Käytätkö voita?

Paljonko käytät/hankit voita?

  • En lainkaan

    Äänet: 13 38,2%
  • alle 500 g/vuosi

    Äänet: 6 17,6%
  • alle 1 kg/vuosi

    Äänet: 2 5,9%
  • alle 2 kg/vuosi

    Äänet: 2 5,9%
  • alle 5 kg/vuosi

    Äänet: 6 17,6%
  • yli 5 kg/vuosi

    Äänet: 5 14,7%

  • Äänestäjiä yhteensä
    34

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
En vielä, mutta viimeaikaisten tiedotteiden ja mm. tämän otsikon inspiroimana tulen pian käyttämään.
 

Jr-

Maximum Attack
Liittynyt
29.3.2000
Viestit
14798
Sijainti
Saviseutu
Kyllä ja sen 'rasvaohjelman' kun katsoin niin ostimpa kokeeksi punaista maitoa :p
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Poronpäristykseen pari kertaa vuodessa.

Suosin hýviä oliiviöljyjä. Jo ihan maunkin vuoksi. En suuremmin pidä voin mausta lain.
 

Jonkki

Press Play ►
Liittynyt
16.1.2003
Viestit
4942
Sijainti
Suomi Fineland
Itseasiassa ostin hiljattain ekan kerran voita ja käytin sitä paistamiseen yms vihreän oivariinin ja/tai öljyn sijaan. En huomannut mitään eroa. :).
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Ruuanlaitossa käytän. Määrä on varmaan kiloissa, ei kymmenissä. Oivariinia ei kai lasketa edes osittain, mutta sitä menee leipärasvana vähän.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
En käytä, koska meillä naaras kokkaa pääsääntöisesti. Silloin kun itse kokkaan, ni se on sitten makaronilaatikko. Ei voita.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Ruisleivän päällä käytän mieluiten oikeaa voita. Ruuanlaitossa käytetyistä rasvoistahan mulla ei luonnollisestikaan ole minkäänlaista käsitystä.
Jostain syystä tuo virke kurmaisi leivätyksen valloilleen. Minulla on edelleen omalaatuinen tapa kokea asioita tuoksuina/hajuina ja tuosta tulvahti nenään äidin leipoman tuoreen ruisleivän tuoksu. *nieleksii* Onneksi nyt on vain hapankorppuja.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Enpäs ole itserakentamiini 'voi'leipiin laittanut ehtaa voita vuosikausiin. Enkä muutakaan levitettä, kun kokeilumielessä. Sulatejuustoa toki, mutta se ei lie voin, tahi levitteen korvike?
 

Jonkki

Press Play ►
Liittynyt
16.1.2003
Viestit
4942
Sijainti
Suomi Fineland
Ja ihan vaan uteluna, miksi yhä edelleen kaikki voi myydään kääreessä?
Kyllähän siitä nyt pystyisi vuolla veitselläkin muovirasiasta kun vähän tsemppaa.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Ja ihan vaan uteluna, miksi yhä edelleen kaikki voi myydään kääreessä?
Kyllähän siitä nyt pystyisi vuolla veitselläkin muovirasiasta kun vähän tsemppaa.
Mun mielestä helpompi toi kääre, jos sitä käyttää ruuanlaitossa, leivonnassa ym. Saa sitä voita rasiassakin.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Voi ja voi/öljyseos ovat erittäin hyviä. Esimerkiksi vorchmackia tehdessä ei tulisi mieleenkään käyttää paistamiseen muuta kuin voita.
Eri ohjeet meillä sitten. Kokeilemani Vorschmack alustettiin lihojen osalta uunissa. Uunin jälkeen silli ja valkosipuli mukaan. Jauhetaan ja keitetään. Pitkään. Ehkä häivä anjovista mausteeksi. Uuniperunaa.
 

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Voita ei tule käytettyä oikeastaan yhtään. Leivän päälle menee margariinia ja paistamiseen käytän mieluiten oliiviöljyä. Leipomista en harrasta.
 
Ylös