Offtopic eli sättimistojck

Andy

Jalkarannan Yannickdalmas
Liittynyt
15.8.2002
Viestit
5756
Sijainti
Ypäjä
Voittaminen tuloksilla kikkailemalla on mun mielestä kyllä ihan eri kuin vasemmiston humanistiasenne.
Totta, ei se tuloksilla kikkailukaan varmaan auta. Pitäisi vain lopettaa räpeltäminen ja alkaa ajamaan.
 

Örfil

Guest
Ymmärrän jakkuesin ajatuksen "ulkopuolisista", mutta paha sitä rajaa on vetää. Tuo postausmääräkin on keinotekoinen IMHO.

Mummiälest "alkuperäiset" eli todella puhdasverisen arjalaiset kuskit on Vapaan vakiokirjoittajia eli pieruhuumorin ystävät ja tällä lausumalla pudotin itseni jo kuskien vähemmistöön.

Ekat kisathan markkinoitiin pääasiassa Vapaan puolella ja asiakirjoittajia ei ollut mukana juuri ketään. Itse postasin eilen vuoden ekan kommentin Fykköspuolelle. Vapaalle ja tähän osioon jo pari liikaa...

Asiat on mummiälest nyt just ihan hyvin - toistaiseksi, toki keskustelu on hyvä sillä ne voi poikia jatkossa toteuttamiskelpoisia idiksiä.
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Mun mielestä Superlisenssin voisi poistaa kaikilta, jotka eivät ole koskaan vittuilleet kurskille ylisuurista ja epätarkoista ruokakuvista. Se on se foorumin todellinen litmus-testi.
 

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Ekat kisathan markkinoitiin pääasiassa Vapaan puolella ja asiakirjoittajia ei ollut mukana juuri ketään.
Niin, ekat kisat järkättiin jaskan kanssa (jaska ekan, minä toisen), jaska oli tuohonaikaan aktiivi vapaalla, itse taas F1-puolella.
KKWCS:n alku taas oli sun ja mun käsialaa, eli sekin meni aikalailla puoliksi molempien osioiden kesken.

Vapaallahan noi markkinoitiin koska muissa osioissa ne olis torpattu heti väärälle alueelle kuuluviksi :)

nykyporukastahan sitten valtaosa tosiaan lienee vapaan puolelta tulleita...
 

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Mun mielestä Superlisenssin voisi poistaa kaikilta, jotka eivät ole koskaan vittuilleet kurskille ylisuurista ja epätarkoista ruokakuvista. Se on se foorumin todellinen litmus-testi.
Tässä lajissa jopa minä olen voittaja \o/
(onneks kukaan ei puhunu Mangelolle vittuilusta :D)
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Tässä lajissa jopa minä olen voittaja \o/
(onneks kukaan ei puhunu Mangelolle vittuilusta :D)
Jokaiselta, joka ei ole vittuillut Zaikomille viedään kansalaisuus ja heidät häädetään Köpikseen hakemaan Ruotsin kansalaisuutta. Kultainen ananas takahutlaarissa.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Kyllähän erilaisia pistetaulukoita voi ylläpitää jos niillä jotain tilausta vaan on.

Itse pidän nykyistä systeemiä ihan hyvänä. Viimevuotisesta muutettu pistelaskujärjestelmä motivoi keskijoukon ja häntäpäänkin kuskeja.

Mutta A-finaalissa tosin vain top 3:lla pitäisi olla kiinteät pisteet osallistujamäärästä riippumatta IMO.
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Jacques, voithan sä itse jakaa kuskit semmosiin ryhmiin ku haluat omissa privaattiexceleissä ja siten masinoida itsesi voittajaksi joka kisaan ja ylivoimaiseen Jakusarjan mestaruuteen.
Toki mulla on jo nyt tuollainen excel! :ahem:
 

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Tuntuu, että sarjan alkuperäinen idea on hieman kadonnut, kun sarjaan on tullut mukaan kuskeja, jotka ovat rekkautuneet forumille selkeästi vain kartingin takia ja ovat ajaneet paljon enemmän kuin monet muut. En ollut mukana kisoissa vielä niihin aikoihin, kun pro-kuskeja oli vain korkeintaan pari mukana. Luulisin, että tunnelma kisoissa oli myös niihin aikoihin erilainen kun myös "inhimillisillä taidoilla" varustetut kuskit taistelivat kärkisijoista.

Olen sarjaan tyytyväinen nykyisilläkin säännöillä ja kukaan kuskeista ei ole jäänyt mulle ulkopuoliseksi tai tuntemattomaksi. :ahem: Olen itsekin kyllä havainnut sen, että jotkut ovat kisoissa lähinnä omissa oloissaan eivätkä kirjottele edes kartingtopicceihin juurikaan. Mulla on tosin myös parantamisen varaa kirjoittelun suhteen: luen kyllä päivittäin forumia, mutta viime aikoina olen melko vähän kirjoitellut.
 

Williams-

Senior member
Liittynyt
14.5.2003
Viestit
1224
Sijainti
Hyvinkää
Mä olen kanssa vähän sitä mieltä ettei diviisioonille tai erillisille pistetaulukoille ole tarvetta, nykyinen systeemi on hyvä.

Ihan näin muuten vaan, sehän on älyttömän hieno asia että meidän sarjassa on WoPen, Nastyn & kumppanien tasoisia kavereita ajamassa, vaikka niillä onkin miljoonakertaa enemmän kokemusta. Esim. itse olin tosi tyytyväinen, että pääsin alle neljän kympän päähän Nastysta & WoPesta Turun kisan harkoissa. Turun kaveritkin tais olla n. puolen sekunnin päässä. Olkootkin, että kyseessä oli vasta harjoitukset. :) Voi kuulostaa pieneltä asialta, mutta mulle sillä oli merkitystä..
 
Viimeksi muokattu:

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Ehdotus / uusi keskustelun avaus!

Mitä jos Hallituksen kokoonpanosta tehdään kiertävä siten, että jokaiselle (tai ainakin suurelle osalle) tulisi se nakki jossain vaiheessa. Edit: Lähtökohta toki vapaaehtoisuudessa, mutta vapaaehtoisia pitäisi olla vähintään 6, jotta tämä toimisi!

Hallituksessa pitäisi olla joka vuosi vähintään yksi vanha jäsen ja vähintään yksi uusi. Sama tyyppi saisi olla hallituksessa max kolme kautta. HUOM! tämä vain ajatusta, jotain tämän suuntaista, ehdottakaa parempaa..

Optimitilanne olisi se, että hallituksessa olisi kokoajan yksi kolmannen kauden tyyppi, yksi toisen kauden tyyppi ja yksi uusi tyyppi. Tai jos ei noin tarkalla tasolla niin ainakin sillai, että siellä on kokoajan kolme tyyppiä. Näin varmistetaan jatkuvuus.

Yksinkertaisesti tehtäisiin järjestysluettelo hahmoista, josta helposti näkee ketkä ovat seuraavana vuorossa.

Hallitusjäsenyyden jälkeen ko. hahmo tipahtaa listan pohjalle. Eli esim. nyt minä ja domppari tipahdettaisiin hännille ja Jussi & Follo olisivat myös häntäpäässä (jos ylipäätänsä haluavat siinä olla).

Tällä tavalla varmistettaisiin sarjan jatkuvuus. Mua pelottaa, että jos meillä on vain pari tyyppiä, joita kiinnostaa kisojen järkkääminen, niin mitä tapahtuu jos heidän kiinnostus lopahtaa tai jos heiltä vain loppuu aika (minä) tai muuten kilahtaa nupissa (Domppari). Ja muutenkin on tervettä että sääntöjen laatijoissa olisi vähän eri tyyppejä, niin ei yhdet mielipiteet pääse vaikuttamaan liikaa.

HUOM! Ennen kuin aloitatte jarnaamisen, lukekaa tämä POINTTI:
En kannata kuitenkaan sitä, että osallistujia pakotettaisiin hallitusvastuuseen. Sellainen voisi toimia, että hallituksen vuorottelulistalla olevat saisivat jotain etuoikeuksia. Esim. automaattinen osallistumisoikeus jokaiseen kisaan jonon ohi.
Tai jotain muita etuoikeuksia jos keksitään (mielellään ei kuitenkaan kisojen tuloksiin vaikuttavia :D).
Tällä keinolla voisi myös saada ohituksen tiukoista osallistumissäännöistä! Esim. "jos postausraja ei ihan riitä, mutta olet valmis hallitusjäsenyyteen ja kisojen järjestelyvastuuseen, niin tervetuloa"! Eli postausraja voisi olla vaikkapa vähän pienempi silloin.

Mitä mieltä olette?
 
Viimeksi muokattu:

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Teoriassa ihan hyvä idea, mutta en kannata sitä seuraavista syistä:
tämä homma vaatii halun tehdä sitä, kuitenkin vie niin paljon aikaa.
Jos siihen tulee vähänkin "pakottamisen meininki" tai "kokeilu" niin homma voi karata käsistä nopeastikin.
Hyvänä esimerkkinä Puhis, halua ja intoa löytyi, mitään muuta sitten ei ollutkaan ja se lyhytkin vierailu hallituksessa sai aikaan enemmän haittaa kuin hyötyä...

Eli ehkä jokin kompromissi siitä onko vastuu kiertävä ja että homma olisi semmoisten käsissä jotka on a) sitoutuneita tähän b) innostuneita vapaa-ajan menetyksestä ....

Mutta ketään ei aiheeseen pidä pakottaa, eikä "vastuusta" saisi tehdä väkisin kiertävää, ne tekee jotka haluaa tehdä ensisijaisesti, oli se sitten vuosi, kaks tai kymmenen....
(noin kärjistetysti)

my 2 cents.... :)

edit. Ehkä tommonen kiertävä systeemi olisi toimiva mikäli kaikki olisi samalla viivalla hommassa.
Tällä hetkellä vain tuskin kovinkaan moni haluaa aktiivista roolia järjestelyissä ja siksi en usko että tuommonen toimisi....
(hope I'm wrong)
 
Viimeksi muokattu:
Ylös