Näin on näreet.Toimii muuten pirun hyvin , varsinki jos haluaa niitä paistella leivänpäällisiksi .
Itsekin tein ennen noin. Miksihän en enää tee?Toimii muuten pirun hyvin , varsinki jos haluaa niitä paistella leivänpäällisiksi .
Juuri näin. Savuluita, savuluita. Niiden antamaa makua ei saa millään muulla.ITG taitaa olla parempi asiantuntija, mutta pari vinkkiä irtoaa multakin. Siis ja kai tiedät, että herneitä liotetaan yön yli ja keitellään parisen tuntia? Sen jälkeen lisätään porkkanat, sipulit, liha ja muut maun mukaan. Ja mun vankka vinkki on, että hernekeitosta tekee kurmeeta vasta savupotka ja erityisesti SAVULUU. Savuluu tuo siihen liemeen sen lopullisen, aivan taivaallisen hyvän potkun. Eli herneet likoon yöksi, jonka jälkeen ne keitetään isoon veteen. Kun ovat valmistumaisillaan lisätään sipulit, porkkanat ja muut kasvikset maun mukaan, samoin savupotka ja savuluu. Tuon lihan saa tuosta luusta riivittyä helpommin kun hetken keittää. Keitetään ja annetaan muhia, mitä kauemmin sitä parempi. Vähintään 2-3 tuntia. Mauseena rouhittu mustapippuri, suola ja meirami oman maun mukaan. Mutta tärkeintä on savuluu!
Voittaa toi Jonin resepti, eli paistaa kolme kertaa!Mikään ei voita pannulla paistettuja herkkukurkkuviipaleita.
mää luulin että se käytti kolmea eri pannuaVoittaa toi Jonin resepti, eli paistaa kolme kertaa!
Siinä vaiheessa kun Joni on kolme kertaa pannu, niinmää luulin että se käytti kolmea eri pannua
Koska pelkäät Törnin pilkaavan sinua.Itsekin tein ennen noin. Miksihän en enää tee?
On ja ihan upouusi ja vielä puoleen hintaan(+hen.koht alennus) sokokselta teflonin musta ja kestävä rautapannu! Ainoa pitää muistaa noissa pannuissa että sitä ei saa koskaa kuumentaa kun se on tyhjä. Aiempi pannu vääntyi pohjasta hieman kieroksi eikä siis ollut ihan tasainen ja heilui. Noh jatkossa ei tule tätä ongelmaa olemaan.Toivottavasti Jonilla on teflonpannu. Meinaan tuo muovinen einesrasia voi juuttua tiukasti valurautapannuun.