Hyi, kuvottaa

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4953
Sijainti
Vantaa

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/516979/Somalialaiset+miehet+saapuivat+Suomeen+vaarennetyin+paperein

Mitäköhän tuostakin seuraa? Luulen, että saavat jäädä tänne, koska ei heitä kai voida mihinkään maahan palauttaa. Joko on liian vaarallista tai mikään maa ei heitä halua. Tuomio petoksesta on kyllä todennäköinen. Nyt seuraa tuhannen taalan retorinen kysymys: miksi nuo miehet eivät hakeneet turvapaikkaa Venäjältä? Itse veikkaan syyksi sosiaalietuudet Suomessa.
Minä veikkaan, että yksi syy sille miksi nuo somalit eivät hakeneet turvapaikkaa Venäjältä on se, että he tiesivät sen olevan turhaa, koska he tiesivät sen, että Venäjä ei myönnä heille turvapaikkaa.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4953
Sijainti
Vantaa
Kyllä te voitte mennä sinne huoltsikalle, koska se kielto on nyt poistettu. On väärin rajoittaa kansallispukuisten liikkuvuutta.
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4953
Sijainti
Vantaa
http://www.hs.fi/paivanlehti/26082013/ulkomaat/Köyhät+romanisiirtolaiset+järkyttävät+naapureita+Saksassa/a1377399154157

maanantaina 26.8.2013
Köyhät romanisiirtolaiset järkyttävät naapureita Saksassa
Köyhien romanisiirtolaisten asuttama kerrostalo järkyttää naapureita Saksassa
--------------------------------------------------------------------------------
Katarina BaerHS

Duisburgilainen Sabine Kessler on valokuvannut romaninaapureitaan todisteeksi epäilemästään rikollisesta toiminnasta.

Keskiluokkainen naapurusto järkyttyi uusista asukkaista Saksassa. Köyhiä romanialaisia muutti kerralla tuhatkunta. Naapureita rasittaa sotku, meteli ja rikollisuus. Äärioikeis*ton liikehdintä pelottaa kaikkia.
Roskia roikkuu puissa ja pensaissa, ja niitä lojuu pihassa aivan kuin ne olisivat sataneet taivaalta.
Punatiilinen kerrostalo keskiluokkaisella asuinalueella vaihtoi omistajaa puolitoista vuotta sitten ja sai samalla uudet asukkaat. Talo täyttyi romanialaisista, joiden parvekkeilta heittämät roskat kiertävät taloa kuin huntu.
Pihassa seisoskelee joukko miehiä. Lapsia pyrähtelee ympärillä. Perheenisä Moisi kertoo, miksi joukko muutti Saksaan. "Meillä ei ole töitä Romaniassa. Lapsilisä siellä on kymmenen euroa lasta kohden. Täällä perheeni saa kaikkiaan tuhat euroa."

Saksassa ensimmäisen lapsen lapsilisä on 184 euroa kuussa, nuorempien sisarusten enemmän. Moisilla on kahdeksan lasta, joten tuhat euroa ja ylikin saa nopeasti kasaan.
"On selvä, että pelkät lapsilisät houkuttelevat tänne. He tulevat kurjista oloista", Duisburgin kaupungin palkkaama sosiaalityöntekijä Deniz Aksen sanoo.
Saksaan ei ole koskaan muuttanut niin paljon väkeä EU:n köyhimmistä maista Romaniasta ja Bulgariasta kuin viime vuosina. Valtaosa tiilitalon asukkaista on romaneja.
Moisin ja kumppanien uusi kotitalo on keskiluokkaisella asuinalueella. Naapurit, lähinnä eläkeläisiä, järkyttyivät uusista asukkaista.
Lähikujalla haisee. "Vessapaperista tietää, että jätökset ovat ihmisen. Koira ei pyyhi", naapuri Dieter Kröger sanoo ja osoittaa muuatta kasaa.
Hänellä on silti ymmärrystä. "Heitä asuu pari kolme perhettä yhdessä 50 neliömetrin asunnossa. Eihän yksi vessa riitä."
Vanhat asukkaat pitävät ikkunansa kiinni, mutta sisään kantautuu huutelua. Kadulla seisoskelee viitisenkymmentä uutta naapuria.
Samassa käynnistyy jytä. Joku on laittanut autoradion täysille.
"Minä en jaksa enää", eläkeläinen Helga Halle parahtaa keittiössään. "En tiedä, mikä on pahinta: meteli, varkaudet, lasten kurittomuus, roskien houkuttelemat rotat vai se, et*tä puistosta häviää sorsia syötäväksi?"

