Syön parhaillaan II

Törni

Well-known member
Liittynyt
5.11.2004
Viestit
11306
Eiks toi oo raakaa lihaa?
Kyse on pelkästä määrittelystä. Hyvin raakakypsytetty sisäfile on ranskalaisessa keittiössä lähes sellaisenaan valmista. Se vaatii vain lyhyen käyttämisen pannulla.

Jos laadukas sisäfile paistetaan lähelle kuuttakymmentä astetta niin se on minusta raaka-aineen tuhlaamista. Silloin kanattaa käyttää ulkofaileja tai muita vielä huonompia ruhon osia.
 

sammyosammy

Senior Citizen
Liittynyt
12.6.2010
Viestit
5925
Sijainti
Out Of Bounds
Just nyt syö mitään mutta eilen kaverin kenttäolosuhteissa paistamaa Charolais-karjaansa. Ulkofileen lisäksi grillissä muhi samasta lihasta väännetyt grillimakkarat ja bratwurstit. Toimi...
 

DuckAvenger

Katollaan
Liittynyt
30.10.2008
Viestit
780
Eilistä soppaa ja makkaravoileipiä. Sitten voikin kellahtaa nokosille ja herätä kisaa jännittämään.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Lohisoppaa söin Nautigrillissä Hangon Itäsatamassa. Poika ja systeri söi susheja.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Tortilloja, jotka olivat peräisin Aachenin islamilaisesta keskuksesta. Halal-teurastettua vehnää siis.
 
Ylös