Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSkausi '10

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Tätä ei liene pahemmin uutisoitu kotimaisissa.

Toxic legacy of US assault on Fallujah 'worse than Hiroshima'

Infant mortality was found to be 80 per 1,000 births compared to 19 in Egypt, 17 in Jordan and 9.7 in Kuwait. The report says that the types of cancer are "similar to that in the Hiroshima survivors who were exposed to ionising radiation from the bomb and uranium in the fallout".

Researchers found a 38-fold increase in leukaemia, a ten-fold increase in female breast cancer and significant increases in lymphoma and brain tumours in adults. At Hiroshima survivors showed a 17-fold increase in leukaemia, but in Fallujah Dr Busby says what is striking is not only the greater prevalence of cancer but the speed with which it was affecting people.

Of particular significance was the finding that the sex ratio between newborn boys and girls had changed. In a normal population this is 1,050 boys born to 1,000 girls, but for those born from 2005 there was an 18 per cent drop in male births, so the ratio was 850 males to 1,000 females. The sex-ratio is an indicator of genetic damage that affects boys more than girls. A similar change in the sex-ratio was discovered after Hiroshima.

http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/toxic-legacy-of-us-assault-on-fallujah-worse-than-hiroshima-2034065.html
 

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
Tällä aiheella taidettiin spekuloida täälläkin:

IS.fi sanoi:
"Super-Mario" kiistää: Ei seksiä kaivoksessa
18.10.2010 06:02

Chilen kaivosmiesten pelastustyön aikana liikkuivat huhut maan pinnalla villeinä. Hurjimman huhun mukaan kaivoksessa olisi koettu Brokeback Mountain-tyylisiä miesten välisiä rakkaushetkiä.

Huhut saivat vain lisää vauhtia, kun mainarit paljastivat pelastamisensa jälkeen tehneensä tiukan vaitiololupauksen asioista, jotka tapahtuivat kaivoksessa.

- Ei. Mitään sellaista ei tapahtunut. Olimme liian kiireisiä henkemme pelastamisessa, että olisimme ehtineet ajatella seksiä, vastasi Daily Mail -lehdelle yksinoikeudella haastattelun antanut Mario Sepulveda suoraan kysymykseen.

- Emme edes puhuneet seksistä. Juttelimme vaimoistamme ja vitsailimme asioista, mutta emme koskaan puhuneet seksistä, koska se olisi tuntunut liian tuskalliselta.

- Oli asioita, joista emme koskaan puhu. Mutta ne ovat sellaisia, jotka voisivat nolostuttaa nuorimpia meistä. Ei mitään seksuaalista, vaan enemmän sellaista lapsellista käyttäytymistä, selittää "Super-Mario" -lisänimen porukan mielialan kohottajana saanut Sepulveda vaitiolosopimusta.
Veikkaan ettei allekirjoittanuttakaan hirveästi panettaisi hengenvaarassa pimeässä tunnelissa, varsinkaan jos ainoa päiväravinto olisi lusikallinen tonnikalaa.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Ei kyllä voi kuvitellakaan, että kosteassa, lämpimässä, ahtaassa ja pimeässä tunnelissa alkais panettamaan.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Toisekseen ihmisen tarvekolmiossa (heh) tuo seksi tulee aika perustarpeissa jo vastaan. Ja kun tollaisessa paikassa ollaan, niin siellä ei paljoa siitä muuta olekaan, kuin ruumiintoimintojen ylläpito, syöminen ja vitummoinen paneminen jäljellä.
 

Melinda

Sponsored by Sam
Liittynyt
16.2.2003
Viestit
6280
Sijainti
Melko kaukana
Toisekseen ihmisen tarvekolmiossa (heh) tuo seksi tulee aika perustarpeissa jo vastaan. Ja kun tollaisessa paikassa ollaan, niin siellä ei paljoa siitä muuta olekaan, kuin ruumiintoimintojen ylläpito, syöminen ja vitummoinen paneminen jäljellä.
Kas, olen ollut siinä uskossa että seksi sijoittuu jonnin verran ylemmäs Maslow'n hierarkiassa. Joka päivä oppii jotain uutta.

Ihmettelen silti miten sillä ravintomäärällä jaksaa naida, varsinkaan mies.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Kas, olen ollut siinä uskossa että seksi sijoittuu jonnin verran ylemmäs Maslow'n hierarkiassa. Joka päivä oppii jotain uutta.

Ihmettelen silti miten sillä ravintomäärällä jaksaa naida, varsinkaan mies.
Ehkä kaivoksessa ollaan aluksi tyydytty miedompaan menoon ts. suuseksiin ja käsitöihin. Sitten, kun ruokaa on tullut rööristä alas isompi satsi ollaan juhlittu kunnon pano-orgioiden merkeissä.
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
Tietty nyt kaikille turmeltuneille länsimaalaisille tuli tosta "salaisesta" sopimuksesta mieleen just vain ja ainoastaan, että kaverit oli kuoleman häämöttäessä heti ruvennu viimesen kerran niihin hommiin. Mutta jospa onkin kyse vaan siitä, että oltiin vaikka itkeä tirauteltu ja oltu vähän hysteerisiä (akkoja) ja sekin on jo machomiehille liikaa.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Tästä ei oo vuottakaan, kun mietin että mitähän Paavo Piskosen viimeisiin vuosiin on kuulunut. Nyt tuo selvisi.

