Syön parhaillaan II

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Hyvältä oikeastaan jota vielä 1.5v sitten tuli usein syötyä... Kun lopetin tollaisen moskan syömisen niin volaa paino tipahti sen 12 kiloa.
Sähän olit ihan ruikku jo 1,5 vuotta sitten, niin miksi helvetissä olet tiputtanut painostasi 12 kiloa? Kuvien perusteella ainakin. Kai sä käyt sentään salilla.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tilasin kerran tuollaisen mätön grilliltä, tapeltuani sitä ennen jonossa voitokkaasti Chuck Norrisia vastaan.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Sähän olit ihan ruikku jo 1,5 vuotta sitten, niin miksi helvetissä olet tiputtanut painostasi 12 kiloa? Kuvien perusteella ainakin. Kai sä käyt sentään salilla.
Kyllähän se masun kohdalla näkyi kun se muuttui pallomaisesta pötsistä lautaseksi.

2011 Toukokuussa:
https://dl.dropbox.com/u/3308578/Masu_Touko_2011.jpg

Ja nyt 2012 Elokuussa:
https://dl.dropbox.com/u/3308578/Masu_Elo_2012.jpg

Paljon tyytyväisempi nyt ja menee 2-3 numeroa pienemmät farkut hyvin jalkaan kuin tuolloin :)
 
Viimeksi muokattu:

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Ei millään pahalla, mutta eikö tuollainen moska maistu suhteellisen pahalta?
Siis nyt ihan oikeesti: Mitä ihmettä jengi täällä syö, jos arkiruoka 'maistuu pahalta' tai 'on moskaa'??
Itsehän käyn joka päivä syömässä 40 euron hintaisen härän välilihakyljyksen Näsinneulassa mutta se onkin ihan toinen juttu se.
 

Örfil

Guest
Itsehän käyn joka päivä syömässä 40 euron hintaisen härän välilihakyljyksen Näsinneulassa mutta se onkin ihan toinen juttu se.
Kysyin Näsärissä (eli Näsiksessä) että saisinko saman välilihakyljyksen kuin ystäväni (?) Albert Oil eli härän välilihakyljyksen. Hississä alasmennessä portsari sanoi että nähdään sitten joskus toiste.
 

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
4 pihvia pannulla kera ripauksen jauheliha maustetta:



Johon toki vielä huntsin tomato ketschuppia ja forssan kaalikurpitsa salaattia!
 
Viimeksi muokattu:

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18415
Aiemmin napostelin makaroonijauhelihasekoitusta, salaattia ja sinaappikurkkusalaattia.
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
En syö parhaillaan, mutta valmistaudun siihen tanakasti.

Olin paikallisessa Citymarketissa ja tarkoituksena oli ostaa naudan sisäfile.

Hyllyssä oli Hattulan Herefordia 56 €/kg ja toista sisukkaa joka maksoi 55 €/kg.

Siirryin lihatiskille.

Siellä oli takuumureaa sisäfilettä 55,50 €/kilo. Myyjä iski hanakasti kimppuun. Kysyin onko sisukan hinta juuri nyt erityisen kohollaan. Myyjä ei osannut sanoa siihen juuta eikä jaata.

Kysyin, että mistä tuo "takuumurea" sisäfile on kotoisin. Myyjä sanoi, että se on kotimaista ja kysyi, että haluanko tietää vielä tarkemmin. Vastasin, että tuon hintaisesta mielellään.

Myyjä poistui takahuoneeseen. Palattuaan sieltä hän kertoi, että sisäfile tulee HK:ta ja muuta he eivät tiedä.

Eli myyjä siis vesitti tuon ensimmäisenkin vastauksensa. Ei lihan tuleminen HK:ta sitä takaa, että se on kotimaista.

Vaihtoehdoksi jäi hakea hyllystä tuota Herefordia. Siitä ainakin tiedän mistä se tulee ja, että se on varmasti hyvää. Olen jopa nähnyt tuon karjatilan.

Lopulta siirryin kuitenkin vastapäiseen S-Markettiin ja ostin Brassifileen hintaan 26 €/kilo.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
En syö parhaillaan, mutta valmistaudun siihen tanakasti.

Olin paikallisessa Citymarketissa ja tarkoituksena oli ostaa naudan sisäfile.

Hyllyssä oli Hattulan Herefordia 56 €/kg ja toista sisukkaa joka maksoi 55 €/kg.

Siirryin lihatiskille.

