Syön parhaillaan II

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18415

Grillasin myös, mutta saattoi olla tämän vuoden viimeiset grillaukset.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18415
Ihan hyvältä vaikutti nuo Törnin eväät kokkausvaiheessa, mutta lopputulos on vähän niin ja näin.
Väärentelystä en pidä, mutta toi ruoka minkä kokkasin ja sen jälkeen söin oli vallanmainiota, kunnon superia.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Söin just äsken rullakebapin. Muuten vallan mainio ja hyvänmakuinen, mutta onko niitä salaatteja ja majoneesia ihan pakko laittaa sinne rullan sisään? Ne voisi tarjota erikseen vähän niinkuin pizzasalaatinkin.
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Vanhaa oman sonnin pakastimesta löytynyttä sisäfilettä ( rasva eltaanunut pakastimiessa muutamassa vuodessa ) ja kanttarellikastiketta.
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Taisi periaatteessa ollakin! :D
Sulo-Armaan laitoin joskus lihoiksi ( 494 tai 474 kg ), niin piti uusi pakastin ostaa!:ahem:
Oli muuten hyvää :thumbup:

Tässä tämä viikko lenssua kärsineenä ollaan vaimon kanssa muisteltu tuliaisputeliasi. Oli silloin hyvää lääkettä.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Tulipa hemmetin hyvää "spelttipitsaa" jämäaineista. Tomaattikastiketta, leppäsavujuustoa, sipulia, tuoretta ananasta, yrttejä ja tomaatteja. Siis perkules. Enkä edes nostattanut hiivalla taikinaa (luomuspelttiä, ripaus suolaa, vettä ja oliiviöljyä) vaan leivoin, esipaistoin, täytin ja paistoin.
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Oli muuten hyvää :thumbup:

Tässä tämä viikko lenssua kärsineenä ollaan vaimon kanssa muisteltu tuliaisputeliasi. Oli silloin hyvää lääkettä.
Tämän vuoden vastaava likööriglöki tehtiin pikamenetelmällä!:yuck:
Viru Gangeeta ½ ltr( 80 % ) ja iso kossu ja joku muu kirkas viinapullon pohja muutamaan litraan mustaherukkamehua + fariinisokeriliuosta. Ei niin hyvää kuin liottamalla marjoja jaloviinassa pari kolme kuukautta muhinut. Kova viina nousee väkisin maussa läpi, mutta jospa flunssassa menisi!:frank:


Kävin joku viikko sitten Alahovin viinitilalla. Paikan päällä saivat myydä omia likööreitään, hieman samatyylisä olivat. Tiukkaa kirkasta ja paljon sokeria marjamehuihin sotkettu.
Tuollahan on mustaherukkalikööri Alkon valikoimassa... kokeile!
 
Viimeksi muokattu:
Ylös