Se on tullut selväksi.Kaikki menee alas.
Niin onhan se tullut, ymmärrän jos rasittaa.Se on tullut selväksi.
Varmaan suunilleen samaa kuin vaikkapa eineslasagne.Mitä tarkoittaa eineslaskiaispulla? Nyt täsmennystä, kiitos.
Jees, täsmennetään vielä lisää. Ovatko kaupassa myytävät leipomotuotteet, vaikka ruisleipä tai kaurasämpylät eineksiä?Varmaan suunilleen samaa kuin vaikkapa eineslasagne.
Sama rautalangasta:
Tee lasgane himassa-> se on lasagne.
Osta lasagne valmiina kaupasta -> se on eineslasagne.
Sovella tämä sama laskiaispullaan niin pääset perille :thumbup:
Ei ne eineksiä ole ei.Jees, täsmennetään vielä lisää. Ovatko kaupassa myytävät leipomotuotteet, vaikka ruisleipä tai kaurasämpylät eineksiä?
http://fi.wikipedia.org/wiki/EinesJees, täsmennetään vielä lisää. Ovatko kaupassa myytävät leipomotuotteet, vaikka ruisleipä tai kaurasämpylät eineksiä?
Luuletko, etten katsonut tuolta?http://fi.wikipedia.org/wiki/Eines
Googlea käyttämällä saa helposti tietoa.
Joten leipomossa leipaistu vähnäpullakaan ei ole eines, mutta pullan halkaisu, ja kermavaahdon ja hillon lisääminen tekee siitä eineksen?Ei ne eineksiä ole ei.
Joku voisi ehkä saada semmoisen käsityksen, että et ole katsonut, koska kyselet täällä mikä eines on.Luuletko, etten katsonut tuolta?
Haluan vähän tietoa ja forumistien mielikuvia eineslaskiaspullan olemuksesta. Makaroniloota on vaan helpompi mieltää einekseksi.Joku voisi ehkä saada semmoisen käsityksen, että et ole katsonut, koska kyselet täällä mikä eines on.
Huomenta.Vapaan keskustelun taso :nope:
Itse laitoin nuo pari tärkeää kommenttia tähän säikeeseen testatakseni tapatalkia. En näe tässä mahdollisuutta pollin klikkaukseen.Kommentteja tulee muttei klikkauksia, joten ->
Vaasan latvialaisissa laskiaspullassa hillon osuus (älkää pollatko hillo vai manteli) 16% ja täytteen 37%, tosin ei kerro sisältääkö tuo 37% hillon, luultavasti, koska kermaa on niin vähän että sitä hädin tuskin näkee pullan reunan välistä.Poikani totesi eilen pettyneenä, että kermavaahdon määrä Fazerin laskiaispullissa on vähäisempi kuin aikaisempina vuosina. Omasta mielestäni kermavaahtoa oli riittävästi.