Siellä oli takuumureaa sisäfilettä 55,50 €/kilo. Myyjä iski hanakasti kimppuun. Kysyin onko sisukan hinta juuri nyt erityisen kohollaan. Myyjä ei osannut sanoa siihen juuta eikä jaata.

Kysyin, että mistä tuo "takuumurea" sisäfile on kotoisin. Myyjä sanoi, että se on kotimaista ja kysyi, että haluanko tietää vielä tarkemmin. Vastasin, että tuon hintaisesta mielellään.

Myyjä poistui takahuoneeseen. Palattuaan sieltä hän kertoi, että sisäfile tulee HK:ta ja muuta he eivät tiedä.

Eli myyjä siis vesitti tuon ensimmäisenkin vastauksensa. Ei lihan tuleminen HK:ta sitä takaa, että se on kotimaista.

Vaihtoehdoksi jäi hakea hyllystä tuota Herefordia. Siitä ainakin tiedän mistä se tulee ja, että se on varmasti hyvää. Olen jopa nähnyt tuon karjatilan.

Lopulta siirryin kuitenkin vastapäiseen S-Markettiin ja ostin Brassifileen hintaan 26 €/kilo.
Vois olla asiallisen palautteen paikka ko. yritykselle, vois kiinnostaa heitä, koska näiden juttujen kanssahan voi mennä vaikka iltapäivälehdillekin juttelemaan.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Itsehän käytin tänään töipaikalta saamani 50 € lahjakortin paikallisen lihafirman tuotteisiin. Tehtaanmyymälässä ei ollut lehmän sisäfilettä, joten tyydyin ulkoon.

Painavan kassin sain, kun otin lehmäfileen lisäksi palviheppaa, jauhelihaa, monenlaista makkaraa, sekä ko. firman säilykkeitä.

Se kolesteroli, se kolesteroli...
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Itsehän käytin tänään töipaikalta saamani 50 € lahjakortin paikallisen lihafirman tuotteisiin. Tehtaanmyymälässä ei ollut lehmän sisäfilettä, joten tyydyin ulkoon.

Painavan kassin sain, kun otin lehmäfileen lisäksi palviheppaa, jauhelihaa, monenlaista makkaraa, sekä ko. firman säilykkeitä.

Se kolesteroli, se kolesteroli...
Ok.
 

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Vois olla asiallisen palautteen paikka ko. yritykselle, vois kiinnostaa heitä, koska näiden juttujen kanssahan voi mennä vaikka iltapäivälehdillekin juttelemaan.
Kiitoksia vinkistä. Pitää katsoa minne palautteen voi laittaa. Olen ylipäätään kyllästynyt lihatiskien takana seisovien myyjien "ammattitaitoon". Ne osaa käyttää vaakaa, pakata kaman ja laittaa siihen koneen suoltaman hintalapun. Lihat ne tunnistaa siitä, että noi lihatiskissä olevat laput on kaksipuoleisia ts. myyjä näkee tiskin takaa sen saman infon kuin asiakas tiskin toiselta puolelta.

Mitään muuta "ammattitaitoa" lihatiskin myyjältä ei Suomen kaupoissa edes edellytetä. Vikaa tässä on toki meissä kuluttajissakin kun emme muuta vaadi...
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Tiukasti peesaillen tässä tuun. Tosin itselleni piisaa ranskiksiin pelkkä suola, ja punaisen maidon tilalle mieluummin vähärasvaisempaa.
Ja jos oikein gurmeeta haluis, niin nakit keitettyinä ja kuorellisina ja sitten noi poimulliset ranskikset pois.
Mutta lusikkaa en kyllä käytä missään vaiheessa tuollaista settiä. Nih!

Tulipas hiuko.
Tilasin tällaisen setin täksi päiväksi, joten kohtapuoliin siis aterioin sileitä ranskanpottuja uunissa valmistettuna ja muutaman kuorellisen nakin keitettynä. Mausteeksi just rouhittua merisuolaa ja juomaksi rasvatonta maitoa puolisen litraa.

-edit- Tarkennetaanpas sen verran, että muonaa oli maustettu myös pottumausteseoksella, eli E-jokunumero:akin tuli syötyä. Terveisiä terveysruokaääliöille.
 
Viimeksi muokattu:

Joni

Well-known member
Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Niin kyl joskus voi... Suurimmaksi osaksi hiilaritonta ja laadukasta jauhelihaa... Toki RENTTA HETI PÄTEE JOO! :ahem:

Hienoa moderaattorit poisti sen kammottavan kuvan jonka joku toinen pisti äsken tänne. Nopeaa toimintaa! :thumbup:
 
Viimeksi muokattu:
Ylös