Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄkausi 2012

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Mikki Hiiri esiintyi Pohjois-Koreassa luvatta

Tiistai 10.7.2012 klo 21.50

Pohjois-Korealla ei ollut lupaa Walt Disneyn tunnettujen piirroshahmojen käyttöön viimeviikkoisessa teatteriesityksessä, ilmoitti mediayhtiö tiistaina.

Pohjois-Korean valtiollinen televisio näytti viime viikolla kuvia paikallisesta näytöksestä, jossa Mikki Hiiri ja monet muut hahmot esiintyivät maan johtajalle Kim Jong-unille ja merkittäville kenraaleille.

- Walt Disney -yhtiö ei ole lisensoinut tai antanut lupaa hahmojensa käyttöön, yhtiö tiedotti ykskantaan.

Mikin esiintymistä pidettiin muutenkin erikoislaatuisena vetona Pohjois-Korealta, sillä maa tunnetaan Yhdysvaltain arkkivihollisena.

STT-AFP
http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2012071015828153_hu.shtml

Kikki hiiri vaan rikkoo tekijänoikeuksia. On se sellainen..
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Italialaislehti: Berlusconi mielii jälleen pääministeriksi

Silvio Berlusconi pyrkii ensi kevään vaaleissa jälleen Italian pääministeriksi, kertoo italialaislehti Corriere della Sera. Berlusconi kertoi lehden haastattelussa, että luopuu kesälomastaan valmistautuakseen uuteen läpimurtoonsa italialaisessa politiikassa ensi syksynä.


Italian entinen pääministeri Silvio Berlusconi pyrkii seuraavissa vaaleissa jälleen pääministeriksi, kertoo italialainen sanomalehti Corriere della Sera. Vaalit järjestetään vuoden 2013 keväällä.

Berlusconi kertoi lehdelle uhraavansa kesälomansa uudistakseen tulevaa Vapauden kansa -puoluettaan (Il Popolo della Libertà, PdL).

Berlusconi aikoo muuttaa puolueen nimen takaisin Forza Italiaksi ja koota puolueeseen rinnalleen nelikymppisiä politiikkoja, mikä Berlusconin mukaan edistänee uusia seikkailuja politiikassa.

Berlusconi kertoi lehdelle, että päätti asettua ehdolle seurattuaan ensi vaaleja koskevia kannatuskyselyjä. Berlusconin mukaan näyttää siltä, että hänen johdollaan Vapauden kansa voisi saada taakseen jopa 30 prosentin kannatuksen. Ilman häntä puolueen kannatus saattaisi jäädä pahimmillaan kymmeneen prosenttiin. Berlusconin mukaan vaikuttaa siis siltä, että hänen halutaan palaavan politiikkaan.

Tällä hetkellä Italian pääministerinä toimiva Mario Monti on ilmoittanut, ettei aio pyrkiä pääministeriksi enää ensi vuoden vaaleissa.
"Paluu politiikkaan ei tule olemaan Berlusconille helppoa"

PdL:n puoluesihteeri Angelino Alfano ilmoitti tukevansa Berlusconia, jos tämä lähtee ehdolle. Corriere della Seran mukaan Berlusconin yritys palata politiikkaan ei kuitenkaan tule olemaan hänelle helppo.

Italialainen oikeusistuin pui tällä hetkellä syytettä, jonka mukaan Berlusconi osti vuonna 2010 seksiä marokkolaissyntyiseltä alaikäiseltä tytöltä. Lisäksi hänen järjestämänsä riettaat juhlat ovat pitäneet hänet skandaalijulkisuuden polttopisteessä myös pääministerin virasta eroamisen jälkeen.

Berlusconia on hänen pitkän poliittisen uransa aikana syytetty myös lukuisista muista veronkierto-, korruptio- ja seksirikoksista. Lisäksi häntä on useaan otteeseen epäilty mafiayhteyksistä.

Berlusconi joutui väistymään pääministerin paikalta viime vuoden marraskuussa, kun hän ja hänen hallituksensa olivat pikkuhiljaa menettäneet oppositiopuolueiden ja myös muiden hallituspuolueiden luottamuksen. Myöskään markkinat eivät enää luottaneet Berlusconin kykyyn hoitaa Italian syvenevää talouskriisiä.

http://yle.fi/uutiset/italialaislehti_berlusconi_mielii_jalleen_paaministeriksi/6214691

On se härski.
 

PeePee

Team 107
Liittynyt
2.6.2001
Viestit
4237
Sijainti
Kiertoradalla
Epäselvää kieltä. Tuo tarkoittaisi sitä, että sai pidätetyksi joutumisesta palkkioksi 13 000 €.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Aivan uskomatonta örvellystä. Toivottavasti lähipiiri puuttuu asiaan välittömästi, muuten tuossa voi käydä huonosti.

Tässähän joutuu väkisinkin spekuloimaan sitä että jos Hämis joutuu katkolle niin kuka korvaa kisoissa? Meneekö superlisenssi? Vai onko tämä örvellys-gate jo vienyt superlisenssin, eli suppiksen?
 

Makkonen

Guest
Michiganissa asuva nainen seurasi NASCAR-kilpa-autoilua televisiosta vainajan kanssa.
72-vuotias Linda Chase kertoi syyksi sen, että ei halunnut olla yksin.

- En ole sydämentön. Hän oli ainoa henkilö, joka ikinä oli minulle ystävällinen, nainen sanoi Jackson Citizen Patriot -lehdelle.

Chase oli puhdistanut ja pukenut miehen ruumiin ja asettanut sen viereensä tuoliin.

Televisiosta tuli NASCAR-kisa.

Viranomaisten mukaan mies kuoli luonnollisesti kaksi vuotta sitten joulukuussa 67-vuotiaana.

Tieto ruumin kanssa elämisestä selvisi viikko sitten.

Chasen mukaan mies kuoli "vasta" viime jouluna, eikä haju ollut naisen mukaan paha.

- Joudun todennäköisesti vankilaan, Chase jutteli lehdelle.

Viranomaiset tutkivat tapausta.


Kuvan NASCAR-auto ei liity tapaukseen.

http://www.iltasanomat.fi/formula1/art-1288483535741.html
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Vähän sama juttu kun täällä yheltä ukolta kuoli vaimo niin piti kuukauden loppuun asian omana tietonaan, että sai vielä eukon seuraavan kuun eläkkeet.
 
Ylös