Oletko ollut työttömyyskortistossa?

Oletko ollut työttömyyskortistossa?

  • Kyllä

    Äänet: 20 51,3%
  • En

    Äänet: 19 48,7%

  • Äänestäjiä yhteensä
    39

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Tuli tuosta Jonista mieleen, että onko forumistien joukossa ketään niin onnellista, että on tyystin pystynyt välttämämään työttömyyskortistoon joutumisen?
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Itsehän olen siellä aikoinani vajaan vuoden luuhannut, jos oikein muistan.
Ainakin Turun ja Kajaanin työvoimatoimiston asiakaspalvelu oli ihan asiallista tällöin.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Jaaha, jaskasin. Ois voinu vielä lisätä vaihtoehdon, opiskelen, ei oo ehtinyt kortistoon vielä.

MUTTA SAMA ASIAHAN SE MELKEEN ON!

Tunkit, jne. ->
 

Asko S.

Tonttu
Liittynyt
1.3.2002
Viestit
4146
Sijainti
Tampere
En, enkä lähiaikoinakaan sinne tule päätymään. Jos nyt potkut sattuisin saamaan syystä tai toisesta, niin opiskelijastatuksella jatkaisin.
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Ensi viikosta lähtien en enää ole.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
80-luvulla lyhyitä pätkiä ja sit 90-luvulla erissä ne olikohan 500 päivää mitä liitonrahoja sillon maksettiin.

Edit: Juu niin tosiaa, olihan mä tosta 500 päivästä jotain reilu 300 kursseilla... Eiku enämpiki, ku oli toinenki kurssi. Yhtä kaikki työtön käytännössä.

Tuolloin 80-luvulla oli kohtelu työkkärissä kertakaikkisen perseestä johtuen luultavasti kyseistä virkailijasta. Alkoholisoitunut vanhapiika ämmä jonka elämäntehtävä oli kai tehdä muiden elämä mahdollisimman vaikeeksi. Voi vittu mikä nussija ja kyykyttäjä se oli. Noista oli siihen aikaan turha huudella, kun olivat enemmän tai vähemmän ikuisia suojatöitä tommoset. 90-luvulla ei jääny mainittavaa vittumaisuutta mieleen.
 
Viimeksi muokattu:

Örfil

Guest
Yhden n. 11 kk:n jakson vuonna 1997. Mutta siitäkin ajasta ramppasin erinäisillä kursseilla lähes 10 kuukautta.

Hommasta selvisi kun vaan ajatteli että "I'm the KING OF ROCK, always on the top, doing dirty job and never gonna stop! " Et olihan tossa tota töötijopia silti, vaikkei siitä rahaa saanutkaan.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Katotaan asiaa sitten joskus, kun valistun tai muuten vaan lopetan opinnot.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Olin minä muutaman viikon intin jälkeen. Tiedä vaikka olisin vieläkin. Sen pari viikkoa olin tosiaan työttömänä, sitten pääsin Sollille talkkarin hommiin ja menin ilmoittamaan työkkärin tädille saaneeni töitä. Sepä täti ei suostunut uskomaan asiaa todeksi ennen kuin näytän työsopimuksen. Eihän minulla sellaista ollut mukana, eikä Sollin rumat haalarit päällä riittäneet todisteeksi. Lupasin tuoda sopimuksen näytille joskus kun kerkeän. En ole vielä kerennyt.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Kyllä.

[angst]Toisinaan kortistoon muiden elätiks siirtyminen käy mielessä nykyäänkin. Sen verran paskaa on työssäkäyvän elo. Kyykytystä ja kumartelua ihan koko ajan. Joko sen huomaat, tai sitten olet hieman yksinkertaisempi etkä huomaa. Ei ole työssä menetty aika ja elämä minkäänlaisessa sopusuhdassa siitä saatavaan mielihyvään. Ja kun rahakaan ei juuri motivoi, niin kyllähän se mietityttää, jotta miks vitussa mä tekisin mitään. Tyhjän saa vähemmälläkin vaivalla. Ja vielä kun näkee tämän meidän rakkaan pahoinvointiyhteiskuntamme rappion, niin eipä tee mieli sitäkään olla tukemassa.

Mutta kuitenkin jatkan paskassa rypemistäni samanlaisena keskinkertaisuutena ja nöyränä lampaana, nyrkkiä taskussa puiden, katkeraan loppuun saakka mitä muutkin työssäkäyvät ja vielä pien- ja vähän isommat yrittäjätkin. Pidän itseäni tarpeellisena ja hyvänä ihmisenä, koska toimin näin.[/angst]

Puuuuuhhh...
 
Viimeksi muokattu:

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Valmistumisen jälkeen, syksyllä 1994.. olin kortistossa 2 viikkoa. Ne oli hienoja aikoja. Valtio maksoi kaiken ja itse pystyi tekee juttuja niinku isselleen, oli oman itsensä herra ja silleen.
 
Ylös