Matkakuume!

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Lontoossa vähän sama homma kuin Italiassa: väestö pilaa hianot paikat.
Mun mielestä Lontoon ongelma on lähinnä viktoriaanisessa Englannissa rakennettu infrastruktuuri.
Oon varmaan sanonut tässäkin topicissa, mutta viime kesäisen Lontoon reissuni perusteella voin yhtyä Renngeistin kommenttiin.

Ei vielä sekään haittaa, että ihmisiä on paljon vaan se ettei ihmiset juuri huomioi toisia. Suomalaisia syytetään samasta asiasta, mutta kyllä täällä yleensä jalankulkijat väistävät toisiaan sen verran ettei tule törmäystä. Lontoossa piti väistää autotien puolelle, jos halusi jatkaa matkaansa suoraan pysähtymättä. Onneksi Lontoossa sentään on jonkin verran puistoja (Hyde park, Green park), joten ei se ulkoilu siellä ihan mahdotonta toki ollut. Siirtymät ulkoilualueille vaan oli aika veemäisiä.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26885
Ei vielä sekään haittaa, että ihmisiä on paljon vaan se ettei ihmiset juuri huomioi toisia. Suomalaisia syytetään samasta asiasta, mutta kyllä täällä yleensä jalankulkijat väistävät toisiaan sen verran ettei tule törmäystä. Lontoossa piti väistää autotien puolelle, jos halusi jatkaa matkaansa suoraan pysähtymättä.
Lontoon Oxford street on kyllä sellainen jonne ei mielellään mene kävelemään kauppojen ollessa auki. Eteneminen on työlästä ja pitemmän päälle silmissä vilisevät vastaantulijat aiheuttavat päänsäryn. Mut en mä siitä ihmisten luonteita syyttäisi. Liikaa porukkaa menossa eri suuntiin soukalla käytävällä aiheuttaa samanlaisen ongelman missä vaan. Muistaakseni siellä oli ainakin joskus tarkoitus kokeilla jalkakäytävällä nopeita ja hitaita kaistoja (nopea lähempänä autotietä), mutta varmaan vaikea saada ihmiset sellaisia noudattamaan, kun ei kaikki tajua liukuportaissakaan seisoa oikealla.

Vaikka Englannissa on vasemmanpuoleinen autoliikenne, niin jalankulkijat sivuuttavat yleisimmin toisensa oikealta. Suppean tutkimukseni perusteella.
 

Makkonen

Guest
Barcelonasta kotiuduttu...
Nyt kun katselee ikkunasta ulos, niin ei yhtään harmita että kolmen viikon päästä alkaa seuraava loma.. kun vain keksisi minne mennä.. kunhan on lämmintä.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös