Horoskoopit ja ennustukset

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Mars ja Venus ovat liikkuneet suhteessa galaksin keskipisteen ja kuun derivaattaan. Se tietää Oinaille ja Ravuille keskinäisiä kiistoja ja rahanmenoa. Mutta mikä on muualta pois, se tulee rakkaudessa takaisin!
Entäs jos kaikki muu on päin persettä, niin mites rakkauden laita?
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Jos mä oon kiinalaisessa lehmä ja kukko niin tuleeko siitä sonni?
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Ihmissuhteita uhkaavat tuoda esille ihmissuden ja Maiasaura vanhapiika, joka asuu sinussa: ei kynsi, ei yleisomistukseen, ei syö mitään. Välittäjänä. Tai, no, jätetään huomiotta ja jatka suoraan haluamallasi tavalla. Äläkä tunne sfigaterrimi: Vaikka olen töissä ja käytännön sitoumusten pitäisi maksaa vaivaa ja kärsivällisyyttä, voit silti saapua (kiitos kannustimia Saturnuksen ja Uranuksen) ja lusinghierissimi tavoitteita. Rakkaus ja / tai kiintymyksen henkilön lupaa lämmittää sydäntä, sääliä, mutta jäädyttäminen ja ylihuomenna ... Jopa sudombelicale välttää licantropie ilmaiseksi (vaikka olisi hyvä syy). Miksi sydämellisyys ja ystävällisyys. Varsinkin jos haluat löytää yksimielisyyden muiden, ehkä viitaten projekti painoit, mutta se ei yksinään voi saavuttaa, tai jopa vain aloitteesta miellyttävä viikonloppu.Intohimo, sitten tavata fantasia ja intimiteetti on sudombelic sudombelic tapahtuu. Olet liian seksikkäitä ja arrapevoli. Mutta hyvin viisas rahoitus: silmä.
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Tätä asiaa kun miettii niin ei kertakaikkiaan voi olla hermostumatta. Nyt yksikertaista jymäytetään oikein urakalla. Voi Jeesuksen Kristuksen pallipussit. Kuinka joku taysjärkinen voi lukea näitä totisella naamalla. Niinkun saatana jostain tähdistä voitais ennustaa miten tulevaisuudessa menee. Jotkut tuulimyllypölhöt ottaa tän vielä tosissaan ja opiskelee astrologiaa. Seuraavat hasistötsy huulessa ja kalja kourassa tähtien liikettä. Ja ajatelkaas, että jotkut pässinpäät vielä maksaa tästä. Lähettävät tekstaria jollekkin mystiselle Marjalle Nyky-Postissa ja saavat takaisin jotain yleismaailmallista tuubaa. Esim. Jupiter on nyt sellaisessa asennossa, että sinulle saattaa tapahtua jotain mullistavaa seuraavien päivien aikana ja ihmissuhteissa tapahtuu muutoksia ja blaablaa. VITTU. Minäpä kävelen ennustajalle ja käsken selittämään mitä juuri MINULLE tulee tapahtumaan. Kysyn, että mitä MINULLE tapahtuu kuukauden kuluttua. Eikä mitään 'raha-asioissa tapahtuu muutos' vastausta vaan 'klo 15.00 5.5 Martti Vainio vetää sinua nyrkillä kajuuttaan Sturenkadun kulmalla' tyyliin. Ja jos joku haluaa syytää rahaa näille kesseleille niin antakaa ne ennemmin mulle. Mä haukun teidät päin naamaa samaan hintaan. Olis kiva kävellä jonkun ennustajan toimistoon ja kusta pöydälle.
Joko sulle selvis kupletin juoni vai tarvitaanko vielä lisää vastauksia :D
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Onkohan pojilla puukko perseessä?
Onko sulla TAAS korkki auennut?:doubtful:

Miks sun pitää AINA aloittaa vittuilu humalassa? Eikö sulla ole muuta tekemistä?

Otin eilen ihan huolella. En mä tule silloin jollekin forumille vittuilemaan tai edes kirjoittelemaan.

Hanki elämä. Ihan oikeesti.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Onko tuo horoskooppi muuten jonkunlainen gynekologin tähystyslaite?
 
Viimeksi muokattu:

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Oli niin mautonta paskaa tulossa, että iski ennakkoitsesensuuri.
 
Ylös