Voutilainen (ja muita Renen idoleita)

Onko Mauno Voutilainen.....?

  • Hieno Mies

    Äänet: 4 16,7%
  • Huono Mies

    Äänet: 2 8,3%
  • Jotain kahden edellisen väliltä

    Äänet: 8 33,3%
  • EOS/Jaska

    Äänet: 10 41,7%

  • Äänestäjiä yhteensä
    24

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4859
Sijainti
Vantaa
Helmikuussa 1964 uutisoitiin Suomessa, että valvomisen maailmanennätys oli tulossa Suomeen.

Hannu Karpo kävi haastattelemassa vinssimies Toimi Silvoa, joka kertoi valvomisen vaikeudesta tai tässä tapauksessa helppoudesta.

50-vuotias Silvo rikkoi vuonna 1964 italialaisen tekemän ennätyksen, joka oli 11 vuorokautta.

http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/valvomisen_ennatys_suomeen_34180.html#media=34182
Tuo Toimi Silvo osallistui vuonna tuhatyhdeksänsataaseitsemänkymmentä saunomisen SM-kilpailuihin. Olis voittanut ellei olisi hylätty. VIP -lehden numerossa syyskuu/tuhatyhdeksänsataaseitsemänkymmentä oli artikkeli tuosta kilpailusta. Siinä samassa lehdessä oli myös Taisto Sinisalon haastattelu. Mahtavia miehiä. :cool: :ahem: :thumbup: :)
 

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4859
Sijainti
Vantaa
Tämän hetken suurin fanitettava on Jarkko Ruutu. Siinä kirjassa on niin tanakkaa tekstiä, että heikompaa huimaa. Erityisesti tämä kohta miellytti kovin paljon.

Näin Jarkko Ruutu hiljensi NHL:n vihatuimman pelaajan – ”Tiesin tekeväni suunnilleen ihmisoikeusrikkomuksen”

Jarkko Ruutu nolasi Sean Averyn sanoilla, jotka järkyttivät kaikkia.

Jarkko Ruutu tunnettiin peliurallaan yhtenä NHL:n parhaimmista (tai pahimmista, miltä kantilta haluaa katsoa) ärsyttäjistä.

Sen sai kokea myös Sean Avery, NHL:n vihatuimmaksi pelaajaksi tituleerattu rottakiekkoilija, joka piipahti lyhyesti myös SM-liigassa kaudella 2004–2005.

Tuon työsulkukauden jälkeen Vancouverissa pelannut Ruutu ja Los Angeles Kingsin riveissä kiekkoillut Avery ottivat verbaalisesti yhteen kesken erään ottelun, jossa Avery oli jatkuvasti huudellut Vancouverin supertähdille Markus Näslundille ja Todd Bertuzzille.

Yhden pelikatkon aikana Ruutu päätti hiljentää Averyn pysyvästi. Hän oli koko uransa ajan kerryttänyt itselleen tietopankkia vastustajista, jotta pystyisi solvaamaan heitä ikävimmällä mahdollisella tavalla.

– Kun näin kattauksen olevan kunnossa, nousin seisomaan ja rynnin tieni penkin päähän. Sanoin Bertuzzille ja Näslundille, että siirtykääs nyt vähän, Ruutu muistelee keskiviikkona ilmestyneessä elämäkerrassaan.

Bertuzzia ja Näslundia ärsyttänyt Avery istui Kingsin vaihtopenkin päässä.

– Sitten otin katsekontaktin ja annoin palaa. Painoin sitä jätkää niin saatanan lujaa, suoraan sydämeen ja ilman mitään armoa. Näin miten hän reagoi, kutistui silmien edessä ja minä sytyin entistä enemmän. Tiesin tekeväni suunnilleen ihmisoikeusrikkomuksen, mutta se tyyppi kyrsi minua ja kaikkia joukkueemme pelaajia niin käsittämättömän paljon, että survoin tikarin kahvaa myöten sieluun. Se oli todennäköisesti urani häikäilemättömin monologi, Ruutu selvittää.

– Muistan sanasta sanaan mitä sanoin ja haluaisin kertoa sen teille, mutta en voi. En kerta kaikkiaan voi. Tuo materiaali oli niin kyseenalaista, etten pystyisi enää koskaan näyttämään naamaani missään, jos ihmiset tietäisivät.

Ruudun mukaan myös ottelun erotuomari kommentoi hänen puheitaan seuraavan mainoskatkon aikana.

– Ruutu – oikeasti? Jumalauta sä olet niin pahasti päästäsi vialla, ettei mitään järkeä. Oliko se tarina totta? Ruutu kertoo erotuomarin kysyneen.

Luonnollisesti suomalaisen rääväsuun purkauksen kuulivat käytännössä kaikki Vancouver Canucksin pelaajat.

– Jarkko tiesi jokaisesta vastustajasta niin paljon, myös kaukalon ulkopuolisia asioita. Hänellä oli arsenaalia mihin tahansa tilanteeseen, Canucksia tuolloin valmentanut Marc Crawford kertoo kirjassa.

– Avery murtui täysin. En kuullut mitä siinä puhuttiin, mutta kävin kysymässä Jarkolta pelin jälkeen. En missään tapauksessa aio kertoa, mitä hän sanoi, mutta se oli absoluuttisen legendaarista materiaalia.

Ruudun mukaan kaikkia muita pelaajia ympäri NHL:ää ärsyttänyt Avery ei tuon tempauksen jälkeen lähtenyt enää koskaan sen enempää fyysisesti kuin verbaalisesti haastamaan Ruutua, vaikka kaksikko pelasi NHL:ssä yhtä aikaa vielä useamman vuoden ajan.

– Minulla oli Ottawassa pelatessani vielä lisää samaan asiaan liittyvää aineistoa tallessa, niin sanottu syventävä osuus, mutta en koskaan päässyt käyttämään sitä, Ruutu harmittelee kirjassaan.
http://www.iltasanomat.fi/jaakiekko/art-2000000986106.html
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4859
Sijainti
Vantaa
Sivulla 373 oli kirjoitettu näin:

Donovanista mieleeni muistuu eräs tarina. En muista, missä kaupungissa pelasimme, mutta Senatorsin navigaattori oli levinnyt pahemman kerran ja peli riistäytynyt käsistä. Shean oli jo jäähyaitiossa, kun minä liityin hänen seuraansa. Pleksin toisella puolella istui isä, äiti ja kaksi lasta eli koko revohkan voimin olivat kivasti liikenteessä kiekko-ottelussa. Perheen pää kävi erittäin kuumana siinä lasin takana. Luoja yksin tietää mistä syystä. Hän alkoi ripittää minua. Se huuteli kaikenlaista, en muista tarkkaa aihepiiriä, kiroili ja karjui naama verenpaineesta turvonneena.

Jossain kohdassa aivojeni sulakehuoneesta kuului poksahdus. Nousin seisomaan, otin mieheen katsekontaktin ja aloin avautua. Painoin sen turistin kyykkyyn niin tylysti kuin osasin. Lähdin liikkeelle siitä, miten hienoa roolimallia kaveri kuvittelee antavansa, kun keuhkoaa noita fucking fuck -lauseita urheilutapahtumassa omien lastensa läsnäollessa. Äijällä oli puku päällä ja muki kädessä, ja hän jähmettyi perheensä tavoin kuuntelemaan evankeliumia Jarkon mukaan. Solvasin isukkia hyvinkin monin eri tavoin, joita en kovin tarkasti haluaisi tässä kuvailla.

Mies jäätyi niille sijoilleen. Tuijotti vain meikäläistä suu auki. Ei se ollut voinut varmaan edes kuvitella, että me jäähyllä istuvat ylipäätään reagoimme hänen puheisiinsa saati että meikäläinen sekoaa ja tyhjentää kaikki torpedoputket.
Huikeaa settiä.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18209
On se Jarkko ollut kova jätkä. Aina vaan tarinoiden yksityiskohdat ja ne parhaat solvaukset unohtuneet tai sitten ovat ihan kirjaimellisesti painokelvotonta tekstiä. Mutta tykitystä on ollut ja torpedoputket tyhjentyneet. On, on, usko pois. Isälle sanottu ainakin, että älä lapsen edessä kiroile, huh huh.
 

Örfil

Guest
Liekö jääkiekko yksi niistä urheilulajista, jossa mies saa ihan luvan kanssa jäädä 16-vuotiaan henkiselle kehitysasteelle?
Ei ole tietenkään pakko, mutta ei siitä kukaan mitään huomautakaan.

Anteeksi kaikki jääkiekkofanit, anteeksi.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Liekö jääkiekko yksi niistä urheilulajista, jossa mies saa ihan luvan kanssa jäädä 16-vuotiaan henkiselle kehitysasteelle?
Ei ole tietenkään pakko, mutta ei siitä kukaan mitään huomautakaan.

Anteeksi kaikki jääkiekkofanit, anteeksi.
Nyrkkeily :eek:
 
Ylös