Harmin paikka. Niin iso vaiva eikä viini ole edes juomakelposta.Viinikin on melkein juotavaa.
Pitäis kai löytyä, parsa-aikahan alkaa keski-euroopassakin mielestäni jo maaliskuussa. Itävallassahan tuo on kans melkoinen kevään hittituote, kun tuota parsaa on omastakin takaa, etenkin juuri täällä Wienin ympäristössä tuota kasvatetaan runsaasti. Ei kuulu välttämättä mun herkkuihin, mutta kyllähän sitä toki syö ja nimenomaan juuri hollandaisen kanssa, tosin harvemmin useammin kuin kerran vuodessa syön, jos niinkään usien.Näyttää hyvältä. Joko kaupasta löytyi eurooppalaista parsaa?
Tuo kai luokitellaan jo jonkunasteiseksi raiskaukseksi :thumbfh:Useinhan ne syödään pelkän voisulan kanssa.
Sama setti olis tuloillaan. Tällä kertaa en itse osallistu valmistukseen lain, sen verran viileää on just nyt tuolla köökin puolella.Juuri lopetin syömisen, joka koostui hampparista suunnilleen tuon ohjeen mukaan: http://tinyurl.com/7q5msmk
majosta tuon ohjeen mukaan: http://tinyurl.com/6w92kr2
ja potuista tuon ohjeen mukaan: http://tinyurl.com/77bt4pf
Juomana rasvaton mölö. Oli kovin mainio setti. Jaksaa taas muutaman tunnin.
Eipä lainkaan. Parsa on melkeinpä parhaimmillaan kun laittaa päälle vähän voisulaa, hieman sitruunamehua ja ehkäpä vielä ripauksen parmesaania :thumbup:Tuo kai luokitellaan jo jonkunasteiseksi raiskaukseksi :thumbfh:
Paha tietysti väittää vastaan, kun en ole tuolla tavoin koskaan maistanut, en tosin osaa edes sanoa tunnetaanko tuota variaatiota täällä. Noh, en laske itseäni välttämättä parsaekspertiksiEipä lainkaan. Parsa on melkeinpä parhaimmillaan kun laittaa päälle vähän voisulaa, hieman sitruunamehua ja ehkäpä vielä ripauksen parmesaania :thumbup:
Ja makuasioistahan kannattaa tunnetusti kiistelläPaha tietysti väittää vastaan, kun en ole tuolla tavoin koskaan maistanut, en tosin osaa edes sanoa tunnetaanko tuota variaatiota täällä. Noh, en laske itseäni välttämättä parsaekspertiksi
Juu, mutta on tosiaan erittäin vahvasti sesonkituote. Taitaa olla taas tältä erää jo "parsaviikot" pikkuhiljaa ohitse.Keskieuroopassa muuten harrastetaan paljon valkoista parsaa.
Miksi olisi. Onko se rotusyrjintää?Eiks tommonen valkoinen on parsa -meininki oo kiellettyä monissa keskieuroopan maissa.
Erehdyin. Ajoin eilen ravintelin ohitse, jonka seinustaa komisti mainos, jonka mukaan viettävät parsaviikkoja 17.4. - 10.5. eli kyllähän tässä vielä hyvin kerkeis parsalla käydä :frank:Taitaa olla taas tältä erää jo "parsaviikot" pikkuhiljaa ohitse.