Albert Oil
Hippi ja juntti
Kauanko menee, ennenkuin joku tulee kommentoimaan "hyi vittu mitä paskaa"?
Ranskalaiset perunat on just parhaimmillaan silleen kusimunauunissa paistettuna, että osat on kärähtäneet mustiksi ja osat vielä snadisti jäässä. Mausteeksi puhdistettua suolaa kylvömiehen mitalla ja kuorrutus reinpoun ketsupista. Tapiksi litra lämmintä keskaria. Kyllä liikkuu taas maitupänikkä.Eihän tossa oo muuta vikaa, ku noi einespullat.
Kusimunauuni?
Sen jälkeen nakkikioskille, että lähtee nälkäkin?Käyn tänään testaamassa michelin-ravintolan nimeltä Chez Dominique Helsingissä. Hans Välimäen ravintolan luulisi tarjoavan melko hyviä sooseja.
Laitan myöhemmin tänne rapoo siitä miten homma etenee.
PS. Kurski; tää ei ole sun heiniä
JA NAKKIKIOSKILLE JATKOILLE!Sen jälkeen nakkikioskille, että lähtee nälkäkin?
SIITÄ TAKSIIN JA SAATILLE!JA NAKKIKIOSKILLE JATKOILLE!
Aina on loistava sää grillata.Kohta rillataan.
Katsotaan. Pöytävaraus on 18.00.Sen jälkeen nakkikioskille, että lähtee nälkäkin?
Laitan myöhemmin tänne rapoo siitä miten homma etenee.
No ni. Kello on jo 7 minuuttia yli 18. Törniiiiiiiii!!!! TÖRNIIIIIIIII!!!!! liveraportointi ei toimi!Katsotaan. Pöytävaraus on 18.00.
Sorry, ruoka vei niin mukanaan, ettei jaksanut raportoida (ja sitä paitsi eukko motkotti kännykän räpläämisestä)No ni. Kello on jo 7 minuuttia yli 18. Törniiiiiiiii!!!! TÖRNIIIIIIIII!!!!! liveraportointi ei toimi!
Voin kuvitella, kun teknoäijä lähtee ulos syömään niin iDildoon on ladattu kymmeniä lehtiä ja hilavitkuttimia, ettei ainakaan keskustella tarttis(ja sitä paitsi eukko motkotti kännykän räpläämisestä)