Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄkausi 2012

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Mitä sitten? 500-600 luvulla maailma ja myös Eurooppa oli täynnä pedofiilejä niiden kriteerien ja lakien mukaan jotka länsimaissa nykypäivänä vallitsevat. Miksi siis siitä, että joku on 1500 vuotta sitten ollut pedofiili, täytyy tehdä tänä päivänä numero?
Koska on kivaa kehitellä loogisia päätelmiä, joilla saadaan jänniä omia aatteita tukevia paikkaansapitävyyksiä. Eihän tuota seuraakaan kuin pari miljardia ihmistä, ja pikkutyttöjen pakkonaittaminen vanhemmille ukoille lienee edelleen aika yleistä. Tosin länsimaissa ne tekee sitä omasta tahdostaan rahan perässä :rolleyes:
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Koska on kivaa kehitellä loogisia päätelmiä, joilla saadaan jänniä omia aatteita tukevia paikkaansapitävyyksiä. Eihän tuota seuraakaan kuin pari miljardia ihmistä, ja pikkutyttöjen pakkonaittaminen vanhemmille ukoille lienee edelleen aika yleistä. Tosin länsimaissa ne tekee sitä omasta tahdostaan rahan perässä :rolleyes:
Tehdäänhän tuota aika lailla muissakin uskonnoissa kuin pelkästään islamissa. Vieläpä melkolailla räikeämmin.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18415
Vallan on tämä tämän päivän uutisista täällä unohtunut, kannattaa käydä foorumistienkin Tokiossa ja noin muutenkin siellä on halpaa.
Tokio on taas maailman kallein kaupunki

Yle/12.6.2012 klo 2:52

Euroopan suurkaupungit liukuivat listalla maanosaa piinaavan talousmyllerryksen vuoksi.

Japanin pääkaupunki Tokio on noussut jälleen ykköseksi maailman kalleimpien kaupunkien listauksessa, ilmenee konsulttiyhtiö Mercer Groupin vuosittaisesta selvityksestä. Tutkimuksen halvin kaupunki löytyy Pakistanista. Satamakaupunki Karachissa elinkustannukset ovat noin kolme kertaa pienemmät kuin Tokiossa.

Tokio päihitti tämän vuoden selvityksessä viime vuoden kalleimman kaupungin, öljytuloilla vaurastuneen Angolan pääkaupunki Luandan, joka oli toinen. Kolmas oli Japanissa sijaitseva Osaka, neljäs Venäjän pääkaupunki Moskova ja viides Sveitsin Geneve.

Euroalueen talouskriisi on syönyt euron arvoa suhteessa dollariin, mikä näkyi eurooppalaisten suurkaupunkien sijoituksissa. Pariisi putosi kymmenen pykälää sijalle 37, Rooma kahdeksan sijalle 42 ja Ateena peräti 24 paikkaa sijalle 77. Britannian pääkaupunki Lontoo oli vuosi sitten listauksen 18 kallein kaupunki, mutta nyt se löytyy sijalta 25.

Vahvistunut Yhdysvaltain dollari veti puolestaan australialaisia ja uusiseelantilaisia kaupunkeja rankingissa ylöspäin. Australian Adelaide hyppäsi peräti 19 sijaa 27:ksi.

Mercer Group tutkii vuosittain elinkustannuksia 214 kaupungissa ympäri maailmaa. Selvityksen tarkoituksena on auttaa yrityksiä päättämään muista maista muuttaneiden työntekijöidensä palkanlisistä. Tutkimuksessa vertaillaan muun muassa asumis-, ruoka- ja kuljetuskustannuksia.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Ei tuo Pariisi tuntunut yhtään kalliilta kun kävin siellä noin kuukausi sitten; pienestä ruokakaupasta sai ostettua alle kymmenellä eurolla kaiken tarvittavan iltapalan (+kaljat) mitä ei tartte tuntea (mikroaatlo)uuniin tai jääkaappiin/pakastimeen. Nostaako sijoitusta sitten se että eroja on köyhien ja oikeasti rikkaiden kaupunginosien välillä, en tiedä.
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Lapsille iho-oireita? Suomen Luonto: Talvivaara vaikeni mittaustuloksista

Suomen Luonto -lehden mukaan Kainuun ely-keskus ei kertonut julkisuuteen mittaustuloksista, joissa havaittiin korkeita nikkelipitoisuuksia Talvivaaran kaivoksen lähellä sijaitsevassa järvessä.
MTV3 kertoi viime syksynä, että järven rannalla seurakuntaleirillä vuosina 2009–2010 olleet lapset saivat vedestä iho-oireita. Niiden epäiltiin johtuvan kaivoksen purkuvesistä.

Kaivos kiisti epäilyt, eikä valvova viranomainen eli ely-keskus kommentoinut asiaa.

Suomen Luonnon mukaan kaivokselta tuli runsaasti nikkelin saastuttamaa vettä Kivijärveen jo vuonna 2008. Sen osoittavat ely-keskuksen tekemät mittaukset.

