Sama homma.Kuoritaan ennen keittämistä.
Lapsena suosin tätä. Maku on neutraalimpi kuorineen keitettyihin verrattuna. Mutta iän karttuessa on oppinut sietämään monenlaisia juttuja, ja perunankuoret on yksi niistä. Terveellisiksikin sanovat.Kuoritaan ennen keittämistä.
:frank:Äiti kuorii, en tiedä missä vaiheessa. :frank:
HÄHÄHÄÄ!!! JÄTKÄ KÄYTTÄÄ SUKKAHOUSUJA!!! AVUTONTAAAH!1Keitän perunat sukkahousuissa. En pukeutuneena niihin, vaan niksipirkkamaisesti perunat sukkiksiin ja sitten niitä hierotaan kunnes kuoret ovat lähteneet tai ohentuneet haluttuun paksuuteen. Sitten vaan sukkapussi keitinveteen ja kiperä polkka odottaessa makoisan tärkkelysmällin kypsymistä. Perunat keitetään rysässä sen takia, että sinnehän on kuorimavaiheessa jäänyt kaikki makuaines ja muu paska. Tällä tavalla keittämällä perunoihin saadaan kunnon bukee ja tanniinit kohdalleen. Mausteisemmasta pitävät käyvät vanhustentalolta aromirikkaampia keitinpusseja.
Perunankeitossa ja käteisnostoissa.HÄHÄHÄÄ!!! JÄTKÄ KÄYTTÄÄ SUKKAHOUSUJA!!! AVUTONTAAAH!1
Mä en syö perunoita.Lapsena suosin tätä. Maku on neutraalimpi kuorineen keitettyihin verrattuna. Mutta iän karttuessa on oppinut sietämään monenlaisia juttuja, ja perunankuoret on yksi niistä. Terveellisiksikin sanovat.
Uuniperunat puuttuu?Kehnot vaihtoehdot.