Mielialat ja muut tuntemukset 2

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Mulla vielä 3 elossa, sotaveteraanipappa meni syövän mukana 15 vuotta sitten.
täällä kaikki 4 vielä elossa, isän vanhemmat alkaa tosin olemaan jo reilusti yli 80 jotenka katsotaan miten vointi etenee, so far so good kumminkin....
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
No voe kilin kellit!:mad::mad_old::wall:

Unohdin tietsikan virtajohdon Mikkelin K-rautaan.:thumbfh:
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Ihan mahottomasti väsyttää. Koko aamupäivä (tähän asti) työllistyi omaishoitajan sijaisena. Lähes kuusi tuntia. Ohjelmassa oli mm. lääkitsemistä, halkojen kantamista, saunan ja asunnon lämmittämistä, saunottamista, lattioiden yms. pesemistä, pyykkäämistä, pyykkien ulos ripustelua, ruoan ja juoman laittoa, tiskaamista, seurustelua useampaan kertaan samoistakin asioista. Illalla vielä noin tunnin keikka. Rahakorvaus kaupungilta nettona alle kolmekymppiä koko päivältä.

Nyt on pakko ottaa pienet tirsat.
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
JEE JEE! :thumbup:
Paperihommat takana! Ja kevät edessä!
Hieno tunne taas kerran! Pitää olla tosi tyytyväinen, miten erilaisia töitä mulla on. Sopivan ison urakan tai työn valmiiksi saamisen tunnetta ei liene kuitenkaan kaikilla.

Toimistotyöläisestä haalarihommiin! Kerkesin hakea serkulta Pilke-Patun ja kävin isän tontilla pilkkomassa 1.5 mottia talvella katkottuja pihapuita. Luulin, että olivat lähtenee jonnekin, mutta isä olikin kotona, ei ollut huomannut/kuullut traktoria iltäpäivätorkuillaan... Pari kk odottanut tätä tekoa, että mitenkä pilkkeet osuvat/ putoilevat hihnalta 1.5 kuution klapipussiin, joka on itsetehdyn telineen varassa. Ja just silloin ei ollutkaan paikalla!! Kyllä näytti harmittavan aika paljon!:p No, ensi viikolla kerkiää vielä tutkia telineen toimintaa ja kehitellä siihen "tukiseinää".
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Miten voi yhdelle ihmiselle tulla niin paljon pahkaa ja vielä lyhyessä aikavälissä.

Voimia!
 
Ylös