Oletko koskaan lyönyt naista?

Andy

Jalkarannan Yannickdalmas
Liittynyt
15.8.2002
Viestit
5756
Sijainti
Ypäjä
Joku vois perustaa myöntäisitkö forumilla jos olisit lyönyt naista -toikin ja tehdä sit ristauksen tämän toikin vastauksiin!

Toinen jännä seikka olis kysyä, että löytyykö hahmolta ns. murtumispiste, breaking point, jonka ylittämällä katoaa kontrolli. Kaikilta ihmisiltä (ja eläimiltä) tämä löytyy, jollain vähän kauempana ja jollain ihan liipasimella koko ajan. Paitsi forumisteilta näemmä!
Naiselta on tullut avarista ja nyrkistä, ja niin pirusti on tullutkin, mutta murtumispiste ei ole ollut lähelläkään. Väittäisin siis, että naisen kyseessä ollessa ei löydy minulta lain. Astalolla päähän -tilannetta en tosin ole kokenut, joten en voi varmaksi sanoa, miten siinä tilanteessa reagoisin.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Kerran eräs hieman kiukkuinen naishenkilö väänsi minulta toisen käden sormet melkein ns. nurin. En tiedä mikä häntä vaivasi, mutta pistin kännin piikkiin. Ei tehnyt kovin höpöä se.

Muistaakseni avaria ja muutakin on ollut ilmassa meikäläistä kohti mutta nekin lasken oman kännin piikkiin.
 

Archie

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
13050
Mitenkäs sellainen tilanne, että olet bussissa, joka on täynnä ihmisiä.. ja jonka nainen (itsemurhapommittaja) uhkaa räjäyttää. Saat hetken tilaisuuden vetäistä naiselta tajun kankaalle. Teetkö sen vai vetoatko siihen, että naista en lyö?
 

Timo Toikki

Hepittäjä
Liittynyt
25.3.2010
Viestit
587
Olet siis liki Jeesus? Hyvä kun toit asian ilmi heti alkumetreillä.

Mitäpä teet jos nainen lyö sinua astalolla päähän. Väistätkö, lyötkö takaisin vai juoksetko karkuun? Mitä tekisit jos seuraavaksi nainen lyö sun lastasi? Juoksisitko edelleen karkuun vai koittaisitko estää sen? Oliko sulla lapsia mitä suojella?

Älä kuule mies jeesustele, et ole vielä kaikkia elämäntilanteita varmaan kokenut, vaikka niin uskotteletkin.

On täällä muutkin eläneet.
Valitse oikein niin et joudu moisiin tilanteisiin.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26881
En ole lyönyt naista...enkä miestäkään. Eikä ole murtumiskynnys ollut lähellä, vaikka minua on lyöty (miehen toimesta tosin).

Voisin silti kuvitella lyöväni (ja monesti kuvitellutkin). Sen verran tasa-arvon kannattaja olen, että yhtä lailla löisin naista kuin miestäkin.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Sehän lähti siitä, että jotkut antoivat varmana tietona, että eivät koskaan tule lyömään naista.
Juuri näin.

Itse olen ollut parisuhteessa väkivaltaisen naisen kans. Kuukausin ja kuukausien jatkuva ärsytys, väkivalta (tikkejä päässä, nenässä ja muutakin) löysi lopulta murtumapisteeni. Heitin ko. naisen komeron ovesta läpi. Lujaa. Samalta seisomalta keräsin kamppeeni ja lähdin suhteesta, sillä periaatteeni toki on ja pysyi että naisia eikä ketään lyödä. Mutta sellainen harhaluulo karisi, että itsessä ei kykyä tuollaiseen ja moneen muuhun tekoon, jota ei itse millään muotoa voi hyväksyä. Toki tätäkin ennen jouduin puolustautumaan fyysisesti eikä sekään mitään kissan silittelyä aina voi olla.

Ylipäänsä ihmisen olis syytä välttää pahan ulkoistamista. Se kyllä piilee meissä jokaisessa ja sen syvällinen ymmärtäminen on paras tapa pitää paha kurissa. Yllättävien pimahduksien seurauksista saa lukea lehdistä liian monena aamuna.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Ai niin. Kartti-keijot äänestää toisiaan.

Puhis on vahvoilla. Sillä on jo rahat. Kohta vielä äänetkin.:D
 
Ylös