Kukaan ei tarkalleen tiedä, montako henkeä talon 76 kaksiossa elää. Aksenin arvion mukaan tuhatkunta.
"Autamme vain niitä, jotka haluavat integroitua. Heitä on vähemmistö. Rikolliset pitää panna vankilaan tai lähettää takaisin Romaniaan", Aksen pamauttaa.
Monista talon asukkaista on tehty läjäpäin rikosilmoituksia. "Yhdestä alle 14-vuotiaasta tytöstä on 238 rikosilmoitusta. Mitä sellaisen kanssa voi tehdä?" Aksen kysyy.
Naapureista tuntuu, että heidät on jätetty yksin uusien asukkaiden kanssa. Hallen asunnon arvo romahti 230 000 eurosta alle 100 000:een kuukaudessa.
Kukaan ei halua muuttaa romanitalon naapuriin. Päinvastoin: kaikki haluavat sieltä pois.
Kaupungin johto kaavailee nyt siirtävänsä talon asukkaita asumaan eri puolille kaupunkia.
"Näin he saisivat säällisemmät olot, ja ghettoistuminen täällä päättyisi. Mutta se ei tapahdu yhdessä yössä", Aksen sanoo.

Viime aikoina talolla ja naapurustossa on kierrellyt uusnatseja keräämässä tietoa.
"He olivat viime yönä huutelemassa. Lapset itkivät. Meitä pelottaa", Moisi kertoo.
Äärioikeisto huolettaa kaikkia. Keväällä äärioikeistolainen Pro NRW -puolue järjesti talolla romanien vastaisen mielenosoituksen, jonka vastamielenosoitukseen osallistui mo*ninkertainen määrä kaupunkilaisia.
Halle ja hänen miehensä auttavat romaneja esimerkiksi ambulanssin tilaamisessa tai vuokrasopimusten kirjoittamisessa.
Naapureita loukkaa, että heidät yhdistetään Facebook-sivustoon, jolle on kirjoitettu rasistisia kommentteja.
"Emme ole rasisteja. Kaikilla meillä on jokin siirtolaistausta. Minä olen neljännespuolalainen", naapuri Sabine Kessler sanoo.

Katarina Baer HS
Duisburg
Hieman ihmetyttää, ettei romanitalon naapuriin halua kukaan muuttaa vaan sieltä halutaan pois. Samanlaisia ihmisiähän he ovat, vaikka heillä siisteyskäsitys näyttää olevan hieman laajempi. Ja miten ihmeessä monikulttuurisella alueella sijaitsevan asunnon arvo voi muka tippua? Ei monikulttuurisuus laske vaan nostaa asuntojen hintoja! Samalla se lisää myös alueen viihtyvyyttä.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Aika tyhmiä nuo suomessa pyörivät romanikerjäläiset, kun eivät ymmärrä vuokrata rötösrahoillaan kämppää (ensiksi jostain korvesta mistä saa) ja alkaisivat nauttimaan toimeentulotuesta ja siihen päälle tottakai maahanmuuttotuesta.
Ulkomaalaistaustaisten toimeentuloasiakkaiden määrä kasvaa pääkaupunkiseudulla. Muita kuin suomalaisia kieliä puhuville menee Espoon, Helsingin ja Vantaan toimeentulorahoista neljäsosa.

Helsingissä ja Vantaalla erikoista on, että suuri osa tukirahoista menee muiden EU-maiden kansalaisille ja etenkin virolaisille. Espoossa menoja ei ainakaan toistaiseksi tilastoida kieliryhmien mukaan.

Toimeentulotuki on kuntien lakisääteinen velvoite. Helsingissä toimeentulotukea sai viime vuonna reilut 1 600 sellaista kotitaloutta, jotka ovat peräisin muusta EU-maasta kuin Suomesta.