Niiden mukaan nikkelipitoisuus ylittää kuusinkertaisesti lain mukaisen laatunormiarvon.

Talvivaaran tiedottaja Olli-Pekka Nissisen mukaan yhtiö ei toistaiseksi kommentoi Suomen Luonnon väitteitä. Asiaa selvitellään yhtiössä parhaillaan.

- Meillä ei ole syytä epäillä mittaustuloksia. Se, minkälaisia päätelmiä niistä johdetaan, on toinen asia, Nissinen sanoo.

Kainuun valvontaviranomaiset ovat arvelleet, että iho-oireet eivät välttämättä liity kaivospäästöihin, vaan saattavat johtua esimerkiksi järvisyyhystä tai levistä.
STT - IS
*odottaa ajojahti-kommenttia*
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Tuolta löytyy korkeimman oikeuden tiedote Halla-ahon tuomiosta.

http://www.kko.fi/58717.htm

Tässä on nyt mielestäni puurot ja vellit sekaisin, kun kirjoitellaan Muhamedista. Oleellista oli Halla-ahon väite siitä, että islamin usko on pedofiliauskonto. Väistämättähän kyseisestä väittämästä tulee ajatus siitä, että Halla-aho väittää kaikkien islaminuskoisten sallivan nykypäivänäkin pedofilian. Väitettä voi pitää loukkaavana ihan varmasti, vaikkei olisikaan islaminuskoinen.

Eikä tämä pedofiliaväite ollut ainoa asia miksi KKO tuomitsi Halla-ahon.

Muistutukseksi tai tiedoksi niille, jotka eivät tätä ole jaksaneet kaivaa netistä.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Hallintovaliokunta
Hallintovaliokunnan tehtävät
Hallintovaliokunta (HaV) on yksi eduskunnan valiokunnista. Sen tehtävänä on käsitellä julkisen sektorin hallintoon liittyviä asioita, esimerkiksi laatia mietintö valtioneuvoston tai kansanedustajien hallintoasioita koskevista lakiesityksistä. Valiokunnan käsittelemät aiheet kattavat julkisen sektorin hallinnon valtionhallinnosta kunta-asioihin sekä esimerkiksi poliisiasiat, rajavartiolaitosta koskevat asiat, pelastustoimen, väestöhallinnon, valtion henkilöstöpolitiikan, ulkomaalaisasiat ja kirkollisasiat.

Esimerkkejä hallintovaliokunnan käsittelemistä asioista:

Laki järjestyksenvalvojista
Passilaki
Laki ulkomaanedustuksen korvauksista
Laki poliisin säilyttämien henkilöiden kohtelusta
Ulkomaalaislaki
Laki Kainuun hallintokokeilusta
Valioneuvoston selonteko keskus-, alue- ja paikallishallinnon toimivuudesta ja kehittämistarpeista - Parempaa palvelua, tehokkaampaa hallintoa
Halla-Ahon KKO päätöstä kritisoiva lausahdus.
Kko:n päätöstä ei kannata pitää minään taivaallisena totuutena. Se on muutaman ihmisen henkilökohtainen tulkinta. Se, että hovi- ja käräjäoikeuden tuomarit olivat tulleet päinvastaiseen johtopäätökseen, osoittaa, että tulkinnanvaraa oli.
Oleellista tässä kritisoinnissa on, että se vähättelee KKOn päätöstä. Jos yksi eduskunnan keskeisistä lakeja määrittelevistä instituutioista on sellaisen henkilön johtama, joka ei kunnioita lakia ollaan vaarallisilla vesillä. Minä pidän tätä Halla-aholta jopa pahempana kömmähdyksenä/asiana, kuin sitä mistä tämä tuomionsa sai.
 
Viimeksi muokattu:

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Oleellista tässä kritisoinnissa on, että se vähättelee KKOn päätöstä. Jos yhden eduskunnan keskeisistä lakeja määrittelevistä instituutioista on sellaisen henkilön johdossa, joka ei kunnioita lakia ollaan vaarallisilla vesillä. Minä pidän tätä Halla-aholta jopa pahempana kömmähdyksenä/asiana, kuin sitä mistä tämä tuomionsa sai.
Aika käsittämätöntä puhetta, jopa sanoja huomioiden. Halla-Aho taitaa tosiaankin kokea olevansa jonkin suuremman totuuden äärellä ja pitää niitä, jotka eivät kantaansa jaa vähintään yksinkertaisina.
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Tuomio on ok, mutta se että tästä tehdään lehdissä isompi juttu kuin eurokriisistä haisee ja pahasti. Sama juttu kävi Kreikan kohdalla, mutta silloin oli Hakkarainen kyseessä.
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Tuosta Intia jututa päädyin melko mielenkiintoisten tilastojen ääreen:

Intia:


Pakistan:


Itä-Pakistan:




:thumbfh:
 
Ylös