Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSkausi '10

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Poliisi ei ole onnistunut tavoittamaan Sonkajärven ampujaa Raahen Rautaruukin alueelta.

MTV3:n tietojen mukaan ampuja oli yrittänyt aikaisemmin Ruukin alueella olleeseen rahtilaivaan, johon hän ei kuitenkaan päässyt sisään.

Mies oli ilmeisesti päässyt myös tehtaan ruokalaan, joka oli suljettu kutsumattoman vieraan saavuttua. Poliisi ei ole vahvistanut tietoa.

Tämän jälkeen ampuja pakeni tehtaan alueella olevaan metsään, josta hän on poliisin tietojen mukaan päässyt pakenemaan tehdasalueen ulkopuolelle.

Hänen perässään on useita luotiliivein varustautuneita poliiseja. Alueen asukkaita varoitetaan aseistetusta ja mahdollisesti vaarallisesta miehestä. Havainnot pyydetään soittamaan hätänumeroon.

MTV3 seuraa operaatiota Raahessa Pohjois-Pohjanmaalla.
Ampui ja varasti pullaa

Ulkomaalaiseksi arveltua nuorehkoa miestä etsittiin aiemmin tiiviisti Pohjois-Savosta ja Kainuusta parin viikon takaisen ammuskelun takia. Kukaan ei loukkaantunut ammuskelussa.

Raahen poliisi tutkii nyt kuutta viime päivinä tapahtunutta rikosta, joiden epäillään liittyvän toisiinsa. Tekijä on vienyt mukanaan muun muassa kaksi asetta ja niihin kuuluvia patruunoita. Yhdestä pakastimesta on hävinnyt noin sata pullaa. Tekijä on liikkunut mönkijällä ja mopolla, jotka hän on anastanut.

Poliisi kehottaa ihmisiä varovaisuuteen, koska miehen liikkeistä eikä myöskään henkisestä tilasta ole tarkempaa tietoa.
Kovastipa tuota jahdataan, jos saadaan kiinni, niin tähän mennessä tehdyistä rikoksista se selviää sakoilla tai ehdonalaisella.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Kovastipa tuota jahdataan, jos saadaan kiinni, niin tähän mennessä tehdyistä rikoksista se selviää sakoilla tai ehdonalaisella.
Kyllä pullavarkaus on rikos kovimmasta päästä. Erityisesti jos on viimeiset pullat vienyt. Mutta minkäs teet, mies tuntuu olevan äärimmäisen perso pullalle.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Tuo Kimmo Wilskahan sopisi kuin nenä päähän Uutisvuodon juontajaksi/ankkuriksi. Baba Lybeck on niin vaivaannuttavan pihalla nykyään eikä kemia Stanin ja Jarin kanssa toimi toivotulla humoristisella tavalla. Olisivat voineet laittaa Baban lukemaan noita enkku-uutisia ja siirtää Wilskan Uutisvuotoon. Mutta hyvin Yle sai taas nolattua itsensä tässä kuussa, kun uutta miljoonasatsausta ei katso kukaan, tv-maksua korotetaan ja sympaattiselle uutistenlukijalle annetaan potkut.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Kuhmosta löydetty raajaton vainaja yhä tuntematon
14.10.2010 14:01
A A Helsingin Sanomat

Poliisi pyytää yleisön apua selvittääkseen, kuka Kuhmosta syyskuussa löytynyt vainaja on. Kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta.


Miehen ruumis löydettiin 11. syyskuuta Kuhmonniemen maastosta. Ruumiilla ei ollut lainkaan raajoja, ja se oli muutenkin pahoin vahingoittunut petoeläinten vuoksi.

Vainaja on ollut 40–65-vuotias ja 180 senttiä pitkä. Hänellä on ollut yllään vaalea kauluspaita ja vaalea hihaton aluspaita. Hänen mukanaan on mahdollisesti kulkenut kirkkaansininen vyölaukku tai reppu tai kassi.

