Vedit koko menun?******
*Tiistai***2.4.*******
KotiruokaPaistettuja nakkeja, palsternakka-perunasosettaL,G***** 8,50 €
Maailman keittiötKantonin lohtaL,M,G***** 8,50 €
KasvisKasvispihvejä, yrtti-piparjuurikermaviiliäL,G***** 8,50 €
RuokamarkkinaPerunasose-broilerikeittoaL,G***** 6,00 €
Päivän salaatti***** 6,00 €
TänäänYlikypsää porsasta, suklaa-balsamicokastikettaVL,G10,50 €
Jälkiruoka
Nuori kasvava mies tarvitsee polttoainetta :ahem:Vedit koko menun?
Mäkin muusin ja leivät ja jälkkärin skippasin ammattimiestason-tyyliin.Maa-artsipoppakeittoa, uunilohta, mackarasoosii ja salattia.
Skippasin muusit ja riisit.
Nälkämaan pitsaa. Siis Pitsaa. 2 siivua oli prostitutokinkkua, 4 murusta mozzarellaa, 3 oliivia, 5cm reunoja ja rucolaa 12 lehteä.Täällä olivat Kajaanin Pressossa lopettaneet tästä päivästä alkaen jälkkärit.
Saatanan kenopäät. Äänestän jaloillani. Enpä syö enää täällä.
Jos kauniisti pyydän, niin saisinko kuvan nähtäväkseni?Uunissa kinkkukiusausta, makkaroita ja imellettyä perunalaatikkoa, myöhemmin syönti.
Helppo. Jauhis on punertavaa ja makrut vaaleita. Kyllä ne erottaa.makaronit ja jauhelihat sekasin.
Semmosta gurmeeta pukkaa Toptseffiltä, että kahdessa eri keskusteluohjelmassa asiasta mainitsee.:thumbup:Helppo. Jauhis on punertavaa ja makrut vaaleita. Kyllä ne erottaa.