka - perkele - hyppää pehmeästi jarrulle ja PYSÄHTYY siihen TYHJÄN ympyrän kaarelle kuin varmistaakseen, että takanaan tuleva liikennevirta jumiutuu eikä muut ehdi käyttää vapaan ympyrän läpiajomahdollisuutta hyväkseen. Täällä Pirkanmaan työläisjunttilassa olen törmännyt tähän ilmiöön useammin kuin muualla yhteensä. :mad_old:
2. Sitten kun olen siinä tilanteessa, että joudun kyttäämään ympyrään liittymisen paikkaa esim. ruuhkan vuoksi, ympyrästä poistuvat autoilijat eivät käytä vilkkua - ainakaan ajoissa- joten muun liikenteen aikeiden ennakointi ympyrään liityttäessä on mahdotonta. Aarrrgh!

KELEEN KOMMARIURPOT!
 
Viimeksi muokattu:

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Jumalauta kun meinasin eilen ottaa kierroksia, kun ajelin kottii päin Turun keskustasta. Kello oli jottai 16:30 kieppeillä, eli massiiviset ruuhkat ja tuossa satakunnantien sillalla sattunut peräänajo. Paikalla paloauto ja ambulanssi. Siinä sitten oli valoristeykset suhteellisen tukossa, kun porukka joutu vaihtelemaan kaistoja ym.

Itte olen kuvassa tuo punainen palleroinen ja oikealta tulleilta oli yksi auto jäänyt (sininen) tuolla oikealle kaistalle, jossa siis seisoi paloauto 30m päässä. Annoin hälle sitten tilaa siinä että pääsee pälkähästä - kiittikin mua, niin eikö saatana vasemmalta joku patu (ruskea) tunge melkein kylkeen autolla ja töllistelee siellä, että mikä maksaa. Aivan vitun varmasti apina näki että annan tilaa, ja on sellainen LIIKENNETILANNE JOSSA TULEE KÄYTTÄÄ PELISILMÄÄ JA ANTAA TILAA, MUUTEN TULE HEVONVITTUAKAAN SIITÄ HOMMASTA. Ois pitänyt vetää töötti pohjaan, mutta tuli niin yllättäen sieltä, että häkellyin. Vittuako sitten pitää joka valoristeys AJAA TUKKOON - vain siksi että vittu virheä palaa.

Vitun apinat.

Näytä liitetiedosto 18861
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Upean loistelias punatukkainen koirantaluttajatar varasteli huomiotani joten meinasin pamauttaa pösön etukulman oikein huolella liikenteenjakajaan. Joku tuollainen vielä joskus syöksee mut tuhoon. Toivottavasti.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Joku kusipääamismulkku tuli aivan vitunmoista vauhtia mun perää kohti, kun olin kääntymässä vasemmalle risteykseen. Vedin vastaantulijoiden kaistalle karkuun.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Upean loistelias punatukkainen koirantaluttajatar varasteli huomiotani joten meinasin pamauttaa pösön etukulman oikein huolella liikenteenjakajaan. Joku tuollainen vielä joskus syöksee mut tuhoon. Toivottavasti.
Samantapainen tapahtuma äsken ja ihan erilainen.

Harmajatukkainen ikäukko haasteli korvalla olevaan kännykkään vaikka mitä tuossa pyörätiellä reilu tunti sitten. Samalla ukon ilmeinen Irlanninsetteri singahteli löysässä talutushihnassaan hajujen perään milloin mihinkin suuntaan.

Eräs F1-forumille kirjoitteleva tosikko joutui pyöräillessään tekaisemaan hätäjarrutuksen em. kaksikon takia. Koera juoksi suoraan eteen.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös