Eurovision Song Contest 2012 Baku

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Tällekö ei ollut vielä otsaketta? Ois ehkä jo aika perustaa, sillä ylihuomenna homma starttaa. Ensimmäisen semifinaalin esiintymisjärjestys ja videot nähtävillä tuolla. Torstaina jatketaan noilla.

Al-sedän suosikkeja ovat Makedonia, Islanti, Turkki, Moldova, Montenegro, Albania, Unkari ja ikävä kyllä myös Ruotsi, jonka kappale tosin on mielestäni tänä vuonna vähän liiankin hyvä Euroviisuihin. Kyseinen Loreenin Euphoria vissiin on jo nyt kaupallisesti menestyneimpiä viisuzipaleita ever. Venäjän mummorykelmä tullee antamaan kovan vastuksen voitosta taistellessa ja Englannin konkari Engelbert Humberdinck voi olla kolmen joukossa hänkin.

Suomen Pernilla esiintyy 1. erässä numerolla 9. Vauhdikkaiden kappaleiden jälkeen tulee peräkkäin kaksi slovaria, joista Pernilla on jälkimmäinen. Sikäli vähän ehkä epäkiitollinen paikka mutta toisaalta en usko kappaleella olevan mahdollisuuksia jatkoon vaikka esiintymisaika olisi mikä.

Raaka veikkaus, että 1. erästä jatkoon painuvat Montenegro, Islanti, Kreikka, Latvia, Romania, Israel, Tanska, Venäjä, Unkari ja Moldova.
 

Nurtsi

Registered Loser
Liittynyt
9.8.2011
Viestit
5615
Tässä päässä aika harvinainen tilanne. Vain kaksi biisiä olen kuullu etukäteen (Ruotsi ja Ruotsi). Jännityksellä siis odotan, että mitä kuraa ja korvakarkkia sieltä tällä kertaa lävähtää naamaan.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Tulin vain tänne kertomaan, että

No enpäs viitsikkään.
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
Kyllä se vähän sydäntä särkee tämä myöntää, mutta Ruotsin biisiä olen popitellut nonstoppina tässä pari päivää :eek:. Ja erään toisen maan biisi on ollut popituksessa viikon.

Kyllä sieltä kuran keskeltä aina jokunen helmi löytyy mitä tulee kuunneltua vielä vuosia myöhemmin siinä missä mitä tahansa "oikeeta musiikkia" mitä on mukamas ok kuunnella. Hyvä biisi on hyvä biisi ja hyvä biiseys on kuuntelijan korvassa, nih :frank:.

Ja kisastudio tulee tosiaankin olemaan täällä suunnalla pystyssä. Harvon on paska niin parasta mitä näissä kisoissa :). Nolous kunniaan!
 
Ylös