Ruoka (& juoma) 2012

lfb

Flavio
Liittynyt
8.2.2004
Viestit
9965
Sijainti
Helsinki
Viinipullon saa kätevästi auki vaelluskengällä, kun jaksaa hakata pullon pohjaa riittävän pitkään. Taukoa kannattaa pitää välillä.
 

tieri

Banned
Liittynyt
12.3.2009
Viestit
571
Kiitos kaikille hyvistä vinkeistä. Sain auottua jostain pudonneella ruuvilla. Viinikin on melkein juotavaa.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Näyttää hyvältä. Joko kaupasta löytyi eurooppalaista parsaa?
Pitäis kai löytyä, parsa-aikahan alkaa keski-euroopassakin mielestäni jo maaliskuussa. Itävallassahan tuo on kans melkoinen kevään hittituote, kun tuota parsaa on omastakin takaa, etenkin juuri täällä Wienin ympäristössä tuota kasvatetaan runsaasti. Ei kuulu välttämättä mun herkkuihin, mutta kyllähän sitä toki syö ja nimenomaan juuri hollandaisen kanssa, tosin harvemmin useammin kuin kerran vuodessa syön, jos niinkään usien.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Tuo kai luokitellaan jo jonkunasteiseksi raiskaukseksi :thumbfh:
Eipä lainkaan. Parsa on melkeinpä parhaimmillaan kun laittaa päälle vähän voisulaa, hieman sitruunamehua ja ehkäpä vielä ripauksen parmesaania :thumbup:
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Eipä lainkaan. Parsa on melkeinpä parhaimmillaan kun laittaa päälle vähän voisulaa, hieman sitruunamehua ja ehkäpä vielä ripauksen parmesaania :thumbup:
Paha tietysti väittää vastaan, kun en ole tuolla tavoin koskaan maistanut, en tosin osaa edes sanoa tunnetaanko tuota variaatiota täällä. Noh, en laske itseäni välttämättä parsaekspertiksi :eek:
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Paha tietysti väittää vastaan, kun en ole tuolla tavoin koskaan maistanut, en tosin osaa edes sanoa tunnetaanko tuota variaatiota täällä. Noh, en laske itseäni välttämättä parsaekspertiksi :eek:
Ja makuasioistahan kannattaa tunnetusti kiistellä :p

Keskieuroopassa muuten harrastetaan paljon valkoista parsaa.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Eiks tommonen valkoinen on parsa -meininki oo kiellettyä monissa keskieuroopan maissa.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Wotkinsin lammasgrilleri on melko täyttä tavaraa. :thumbup:
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18480
Olisi neljäpulloa oma tekemää simaa ja yksi kaupasta ostettu + limpparia. Munkkia ja Sipsiä mm löytyy.
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Ystäville menossa kylään. Lupasin tehdä siellä pizzoja. Mun pizzeriasta tulee helvetin ohutpohjaisia pizzoja jotka esikypsennetään ennen täyttämistä. Kotiuunissa kun ei toi huda oikein riitä kertapaistamisella.

Taikinan ja soossin olen jo tehnyt valmiiksi.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Taitaa olla taas tältä erää jo "parsaviikot" pikkuhiljaa ohitse.
Erehdyin. Ajoin eilen ravintelin ohitse, jonka seinustaa komisti mainos, jonka mukaan viettävät parsaviikkoja 17.4. - 10.5. eli kyllähän tässä vielä hyvin kerkeis parsalla käydä :frank:
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18480
Valion tuottajamyymälästä 20 purkkia Valion Hedelmätarhaa, eka purkki menossa ja maksoi 0€.
 
Ylös