kouvotsvoni
Banjottu
Sama.En mä oo. Osakejupit on kaikki ärsyttäviä mulkeroita, ihan jokainen. Puhuvat ruotsiakin.
Sama.En mä oo. Osakejupit on kaikki ärsyttäviä mulkeroita, ihan jokainen. Puhuvat ruotsiakin.
Komp!En mä oo. Osakejupit on kaikki ärsyttäviä mulkeroita, ihan jokainen. Puhuvat ruotsiakin.
Joo, täytyy pyytää Jjusbis sun sijaan Nokiasijoittajien Ystävien täysin ilmaiseen Pattayan reissuun.En mä oo. Osakejupit on kaikki ärsyttäviä mulkeroita, ihan jokainen. Puhuvat ruotsiakin.
On todella hanurista se uusi ”käyttöliittymä”.Lähtivät sitten Nordnetissakin päivittelyn kivikkoiselle rekiuralle. Olikin liian luotettavan oloinen sivusto. Nytkin siellä pörssikurssit heiluu iloisesti vaikka pörssi on ollut toista tuntia kiinni. Viikonlopun aikana kaikkien tilit nollille.
Joo, tämä on kyllä totta. Ja onhan se kieltämättä politikointia omalta osaltani jättää tuo mainitsematta. Toisaalta Trumpilla on taas paljon parempi lähtötilanne.Obsu tuli jenkeissä valtaan finanssikriisin loppuhetkillä, joten nousua on syntynyt ihan itsestäänkin. Mitään Obsulta pois viemättä tai häntä vähättelemättä.
Tässä pitää muistaa se, että suuryrityksillä, joista keskeisimmät pörssi-indeksit koostuvat, on tytäryhtiöitä pitkin maailmaa, ja kuten mainitsit, verosuunnittelulla veroaste minimoidaan jakamalla konsernin tulos niin, että suurin voitto tehdään alhaisimman verotuksen maissa. Mutta USA:n yritysverotuksen laskeminen vaikuttaa ainoastaan näiden suuryritysten USA:n-tytäryhtiöiden verotukseen. Siksi verouudistuksen vaikutukset suurten yritysten kokonaistulokseen ovat hyvin pienet eikä näin ollen sillä pitäisi olla vaikutusta osakkeiden hintoihinkaan. Talousmedia toki mielellään raportoi asian merkittävänä. Pienten yritysten osalta en osaa ottaa kantaa.En tiedä sijoittamisesta mitään, mut kertokaas olenko väärässä kun väitän, että sijoittaminen perustuu tulevaisuuden odotuksiin osakkeiden arvonnoususta/kasvavista osinkotuotoista? Tämä tuli mieleen, kun oon seurannut miten Yhdysvaltojen presidentti hehkuttaa omaa panostaan New Yorkin pörssin ennätyslukemista. Kyseessä on siis henkilö, joka lupasi ehdokkaana leikata sikäläistä (varsin korkeaa toki, mutta älkää kysykö minulta, mikä on amerikkalaisten yritysten todellinen veroaste verosuunnittelun jälkeen) yritysveroa 35 %:sta 20 %:iin, vai lupasikohan alun perin vielä tuotakin enemmän. Joka tapauksessa, voisin kuvitella että tuollaisten lupausten siivittämillä tuotto-odotuksilla sijoittaminen yrityksiin tuntuu varmaankin aiempaa houkuttelevammalta. Hyödyttääkö se sitten kansantaloutta ja talouden dynamiikkaa pidemmällä tähtäimellä, jää nähtäväksi. Samoin se, mitä pörssissä tapahtuu sen jälkeen, kun verouudistus on lyöty lukkoon ja aletaan ehkä miettiä, millä veronalennukset maksetaan.