Syön parhaillaan II

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Mitäs vikaa on broilerinlihassa ja nahassa?

Nuo pihvit kyllä maistuu niin epämääräiselle (varsinkin kylmänä), ettei niitä ilman makaronia ja ketsuppia voi syödä.
Eipä tainnu olla kyse broilerinlihasta tahi -nahasta vaan siitä, että nuo Jonin parjaamat Pirkka-pihvit ovat todellisuudessa HK:n valmistamia :wink:
 
Viimeksi muokattu:

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18415
Äsken puuroa söin

Leivän päällysiksi paistelin makkaroita

sit viimeiseksi haukkasin mehujäätelön
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
+
+
+
+


=


:thumbup:


Krapulassa ei niin herkkua.
 
Viimeksi muokattu:

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Eipä tainnu olla kyse broilerinlihasta tahi -nahasta vaan siitä, että nuo Jonin parjaamat Pirkka-pihvit ovat todellisuudessa HK:n valmistamia :wink:
Kyllä tossa yhdessä viestissä mun mielestä on aika selkeesti alleviivattu broilerinosat. Ja vaikken erityisesti pidä huonosti valmistetusta broilerista, niin se nahka on ihan jees.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Porsaansisäfilemunaparsakaalijuustopastaa ketsupilla.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Kyllä tossa yhdessä viestissä mun mielestä on aika selkeesti alleviivattu broilerinosat. Ja vaikken erityisesti pidä huonosti valmistetusta broilerista, niin se nahka on ihan jees.
No niinpäs olikin, sori. Tapatalk vaan ei alleviivauksia näyttäny :thumbfh:

Itseasiassa nahkahan (sikälimikäli on rapeaksi paistettu ja hyvin maustettu) on jotakuinkin se paras osa broileria :frank:
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Systerin luona paneeroituja kyljyksiä, muusin ja kreikkalaisen salaatin kera. Jälkkäriksi mascarpone-vaahtoa, jossa mustikoita ja TUOREITA mansikoita.:thumbup:
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Kyllä tossa yhdessä viestissä mun mielestä on aika selkeesti alleviivattu broilerinosat. Ja vaikken erityisesti pidä huonosti valmistetusta broilerista, niin se nahka on ihan jees.
Valmistaja oli boldattu, koska se oli just se pointti, että HK:n kanannahkalevyt olis parempia ku Pirkan vastaavat, vaikka nekin on HK:n.

Alleviivaus taasen oli lähinnä kannanotto jauhelihanpihvien nimellä myytävään tuotteeseen, jossa pääraaka-aineena on kana nahkoineen. Ei kanassa mitään vikaa ole, mutta ei se mitään jauhelihaa ole, silleen miten minä jauhelihan ymmärrän, ei varsinkaan kanan nahka.
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Itseasiassa nahkahan (sikälimikäli on rapeaksi paistettu ja hyvin maustettu) on jotakuinkin se paras osa broileria :frank:
Suomalaisen keitiön suurin syndrooma kehittymättömän ruokakulttuurin lisäksi on vitun tehottomat ja surkeat vehkeet keittiössä.

Ruokaa tehdään helloilla ja uuneissa joissa ei ole riittävää tehoa ja lopputulos on näistä ja puuttuvasta ymmärryksestä johtuen aivan helvetin kamala :(
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Suomalaisen keitiön suurin syndrooma kehittymättömän ruokakulttuurin lisäksi on vitun tehottomat ja surkeat vehkeet keittiössä.

Ruokaa tehdään helloilla ja uuneissa joissa ei ole riittävää tehoa ja lopputulos on näistä ja puuttuvasta ymmärryksestä johtuen aivan helvetin kamala :(
:D
 
Ylös