Näistä perheistä oli virolaisia 1 100, eli kaksi kolmasosaa.

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/251207-suomelta-menee-miljoonia-virolaisten-sosiaalitukiin
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Tässähän rupeaa jo melkein arvostamaan supisuomalaista puliukkoakin. Kymppiä ovat usein pyytämässä "lainaksi", jotta pääsevät "kotiin". Harvoinpa nuo vaarallisia ovat. Eivät esim. pysäyttele tpv-yhdistelmiä seisoskelemalla keskellä tietä käsi pystyssä, kuten romanikerjäläiset...hyvä niin, kun ei auto välttämättä hirveesti pysähtele :rolleyes:

Kerran pysäytin, toista kertaa en. Oli onneksi perälaudan virrat pois päältä. Peilistä näin, kun käsi kävi napeilla. No eikun kaasua...yrittää estää vaan rauhassa.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Oksettavaa rasismia vihreiltä. Raiskaajia kyllä hyysätään mutta aasialaiset naiset saisivat palata sinne mistä ovat tulleet.
Vihreältä nuorelta rajua tekstiä perussuomalaisesta maahanmuuttajasta: "Nolla ja rotupesutuote"
Belle Selene Xia.
Belle Selene Xia.
Mika Ranta / HS
Julkaistu: 14.10.2013 12:18

Sanakopu Vihreiden nuori kunnallispoliitikko haukkui rajuin sanoin perussuomalaisten nousevan kyvyn, Belle Selene Xian.
Vihreiden nuorten liittohallituksen jäsen Lilja Tamminen hyökkäsi Facebookissa poikkeuksellisen rajusti nousevan perussuomalaisten kunnallispoliitikon Belle Selene Xian kimppuun.

- Belle Xia on tietääkseni suomalaisen korkeakoulun kepulikonstein läpäissyt nolla, jolla ei ole mitään sanottavaa mihinkään. Hän on persujen rotupesutuote, Tamminen kommentoi perussuomalaisten verkkolehden mukaan.

Helsingin kaupungin varavaltuutettuna toimivalla 24-vuotiaalla Xialla on akateeminen loppututkinto ja hän tekee parhaillaan väitöskirjaa. Hän ei ole Tammisen syytöksistä hyvillään.

- Olen suorittanut opintoni melko nopeasti ja saanut vaihtelevia arvosanoja. Ymmärrän, että tämä herättää ihmisissä epäilystä. Todellisuudessa monet ovat suorittaneet tutkinnon TKK:lla nopeammin ja paremmalla arvosanalla kuin minä, esimerkiksi aviomieheni, Xia vastasi lehdessä kritiikkiin.

Vihreän kuntapoliitikon hyökkäävät kommentit aiheuttivat sosiaalisessa mediassa vastalauseryöpyn. Tamminen joutuikin pian puolustuskannalle.

Liisa Tamminen pyysi myöhemmin anteeksi kommenttiaan. Tamminen ja Xia tapasivat toisensa lauantaina. Xian mukaan väärinkäsitys ratkaistiin keskustelemalla.

IS
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Oksettavaa rasismia vihreiltä. Raiskaajia kyllä hyysätään mutta aasialaiset naiset saisivat palata sinne mistä ovat tulleet.
Tämä oli erityisen pahasti sanottu: Belle Xia on tietääkseni suomalaisen korkeakoulun kepulikonstein läpäissyt nolla, jolla ei ole mitään sanottavaa mihinkään. Hän on persujen rotupesutuote,
Kuten niiltä blogisivuilta on luettavissa neidit ovat tavanneet ja sopineet asian, mutta ikävä kyllä vahinkohan ehti jo tapahtua.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Miksi asia ratkaistiin keskustelemalla? Mielestäni miekoin käyty kaksintaistelu auringonlaskiessa olisi ollut paljon näyttävämpi. Kuolemaan saakka tietysti.
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Mielestäni ilman mekkoja käyty kissatappelu auringonlaskiessa olisi ollut paljon näyttävämpi. Väliajoilla lätyn nuolentaa ja piirakan paistoa.
 
Ylös