Näyttelijä Paavo Piskonen kuoli unohdettuna
Suku kertoi elokuvanäyttelijä Paavo Piskosen, 66, kuolemasta sunnuntaina pikku ilmoituksella Helsingin Sanomissa. Ilmoitus oli koruton – verrattuna siihen miten seurattu taiteilija Piskonen oli 1980-luvulla.

...

Huipun jälkeen seurasi kuitenkin alamäki: 1990-luvulla Piskonen oli asunnoton, vailla töitä ja nukkui makuupussissa Helsingin puistoissa. ”Avioeron jälkeinen elämä oli kamikazeryyppäämistä”, Piskonen muisteli.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Ihan siis kauheen hirveetä tällainen:

Nainen taltutti ryöstäjän - ja teki hänestä seksiorjansa

32-vuotias Viktor ei arvannut, millainen kohtalo häntä odottaisi kauneussalongissa, jonka päiväkassan hän päätti ryöstää.

Pistoolin kanssa aseistautunut Viktor tunkeutui kauneussalonkiin Meshtshovskin kaupungissa ja määräsi henkilökunnan antamaan hänelle kaikki kassarahat.

Salongin emäntä Olga, 28, teeskenteli tottelevansa ja kehotti miestä tulemaan hakemaan rahat. Kun mies astui lähelle, Olga kohdisti häneen tainnuttavan potkun.

Myöhemmin Viktorille kävi selväksi, että Olga ei ollut pelkästään kampaaja, vaan hänellä oli taekwondossa keltainen vyö.

Life.ru-sivuston mukaan Olga vei tämän jälkeen Viktorin takahuoneeseen ja ilmoitti paikalla olleille asiakkaille, että hän kutsuisi pian miliisin tätä hakemaan.

Olga ei kuitenkaan hälyttänyt miliisiä, vaan päätti tehdä kostoksi miehestä seksiorjansa. Hän sitoi miehen käsiraudoilla patteriin ja syötti tälle viagraa pystyäkseen käyttämään tätä kaikin tavoin hyväkseen.

Kolmen päivän orjuutuksen jälkeen Olga päästi Viktorin vihdoin vapaaksi. Ensitöikseen mies kävi sairaalassa hoidattamassa nirhautuneita paikkojaan ja käveli sitten miliisiasemalle tekemään ilmoituksen raiskauksesta.

Pian Viktorin jälkeen miliisiasemalle saapui Olga, joka vuorostaan teki miestä vastaan ilmoituksen aseellisen ryöstön yrityksestä.

Newsru.com-sivuston mukaan kumpaakin osapuolta uhkaa nyt vankeusrangaistus. Olga on esittänyt omaksi puolustuksekseen muun muassa sen, että hän ruokki miestä kuin täysihoitolassa ja jopa leikkasi tämän hiukset.

Arja Paananen
Kauhea kohtalo tuollainen!

Jotenkin... tutun oloinen tuo kampaajan nimikin...
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Virolainen on virolainen vaikka Benecolissa pyörittäis...

Työvoimapula puhuttaa rakennusalaa


Väitteet työvoimapulasta herättävät
kiistaa rakennusalalla. Rakennusalan
työllisyys on parantunut viime
kuukausina selvästi muita toimialoja
nopeammin.

Osa rakennuttajista on ilmoittanut
ammattityövoiman puutteen jarruttavan
jo tuotannon kasvua.

Rakennusliiton mukaan suomalaisten
rakentajien työt halutaan korvata
halvoilla ulkomaisilla urakoilla.


Elinkeinoelämän keskusliiton
tiedustelun mukaan miltei kolmannes
rakennusliikkeistä kärsi
työvoimapulasta.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Virolainen on virolainen vaikka Benecolissa pyörittäis...
EK ja juoksupoikansa Katainen ylläpitävä harmaita työvoimamarkkinoita ja samalla jyrkisti sen kiistää. Kaksinaamaista puuhaa jos mikä.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Karjalainen sanoi:
Kalifornian kuningaskäärme juuttui wc-pyttyyn Rantakylässä

Pelastuslaitos sai myöhään maanantai-iltana erikoisen hälytyksen, kun lemmikkikäärme oli luikahtanut wc-pyttyyn ja jäänyt jumiin huuhtelukanavaan Joensuun Rantakylässä. Hälytys Verkkotiellä olevaan rivitaloasuntoon tuli kello 22.41.

Vapaana asunnossa oleskeleva reilun metrin mittainen kalifornian kuningaskäärme oli livahtanut wc-pyttyyn kannen ollessa auki. Se kiilautui selästään pytyn reunan huuhtelukanavaan, eikä päässyt irti. Pelastuslaitos joutui vetämään käärmettä edestakaisin, kunnes se lopulta irtosi vahingoittumattomana. Wc-pytty säilyi ehjänä.

Käärme ei ole myrkyllinen, eikä se pelastajien mukaan yrittänyt purra pelastusoperaation aikana.
Täällä ei sentäs tuollaisia ylläreitä ollut, vaan saa hörppiä rauhassa.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös