maradona
Resistive User
Kyllä, leivälle ja ruuanlaittoon. Menisikö sitä 2-5 kg kun aika harvoin kuitenkin kokkailen.
Jostain syystä tuo virke kurmaisi leivätyksen valloilleen. Minulla on edelleen omalaatuinen tapa kokea asioita tuoksuina/hajuina ja tuosta tulvahti nenään äidin leipoman tuoreen ruisleivän tuoksu. *nieleksii* Onneksi nyt on vain hapankorppuja.Ruisleivän päällä käytän mieluiten oikeaa voita. Ruuanlaitossa käytetyistä rasvoistahan mulla ei luonnollisestikaan ole minkäänlaista käsitystä.
Paistamiseen/ruskistamiseen onkin öljy parempaa. Voi on oikeastaan mauste.Itseasiassa ostin hiljattain ekan kerran voita ja käytin sitä paistamiseen yms vihreän oivariinin ja/tai öljyn sijaan. En huomannut mitään eroa..
Voi ja voi/öljyseos ovat erittäin hyviä. Esimerkiksi vorchmackia tehdessä ei tulisi mieleenkään käyttää paistamiseen muuta kuin voita.Paistamiseen/ruskistamiseen onkin öljy parempaa. Voi on oikeastaan mauste.
Mun mielestä helpompi toi kääre, jos sitä käyttää ruuanlaitossa, leivonnassa ym. Saa sitä voita rasiassakin.Ja ihan vaan uteluna, miksi yhä edelleen kaikki voi myydään kääreessä?
Kyllähän siitä nyt pystyisi vuolla veitselläkin muovirasiasta kun vähän tsemppaa.
Paistamiseen/ruskistamiseen onkin öljy parempaa. Voi on oikeastaan mauste.
Kirkastettu voi toimii parhaiten. Siinä kun on maku ja on parasta ruskistamiseen kun ei pala.Voi ja voi/öljyseos ovat erittäin hyviä. Esimerkiksi vorchmackia tehdessä ei tulisi mieleenkään käyttää paistamiseen muuta kuin voita.
Eri ohjeet meillä sitten. Kokeilemani Vorschmack alustettiin lihojen osalta uunissa. Uunin jälkeen silli ja valkosipuli mukaan. Jauhetaan ja keitetään. Pitkään. Ehkä häivä anjovista mausteeksi. Uuniperunaa.Voi ja voi/öljyseos ovat erittäin hyviä. Esimerkiksi vorchmackia tehdessä ei tulisi mieleenkään käyttää paistamiseen muuta kuin voita.
Ainakin täällä lähikaupassa tämmöstä saatavilla.Ja ihan vaan uteluna, miksi yhä edelleen kaikki voi myydään kääreessä?
Kyllähän siitä nyt pystyisi vuolla veitselläkin muovirasiasta kun vähän tsemppaa.
Oliiviöljy palaa turhan alhaisessa lämpötilassa paistamiseen.Voita ei tule käytettyä oikeastaan yhtään. Leivän päälle menee margariinia ja paistamiseen käytän mieluiten oliiviöljyä. Leipomista en harrasta.