KKWCS Season 2010, round 7, Hyvinkää III GP

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Jussi sanoi:
Kyllähän siellä on joskus aamupäiväkisoissa vanha viina hieman haiskahdellut, mutta taitaa olla eka kerta kun nyt spiidipäissään vedellään
:D
 

DW

2009-2016
Liittynyt
13.5.2009
Viestit
6137
Etkös sä alittanut viime vuonna lokakuun kisassa? Silloin rata oli aamun kosteuden takia vieläpä yli sekunnin hitaampi kuin nyt viime KKWCS-kisassa.
Sellanen muistikuva on, että just 50:n alle päästiin. No kait 48 alkuinen olisi kova aika huomiselle, kun vaan olisi kuivaa. Nastyn järkkäämän Turun kisan jälkeen on muutenkin ollut sellainen fiilis, että nopeus olisi itsellä pykälän parempaa kuin ennen. No huomenna se selviää.:ahem:

Pitäisköhän tulla paikalle itsekin sadetakissa ja kumisaappaissa? Jos sillä joku taika olisi siirtämään sateita.
 

Örfil

Guest
Nyt näyttää pahalta, taivaalta saattaa tulla mitä tahansa :eek!:
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13721
Forecahan näyttää pilvipoutaa. Se on mielestäni yleensä luotettavampi. Mutta tää on tätä. Joka helkutin kerta epävarmana kelistä kisapaikalle :thumbup:
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Jahas.. sadekeliä.. Se on sitten sillälailla, että mun tavoitteet onkin sitten välttää jumbofinaalin viimeinen sija. :D
 

Haikki

KKWCS Team Maximum Attack
Liittynyt
5.10.2009
Viestit
1123
Haikki on pahin kilpakumppani tällä hetkellä, eikä pelkästään pistetaulukon mukaan, joten hyvä että ollaan samassa ryhmässä! :thumbup:
Pahuksen kovaa saa suakin vastaan ajaa jos meinaa tuolla voittaa ja todella tasaista meillä onkin hyvinkäällä ollut. Totuuden nimissä jos sataa niin melko sama vaikka missä ryhmässä ajaisin niin melko vaikea aika-ajo mulle tulossa mutta katellaan, Luovuttamaan en sinne tule :)
 

Andy

Jalkarannan Yannickdalmas
Liittynyt
15.8.2002
Viestit
5756
Sijainti
Ypäjä
Mun mielestä Hyvinkää oli mielekkäämpi sateella kuin Forssa. Hyvinkäällä sitä autoa ajettiin oikeasti hanskalla korjaten koko ajan, kun Forssassa meno on niin tappista että autoerot vaikuttaa monia sekunteja.
Ei haittaa mua jos sataa, mutta nyt kun taas kerran vaihdoin ryhmää, niin kamala pelko hiipii perseeseen, että sade yltyy iltapäivää kohti. Ykköshyvinkäällä oli taas toisin päin. Et ajanut siinä ekassa harkkaerässä, jossa vettä eniten. Ei Hyvinkään autoillakaan silloin oikein minnekään päässyt. Mutta samaa mieltä siitä, että puolimärällä Hyvinkään autoilla kivempi ajaa, kuin vaikka Forssassa kun kaasulla saa paremmin käännettyä auton suunnilleen sinne päin, minne haluaa.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Hyvinkäällä on näköjään pari sisäkurvia johon yleensä muodostuu lammikoita.

Olen kuivaharjoitellut tällä videoklipillä.
 

Örfil

Guest
Toinen sadetutka lupaa sadetta ja toinen ei. Joka tapauksessa mitään kaatosadetta ei ole luvassa.
 
Ylös