Vainajan kahdeksassa takahampaassa on kultatäytteet, näistä viisi on alaleuassa ja kolme yläleuassa.

On mahdollista, että vainaja ei ole suomalainen. Hänestä on siksi tehty myös kansainvälinen kysely Interpolin kautta.

Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn selvittämisenä.


Tiedot asiasta voi ilmoittaa Kainuun poliisilaitokselle tai Keskusrikospoliisin uhrintunnistusyksikölle.
Ihmettelin hetken jutun alkuosaa. Löytyi raajaton vainaja, eikä juttuun epäillä liittyvän rikosta. No, selityskin taisi löytyä, ehkä. :eek:
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Aika sissi tuo Sonkajärven ammuskelija. Voivottavasti ei pääty traagillisesti reissunsa.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Itsemurha nettilähetyksessä järkyttää Ruotsissa
julkaistu tänään klo 13:47, päivitetty tänään klo 15:08

Ruotsissa on virinnyt keskustelu nettimaailman kovuudesta sen jälkeen, kun 21-vuotias mies näytti oman hirttäytymisensä nettikameran avulla maanantaina. Mies oli ilmoittanut keskustelupalstalla aikovansa tehdä itsemurhan. Useat nettikeskustelijat yllyttivät miestä surmaamaan itsensä.

Tunnetulta ruotsalaiselta keskustelufoorumilta löytyy pitkä keskusteluketju, joka alkaa sillä, että 21-vuotias mies kertoo itsemurha-aikeistaan.

Vastauksissa miestä härnätään pelkuriksi ja suositellaan erilaisia tapoja, joilla pääsee hengestään. Joissakin viesteissä miestä kehotetaan pitämään kiirettä. Yhdessä kommentissa 21-vuotiasta hoputetaan, koska kommentin kirjoittajalla on kiire töihin. Jotkut keskustelijat kyllä yrittävät taivutella miestä ja estää häntä toteuttamasta aikeensa.

Noin puolitoista tuntia ketjun avaamisen jälkeen mies on surmannut itsensä nettikameran suorassa lähetyksessä. Maanantai-iltapäivänä tapahtuneen itsemurhan jälkeen keskustelu on paisunut ja on edelleen täydessä vauhdissa. Keskusteluketjua oli torstaina aamupäivällä katsottu yli kolme miljoonaa kertaa ja siinä oli lähes kaksituhatta viestiä.

lisääkin tarinaa tuolla
Äärimmäinen esimerkki siintä että karussakin hehheh-huumorissa olisi syytä pitää mielessä ettei kaikki välttämättä olekaan huumoria.. interwebissä ei koskaan tiedä.
 

Tolerantti

Well-known member
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
4704
Poimin oleellisimman tuosta Raahen kiinniottoyrityksestä:

Miten kenelläkään voi olla sata pullaa pakastimessa?:eek!:

________________

Kuhmon raajaton ruumis. Hampaista päätellen veikkaan venäläiseksi.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Äärimmäinen esimerkki siintä että karussakin hehheh-huumorissa olisi syytä pitää mielessä ettei kaikki välttämättä olekaan huumoria.. interwebissä ei koskaan tiedä.
Näinpä.

Mikähän se on kun ajaa ihmisen esim. netissä anonyyminä kannustamaan toista itsemurha-aikeissaan? Tai huutamaan kadulla katolta hyppäämään aikovalle, että vedä suorin vartaloin ja kierteillä, tulee näyttävämpi lähtö? Todella vaikea ymmärtää motiiveja. Varmaan sitäkin on tutkittu ja tuloksia julkaistu.

Jotenkin tuntuu, että se vois ehkä liittyä jonkunlaiseen kasvamiseen. Murrosikäisen maailmassa kaikki on niin keskittynyt omaan napaan, että muiden poistuminen/väistyminen saattaa alitajuisesti tuntua hyvältä hommalta elintilaa ja kilpailua ajatellen. En tiedä. Onko siis inttervepin ihmemaailmassa nimettömänä seikkaileva olento kasvukipuinen egomaanikko riippumatta fyysisestä iästään? Miksi siinä kohtaa, kun huuto kuuluu muuallekin kuin kulman taakse ja kukaan ei välttämättä tiedä kuka mäikästää, ei olekaan väliä mitä sanoo ja mitkä ovat sen vaikutukset? Vai onko tarve vaikuttaa edes kerran vähän elämässään joillakin niin kova, että aivan sama vaikka tulis ruumiita?

Mikä vittu on maailmassa vikana, jos (olettaen osittain) samat ihmiset mukanaelävät hiileläisten kaivosmiesten sukkulointia vapauteen kyynelsilmässä ja toisaalla kehottavat itsemurha-aikeissaan mieleltään järkkynyttä, että joo ammu äkkiä ittees naamaan nyt HETI?

Kamalan vaikee ymmärtää tätä maailmaa. Kellää mitää?
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Kaleva: Poliisi piirittää Sonkajärven ampujaa


Poliisi piirittää omakotitaloa Raahen Hurnaisissa Hurnaistentiellä, kertoo Kaleva verkkosivuillaan.

Lehden mukaan poliisi epäilee, että talossa on Rautaruukin tehtaalla hiippaillut henkilö, joka on todennäköisesti Sonkajärven ampuja.

Kalevan saamien tietojen mukaan talossa saattaa olla aseita. Paikalla on lukuisia poliisipartioita ja poliisikoiria.
Lähde: Kaleva

Miehen epäillään ammuskelleen Sonkajärvellä pari viikkoa sitten. Ammuskelussa ei haavoittunut kukaan. Mies ei ole myöskään uhannut ihmisiä. Häntä epäillään muun muassa mökkimurroista Pohjois-Savossa ja kahdesta näpistyksestä Kainuussa.

Mies nähtiin torstaina Raahessa Rautaruukin tehtaalla. Raahen Seudun mukaan mies oli yrittänyt paeta tehdasalueella rahtilaivaan. Poliisi pitää miestä arvaamattomana.
Ilmeisesti nyt tää veijari sadaan kiinni. Mikähän tällä on ollut turneen motiivinaan vai onko ihan muuten vaan sekaisin kuin käkikello.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
HEH, kaveri on liukas kuin märkä saippuapala kaakelilla.

Raahen Seutu: Poliisi taisi vetää vesiperän
14.10.2010 - 18:50 (14:11) - Kommentit: 14


Missä on Sonkajärven ampujaksi nimetty mies? Sitä ei taida tietää kukaan, sillä näyttää siltä, että poliisi veti vesiperän piirityksessä. Poliisi piiritti omakotitaloa Raahen ja Pyhäjoen rajamailla Hurnasissa. Miehen epäiltiin olevan asumattomassa omakotitalossa.

Raahen Seudun mukaan poliisi teki rynnäkön taloon, mutta ketään ei ole tuotu talosta ulos.
Sen sijaan suuri osa poliiseista on poistunut talosta.
Vaikuttaa vahvasti siltä, että autiotalo oli sittenkin tyhjä ja vikkeläliikkeinen mies on livahtanut jälleen kerran poliisin kynsistä.
 
Viimeksi muokattu:

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Mikä vittu on maailmassa vikana, jos (olettaen osittain) samat ihmiset mukanaelävät hiileläisten kaivosmiesten sukkulointia vapauteen kyynelsilmässä ja toisaalla kehottavat itsemurha-aikeissaan mieleltään järkkynyttä, että joo ammu äkkiä ittees naamaan nyt HETI?

Kamalan vaikee ymmärtää tätä maailmaa. Kellää mitää?
Sitä ollaan niin mukana myötäelämässä, että peukutetaan kannustaen niin itsemurhanyrittäjälle kuin kaivosmiehenpelastajalle.

Tuollahan ei vain olleet modet ajan tasalla.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös