Uutisia, lööppejä, ajankohtaista - kesä 2010

  • Viestiketjun aloittaja Olga
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Veidt

Well-known member
Liittynyt
19.11.2008
Viestit
3292
Uteliaita kylän poikia kehotetaan kyltissä pysymään poissa.
Ahaa, eli kylän tytöt kyllä päästetään ilkosillaan mukaan joukkoon, mutta poikia ei. Tulee mielikuva vanhoista hippi-papoista pitkine pujopartoineen kannon äärellä suunnittelemassa että mitenhän pääsisi vielä vanhoilla päivillä lähikontaktiin nuorten alastomien hippityttöjen kanssa.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Siinä on kyllä dna loksahtanut kiinnostavaan sommitelmaan. Vai liekö feikkiuutinen? Tokihan noita aina silloin tällöin tapahtuu, mutta yleensä edeltäneissä sukupolvissa on ollut joku valkoihoinen (tai päinvastaisessa tapauksessa tummaihoinen). Noilla taas ei uutisen mukaan ole kummallakaan.
Yleltähän tuli vastaavanlaisesta dokumentti vähän aika sitten, paikkana vain apartheidin ajan Etelä-Afrikka ja vanhempina kaksi valkoista jotka saivat "värillisen" vauvan. Sittemmin muksusta tuli eräs maan tunnetuimmista kansalaisaktivisteista.

Tulee tuosta uutisen tapauksesta byrokraateille mielenkiintoinen homma, luokitellaanko muksu sitten valkoiseksi vai mustaksi. \o/
 
Viimeksi muokattu:

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010072012065166_ul.shtm
Tiistai 20.7.2010 klo 10.47

Jessi Slaughter -nimellä esiintynyt tyttö uhkaili pilkantekijöitään, jolloin nettiyhteisö "pahoinpiteli" tytön ja tämän perheen hermoromahduksen partaalle.
l
Järjetöntä, että tollaisen suunsoiton vuoksi ns. nettiyhteisö (ts. finninaamaiset teinit) kiusasivat lasta. Hyvä syy kieltää netti alaikäisiltä....
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Nyt nämäkin sinänsä selvät asiat pääsevät julkisuuteen, kun on jo myöhäistä eikä ketään enää kiinnosta. Uutisoikohan HS ynnä muut mitään tästä?

”Irakin sota on lisännyt terrorismin uhkaa Britanniassa”

ku
Tiedustelupalvelun entisen johtajan mukaan Saddamin uhka oli hyvin vähäinen.

Saddam Hussein oli hyvin vaatimaton uhka Britannialle ennen kuin Yhdysvaltain johtama liittouma aloitti Irakin sodan vuonna 2003. Hyökkäys Irakiin paitsi nosti terroriuhkaa Britanniassa myös radikalisoi maan nuoria muslimeja.

Näin Irakin sotaa ja sen perusteluja arvioi M15-tiedustelupalvelun entinen johtaja Eliza Manningham-Buller, joka todisti eilen tiistaina Lontoossa Irakin sotaa ja sen taustoja tutkivalle komissiolle...
http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/2283879/”irakin-sota-on-lisannyt-terrorismin-uhkaa-britanniassa”
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Älä päästä koiraa karkuun.
Uusi Suomi sanoi:
Naiseksi pukeutunut mies yllätettiin harrastamasta seksiä koiran kanssa Kuningas Henry VIII:n linnassa Englannin Cornwallissa.

33-vuotias transvestiitti oli kiivennyt koiran selkään koiran karattua omistajansa näköpiiristä.

Koiran omistaja oli kävellyt naisystävänsä seurassa suosittuna turistikohteena tunnetun vanhan linnan ympäristössä, missä he näkivät yksin norkoilevan transvestiitin. Parin nähtyään mies oli pinkaissut karkuun.

Yksi naisten ulkoiluttamista koirista oli karannut miehen perään. Kun naiset tavoittivat koiran, näkivät he miehen harrastavan seksiä koiran kanssa.

Linnan henkilökunta pidätti miehen ja hälytti poliisit.

Mies tunnusti tekonsa ja sai varoituksen julkisen siveellisyyden loukkaamisesta.

Tapauksesta kertoo brittilehti Telegraph.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös